Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Hali! új vagyok ezen a forumon

Segítségeteket szeretném kérni, az alap STALKER játékot szeretném "feltuningolni" de annyi kiegészítőt olvastam itt hogy azt se tudom merre hány méter.
Az érdekelne egem hogy az alap játékot, singl-player módot melyikkel lehet teljesen felépíteni, gondolom a PATCH-kel, de nem értek hozzá, pl nekem van valami cuccom amivel autókat lehet belerakni, teszemaszt, letöltöm az összes PATCH-t akor lesz benne autó is és minden egyéb plussz??
Vagy az ehhez hasonló dolgokhoz (mint autó) más kell?

Megkérhetnélek titeket hogy leirnátok nekem naggyából hogy mi micsoda ennél a játéknál? nagyon nem tudok ki igazodni, és mire végigolvasnám az egész frumot az nagyon hosszú idő lenne,nyilván ezt sem hanyagolom
el.
Előre is köszi !

Tedd fel a legújabb patchet (1.0005) ha van jó géped tegyél fel float32 modot VAGY weather overhault (lásd mod box...)
Ha kész vagy az eredetivel érdemes kipróbálni a Oblivion Project modot, ez az eredeti játékot turbózza fel, vagy pedig a Priboi Story modot, ami egy teljesen új történetet ad és még sok más dolgot :)

Elég ha csak a 1.0005 patchet teszem föl az tartalmazza a többit is?
melyik magyarsítást kell leszedni ami ehez való?
Feltettem mindent az Oblivion Project t is, kérdés: magyarosítás ehhez nincsen?
a Mentéseket nem lehet valahogy érvényesíteni ebben?
Autókat továbbra sem látok :(

1.0005 nem mod, hanem patch, nem tartalmazza a többit
Magyarítással szerintem ne vesződj.
Tudtommal korábbi mentések nem jók 1.0005-ön.
Autók külön mod-ban vannak.

Értem, hány mod van összesen?
Tehát fönt van nekem az 1.0005 patch és az Oblivion Project
Autók melyik mod ban vannak?
innentől a mod os topikban folytatom..

haver odadata a 1000000000000000000000000000000000000000 éves gépét
hogy probáljam meg működővé tenni hát szerintem :cry: ilyen gépet szerintem nem sokminenki látott...... de szerintem lehet hogy az xp magában elfutkosna 128mbsd 700mhz celeron..... többi nem lényeges vga asszem 16mb :D de netezésre szerintem meglehetne oldani.... a problémát

azt monda hogy újra inful bizonyos időközönként........ nembaj majd vhogy megcsinálom aztán akár netezésre is jóó lessz (főleg hogy alkatrész az ingyen van hozzá mert másik havernak elég sok ilyen régi izé van otthon )

Nem mondtam, hogy nem megy, csak hogy nem jó :) Volt anno nekem is 566 MHz-s P3-on XP... csak kicsit lassú volt 256 MB rammal :)

előbb a belsejét ki is kell takrítani mert ami bent van :S :D

nha megvolt a takarítás meg a proci ''ujrazsírozása'' szerintem xp az nem lessz rajta mert 128mb ram van benne viszont a linux-ot fontolóra veszem

Jó, azt el kell ismernem, hogy a 98 önmagában is lassabb, az XP egy csomó dolgot (pl driver eléréseket) tud emulálni, és emiatt kevesebb RAM-al adott esetben gyorsabb.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul