Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Meg azért ne vedd, mert 800 oldalával gyilkos fegyver :) De vannak benne olyen témák is, amik neked kellenek.

andorka? az van nekem is, piros színű, ja és megvan kidolgozva 38tételben. bár iskolánként változnak a tételek kb. :F

dezodor: azaz. Egyébként egy nagyon jó könyv, a témák javát most nekem is ki kellett dolgozni.

1,5 óra múlva kiderül, mekkora sikerrel :)

szevasztok.Látom nagyon megujult az oldal hát igen rég jártam itt a Zünában:):)Nektek működik a Winter mod?Én felraktam de semmi változás.Vagy csak a sima eredeti változttal megy?Mert nekem egy másik mod van fent és lehet hogy arra raktam fel azért nem műxik?Mert én is kiváncsi vagyok milyen lehet téliben nyomni:D:D

NO OFF! Itt keress/nyiss ennek megfelelő topicot: http://stalker.hardwired.hu/forum/viewforum.php?f=15 - hispan1

Sziasztok!

Jó lett az oldal!

Így vizsgaidőszak vége felé elővettem a régi klasszikusokat, keresgettem közöttük, de nem igazán tetszett egyik sem. Aztán megláttam a Stalkert, és elkezdetm megint! 8) Jobb mint volt, igaz mndenféle mod nélkül játszok, azokkal nem volt kedvem szarakodni. A Crysis után igazi élmény volt újra Csernobil területén barangolni. Alig várom a folytatást!

8) az Orosz-Ukrán kultúra házában olvastam h van még 1-2 vzsgád hátra, milyen iskolába jársz?

pYura":bu70bcqy mondta:
1. gamedata töröl
2. 1.0005 patch
3. új OL mod (1.2.1)
4. new game

Freeplay tudtommal csak 1.0004-el volt tesztelve, tegyétek fel inkább a legújabb Oblivion Projectet, abban van Freeplay is.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul