Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Nightwatch, ha küldesz egy mailt, küldök egy térképet ami segíthet

Sziasztok.Szeretném megköszönni mindenkinek a segitséget a hozzászolásommal(tehát hogy elakadtam és nem tudtam hogyan tovább)kapcsolatban.Igaz egy korábbi mentett állástol folytattan de végre sikerült megvan a pszi füles mostmár csak meg kell akadályoznom a Pszi robbanást majd pedig az antennákat.Mégegyszer mindenkinek köszönöm aki segitett:):)

Hi All.Most néztem a Clear Sky oldalt.Nagyon király lesz nagyon tetszik a kopár mocsaras vidék 1-2 őrtoronnyal.Ez tényleg nagy kihivás lesz ugyanis nincs szinte semmi fedezék csupán a magas nád.Amugy (SZERINTEM) ez kellett volna hogy legyen az első rész hogy a Csernobil előtti történtek ebben játszodnak és szerintem utána kellett volna a Shadows Of Chernobyl-nak jönnie.Legalábbis én szerintem.Na mindegy.Én is nagy kiváncsisággal várom és persze mint a Shadow Of Chernobyl esetében is ezt is megveszem eredetiben mert megéri az árát.De reméljük nem kell rá 6 évet várni:):):):)Sziasztok.

szerintem ha minden igaz és nem lopnak ki semmit akkor márc környékén itt lessz ha meg nem akkor meg ott lessz a crysis.... meg a többi 8)

hát én is ugy voltam vele hogy a Crysys is nagyon jo lesz de sajna én asszem leállok a gépfejlesztéssel.Nekem valora vált az álmom fut a STALKER ennél nem is kell több.Vagyis csak annyi hogy majd még a Clear Sky-t is beszerezzem:D:DAmugy szerintem nagy szemetek az emberek a Microsoft is meg a játékfejlesztők is mert most teszem azt kijön a Crysys de XP-n már nem fog futni (szerintem) mivel kihozzák Vista-ra.És ugyebár ha van egy játék amit nagyon vársz de nem tudsz vele játszani mert Vista kell és vegyed meg eredetiben meg a Vista-hoz fejlesszed a gépedet mert 1 giga ram alatt el se indul ez egy nagy átbaszás(már bocsánat)Mert ugye ugy vannak vele hogy nagyon várod a játékot DE vegyed meg a Vista-t és ha már Vista-d van akkor fejleszteni kell a géped ami nem olcso mulatság.Ezért örülök még igyis hogy a STALKER nem késett tovább mert még a végén csak Vista-ra hozták volna ki.Persze ennek elég csekély a valoszinüsége mikor 6 évig csinálták akkor gondolom gondoltak az XP-s felhasználokra hogy már 6 éve várják ne csesszünk ki velük hogy csak Vista-ra adjuk ki.Amugy most épp nagynehezen átjutottam Pripjaton.Csernobil külső részén vagyok és meg kell mondjam iszonyat jo.A MI 24-esek ahogy lőnek a hangjaik a rádiobeszélgetések azok a rohadt monolith katonák akiket kissé nehéz kinyirni csak egy jol irányzott fejbelövéssel lehet leteriteni az pedig nem könnyű miközben jönnek vagy 6-an.Hát nem semmi a game.De ugye hát erre számitottunk de mégis még mindig tud meglepetést okozni.Valamelyik ujságban olvastam(régebben) hogy a Stalker nem lesz egy nagy szám mert a kopottas grafika a mai DX10-es kártyákhoz meg bla bla bla stb...de szerintem pont igy jo ahogy van.Mi igy szerettük meg és szeretjük most is:):)

amugy én még a CoD4 Modern Warfare-t várom nagyon.Nagyon tetszettek a videok rola de igazán az fogott meg ahol ugyanis Pripjatot meg az oriáskereket mutatják ahol Sniper leszünk:):)Ezt is csak azért várom mert végre egy másik szép gyönyörű izgalmas FPS-ben is eljuthatok oda.És személyem szerint nagyon izgi hogy a kihalt Zónában ahol ma már csak katonák vannak Sniper bőrébe bujhatunk.Csak kicsit az szomorit el hogy nem Ukrán katona bőrébe bujva hanem amerikai Sniper leszünk.Szerintem egy Ukrán Sniper bőrébe bujva izgibb lenne.Olyan otthonos érzetet adna.Szerintem.

nagy igazságokat mondtál...
A STALKER-t sokan szidták hogy milyen nyomorék a sztorija meg a grafika meghogy szar lesz az egész stb....
Én azt mondom hogy ennél jobb játék nincs és nem is lesz nagyon nagyon sokáig mivel senki nem mert ezzel a sztorival kijönni.Ehez bátorság kellett az ukránoktól hogy meg metrték csinálni, nemkis suly nehezedett rájuk.A grafika terén teljesen uj rendszereket alkottak, senki nem csinált ehez foghatót.A sztori brilliáns. Más azért nem csinálta volna meg mert egyrészt elég bonyolult és nehézkes az elkészítése másrészt nagyon sokáig tart.Az ea meg az activision és a többi ilyen cég nem a játékra a minőségre a sztorira a grafikára megy hanem arra hogy minél hamarabb minél több játékot adjanak el.Azért volt 6 év a fejlesztés mert az ukránok nem egy játékot akartak csinálni a sok közül hanem azt az EGY JÁTÉKot akarták megcsinálni ami mércét állít fel mindennek.porig alázza az összes többi FPS-t nálam.
A cod4 azért nem jön be nekem mert ez a hatalmas amerikai hazaszellem van kiélesítve benne... annak az országnak nincs történelme se, és ők osztják az észt az egész világon...Még Prypjatban is pedig ahhoz aztán tényleg semmi közük.... Nekem ezért nem jön be...:S

Kailniris megkaptam a térképet megint mostmár jó köszönöm, nagyon hasznos! :)

Ja még azt szeretném megkérdezni tőletek hogy kinek mi a véleménye a Multiplayer részről?Mennyit multiztok?Milyen profin nyomjátok?Én pl szinte sose multizok vagy nagyon ritkán mert ÉN legalábbis nem látom értelmét hogy össze vissza lövöldözzek mindenkire.Bocsi most ez lehet sértőnek hangzik azok számára akik imádnak vagy szoktak multizni de nem ez a célom.Ez csak az én véleményem.Mondjuk jo arra megfelel hogy ott vezessük le az agresszivitásunkat(huh nehéz szo):D:D és ne az életben élő embereken de én nem látom értelmét.Mondjuk jo ritkán multizok azért.Persze az más hogy a Single Player modban kinyirok embereket mert ott van egy cél amiért likvidálni kell őket.De a Multiban lelövöm ezt meg ezt meg ezt.Jo ott is van cél hogy területet foglaljunk vagy feljebb menjünk a ranglétrán.Felmerül persze a kérdés hogy akkor mért veszem eredetiben mikor ha megiratnám az pont jo lenne nekem ugyanis multizni nem tudnék viszont a Single rész ami érdekel azt tudnám tolni.Hát nemtudom.Gondolkoztam már ezen de ugy érzem hogy a STALKER mintha tényleg az ÉN JÁTÉKOM lenne tehát ugy érzem mintha tényleg egy olyan játék lenne ami nekem készült és a hozzám hasonlo Csernobil mániás emberkéknek.Ugyanis visszanézve az éveket hány játékban tudtunk eljutni Csernobilba?Jo volt valami régi játék nemtudom mi a cime de az pl nem fps volt.Vagy ha az is volt nem volt szép vagy épp nagyon gyenge volt a története.Amugy pl fura hogy a Soldier Of Fortune 2 is irott verzio volt és azon tudtam multizni de hogy hogyan.....?Nemtudom.Mindenesetre a Clear Sky-t is meg fogom venni bár nem fogok multizni vagy nagyon ritkán de szerintem az is meg fogja érni a pénzét.Na szevasztok:):) 8)

noshát a "Csernobil mániás emberkék" szerencsére sokan vannak ezért rengetegen vették meg eredetiben :) a Clear Sky-t még többen fogják megvenni eredetiben és talán aki azt megveszi kedvet kap Shadow of Chernobyl eredetiben való megvételéhez ( ez böszme magyartalan volt :D)

amugy ez a kép amit itt most látni hogy United Hungarian Stalker forum tehát ez a lerombolt hidas rész is nagyon bejön.Kissé olyan számomra mint a HL2 Ep 2 amikro a hid leomlik de ez olyan rohadt jol néz ki ahogy a vasutas bányás rész is...öcsém...nagyon kira.Tulképpen még kicsit vicces is hogy két klán irtja egymást két különböző oldalrol és egyik se tud átjuni a másik oldalra(persze a játékban biztos lesz valami mod hogy átjussunk):):)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul