Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Eladó Honda XR125-ös motorom, akit érdekel vegye fel velem a kapcsolatot :D

Szevasztok öcskösök! :D Na szóval mivel már régóta nem S.T.A.L.K.E.R.-eztem és nem néztem a fórumot se. (sajnos) :( ezért tudokolódni szeretnék pár dologban. :D Na szóval kezdeném. Melyik az Stanciaó1-2 pálya? A "volt" Prypjat pálya a Lenin szoborral? Másik kérdés. Melyik modokat ajánljátok? Nehogy azt modjátok hogy mindet csak a legjobbakat. :D És hogy meg lehet-e nyitni a Stancia1-2 pályát csak úgy vagy mod kell hozzá? És az Escape pályát meglehet? És hogy kész van-e már a Chernobyl UHSF Mod? :D ÉS MÉG meglehet-e nyitni a "régi" beígírt pályákat? Gondolok a mocsaras helyre meg ezekre. :D Na csak ennyi. Előre is kösz! :D

A kimaradt pályák még mindig nincsenek meg, a moduk kész van, a mod boxban van neki topic, ott le tudod tölteni, a stancia1 az erőmű azon része, amelyikről átrak Pripjatyból, a stancia2 pedig a bónusz pálya, vagyis a teljes erőmű területe.

már régen volt ilyen mikor a stalker játékot még be sem jelentették :wink:

jah anno én is rábukkantam, mikor a játék után mászkáltam a neten hát érdekes volt akkor is de tuti meg van valamilyen webdesigner cég is akiket stalkernek hívnak..

Nah, akkor most bocsánatot kérek az érintettektől a hozzászólások törlése miatt. Ezt ne vegye senki magára, mert nem egyéneknek lett célozva.

Valaki nem tudna adni egy mentést ami a szarkofágnál van.Mert kiváncsi vagyok erre a Strelok cuccra.Hogy a Find Strelok kész de a Kill Strelok nincs és kíváncsi vagyok rá. :D :wink:

Tibi":ja43xrli mondta:
**Spoiler**

Te vagy Sterlok, vagy nem tudtad? :D

Tudtam de olvastam Widra oldalán egy érdekességet hogy volt egy hely ahova menni kell kinyírni Strelokot. De én vagyok Strelok és nem rám mutat hanem vmi más helyre. Mind1 van mentés vagy nincs?

felesleges... majd ha true endinged lesz és beszélsz a konseknessz logóval akkor kiderül, hogy miért van mindez... nem akarok spoilerkedni.

dezodor":22nh84lo mondta:
felesleges... majd ha true endinged lesz és beszélsz a konseknessz logóval akkor kiderül, hogy miért van mindez... nem akarok spoilerkedni.

Tudom tudom hogy beküldtek minket "ügynököket" a "halál teherautókkal" :D és az én küldetésem hogy megöljem magamat.

VAN MENTÉS VAGY NINCS MENTÉS? :x

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul