Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
http://stalker.hardwired.hu/ ---> Letöltések ---> Audio részleg - több ugyanolyan névre hallgató van közöttük, már egy jó ideje fennt vannak, régebben a hivatalos oldalon is volt...
Én általában csak olvasni szoktam de néha-néha irok is.Mostanában azért nemtudok irni mert nincs időm nem vagyok gép és internet közelben ugyanis apámmal rojuk az utakat külföldön.De amikor van egy jo hozzászolás már ugy jo hogy engem megfog vagy ugy érzem válaszolni kell rá akkor én is irok.Szerintem ez a legjobb magyar STALKER-es oldal(ha van több is).Én is szeretek idejárni mert mindenki segitőkész és kedves
a kimondom azt a nevet, hogy Uwe Boll, akkor az utóbbi évek legellentmondásosabb filmjei ugranak be minden játékos fejében.
Az Alone In The Dark és a Bloodrayne filmekkel hatalmas ellentábort szerző rendező ismét nyilatkozott és nem átallotta minden idők egyik legjobb filmjének titulálni legújabb alkotását, ami a PC-s játékosok számára is ismert Postal alapján készült. A Bollbashers oldala beszerzett egy interjú fordítást, amiben bővebben is isteníti a direktor az említett mozit, ám a jövőbeli tervekről is olvashatunk az oldalon. Kiderült ugyanis, hogy a vadnyugati környezetben játszódó Bloodrayne 2 után jön a harmadik rész is, ami már a WWII-es érában játszódik és várhatóan, akárcsak a játék változat első részében, itt is a német haderő megcsonkításán dolgozik majd a vámpírlány, Rayne. A címe Bloodrayne 3: Warhammer lesz, ami a Far Cry film elkészítése után, várhatóan csak 2008-ban lesz leforgatva.
nekem is mindkettő a gamestarból az egyik az strelokot ábrázolja az npp és pripyat közelében a másik az nem olyan jelentős mert 1 naptár azzal a képpel a mi a játék dobozának az elején van.