Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
küldjetek hispan1-nek PM-et, amúgy engem nem érdekel ez, miért baj az, hogy több regisztrált van, mint az aki tényleg hozzászól? mi a gáz ezzel?

Az oldal előrehaladását akarjuk vagy mija szösz... A mennyiség nem kárpótolja a minőséget :D

És az jó lenne, ha azt látnák a vendégek, hogy pl. "25 regisztrált tag, naponta átlag 3 hozzászólás"?

Hadd maradjanak csak.

azért jöttek ide mert a megjelenés előtt azt hitték hogy itt tuti letöltések vannak meg crackek meg WAREZ de szerencsére nincs és télleg úyg lenne jó ha nem írna 1-2 héten belöl akkor törlőden és kész ..

Eszkaláljatok hispán felé, engem nem érdekel, ahogy gondoljátok.
Nem tudom amúgy mi lehet hispánnal, én már egy hete nem tudom elérni, nem válaszol semmire sem.

én meg már nem látam elég régen a fórumon gondolom vizsgázik és nem ér rá de itt vannak a kisfőnökök is és azok is tudnak rendet tartani 8)

A moderátorok csak site admin engedélyével törölhetnek regisztrált felhasználót.

Elvileg nem:

A2.2. Egyazon személy többszöri regisztrációjának gyanúja esetén a moderátorok saját hatáskörben dönthetnek egy vagy több, valószínűsíthetően ugyanazon személyhez tartozó fiók előzetes felszólítás nélküli törléséről.

A2.4. Az aláírásra vonatkoznak a C pontban megfogalmazott, a tiltott tartalmak kritériumait kijelölő szabályok, továbbá: az aláírás nem lehet túlméretezett vagy rikító színű, zavaró kép, szöveg. Arról, hogy mi számít túlméretezettnek, rikítónak, zavarónak, a moderátorok saját hatáskörben döntenek, az előzetes felszólítás kötelezettsége nélkül pedig megtehetik az ellenlépéseket (módosíthatják az aláírást). , vagyis a felhasználói profil módosítása.

De akkor viszont nem értem ezt:
D.1. A moderátorok saját hatáskörben dönthetnek minden kérdésben, kivéve az alábbiakat: felhasználó törlése, felhasználói profil módosítása.

Szóval saját hatáskörben törölhetnek és módosíthatnak is a moderátorok, meg nem is?

A B. Kitiltás terhe mellett elkövetett cselekedetek pontban is található hasonló szabály...

de szerintem ezt folytassuk a Moderálás topicban...

Szerintem beszéljen hispánnal erről aki akar, én nem azért lettem moderátor, hogy regisztrációkat törölgessek, hanem azért, hogy folyamatos fejlesztést csináljak az emberek bevonásával.

Bocs, de engem hagyjatok ki ebből, csak akkor vagyok hajlandó felhasználókat kitörölni, ha az viszályokat szít vagy rossz fényben tüntet fel a közösség által fontosnak tartott dolgokat.

Ne töröljünk ki senkit, sose tudhatjuk, hogy ki jön ide olyan akiről azt hisszük nem ér semmit, de kiderül, hogy megold nekünk olyan dolgokat, amit mi nem tudunk.

És lehet hogy egy ilyen ember profilját fogjátok törölni, akivel pár nap múlva lehet, hogy jól jártunk volna. És különben is mit zavarnak? Kit érdekel?

NEM, a válaszom NEM, NEM TÖRLÜNK KI SENKIT SEM!!!!

Legalábbis én ebben nem veszek részt, részemről a téma végérvényesen lezárva!

THX & BEST REGARDS TO ALL FANS !!!

NEEEEEM nem akar itt senki se senkit törölni!!! :D Csak azon sopánkodtunk hogy van majdnem több mint 1000 regisztrált és alig jár ide valaki. Most a szabályzatot azért mutattam, mert már régebben is akartam mondani, hogy ez így nem teljesen egyértelmű, csak elfelejtettem :D .

én is ezt akartam kihozni hoyg nem akarunk törölni .

Na már úgy is régen pofáztam itt a forumon, de szerintem ez egész egyszerűen lehet mérni vagy megmondani, mi is a nagy baj. Nos a játék lecsengett sokan kétszer végigtolták, nekik ennyi elég is volt, voltak, akik még pár modificationt is kipróbáltak, rájöttek nem ad számukra többet, aztán van a hardcore, aki keresi a dolgokat nézi a külföldi lapokat, próbálja építeni a közösséget vagy legalábbis a lelket tartani benne, mások MOD-ot kreálnak egyre nagyobb sikerekkel, de még így is vannak olyanok akik már letettek olyan dolgokról, melyeket maguk kezdetek el a legelején, persze tudom én is csak egy szónok vagyok, mert már elég régen írtam ide, de sajnos én nem tudok mindennap arról beszélni, hogy ; milyen jókat "lüdöztem" a játékban vagy pölö a sok embert helyreigazítsam, az meg nagy hülyeség, hogy a suli hátráltat abban, hogy valamit is tegyek a site és a fanok érdekében, ez kamu, de inkább ezt nem folytatom. A törlésről meg annyit, hogy ez van amikor nagyon erős a szabályzat, így azok is regelnek, mint mondtátok, akik csak egy hellóra ugranak be, ez hülyeség elég keményen, de ez egy másik topic-ba tartozik inkább, ha meg nem éritek el a nagyfőnököt minden marad a helyén, nem ?

Én azok közé a "fan"-ok közé tartozok, aki nem is igazán várta a játékot, vagy hogy is mondjam. Nem nagyon szoktam a dolgok elé nézni, hogy ez tuti rossz lesz, ezzel meg biztos jókat lehet majd játszani, mert gyakran nem jöttek be nekem ezek a jósolgatások és így megkímélve magam a csalódástól inkább a már megjelent végleges játékok felé szoktam fordítani a figyelmem és utána döntöm el, hogy érdemes e több időt és pénzt rááldozni. A Stalker eddig az a játék ami minden szinten a legjobbat nyújtotta. Emlélkszem mikor megjelent a Half Life (1) az is megtetszett és meg is vettem 12 ezer forintért ha jól emlékszem, de lehet hogy már keverem más játék árával és azt sem bántam meg soha. (Igaz hogy XP-n nem indul, nem tudom miért...) Természetesen az a játék sincs már a figyelem középpontjában, ha maradtak rajongói, ha nem, pedig azt is igazán nagy jelzőkkel illették. Lehet a Stalker is elhomályosul, de amíg tudják folytatni a sztorit, tuti nem csalódhatunk benne! :)

egyébként a half-life megy xp- és meg lehet venni 1 olyan pack ot amiben benne van a hl+of+tc

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul