Na már úgy is régen pofáztam itt a forumon, de szerintem ez egész egyszerűen lehet mérni vagy megmondani, mi is a nagy baj. Nos a játék lecsengett sokan kétszer végigtolták, nekik ennyi elég is volt, voltak, akik még pár modificationt is kipróbáltak, rájöttek nem ad számukra többet, aztán van a hardcore, aki keresi a dolgokat nézi a külföldi lapokat, próbálja építeni a közösséget vagy legalábbis a lelket tartani benne, mások MOD-ot kreálnak egyre nagyobb sikerekkel, de még így is vannak olyanok akik már letettek olyan dolgokról, melyeket maguk kezdetek el a legelején, persze tudom én is csak egy szónok vagyok, mert már elég régen írtam ide, de sajnos én nem tudok mindennap arról beszélni, hogy ; milyen jókat "lüdöztem" a játékban vagy pölö a sok embert helyreigazítsam, az meg nagy hülyeség, hogy a suli hátráltat abban, hogy valamit is tegyek a site és a fanok érdekében, ez kamu, de inkább ezt nem folytatom. A törlésről meg annyit, hogy ez van amikor nagyon erős a szabályzat, így azok is regelnek, mint mondtátok, akik csak egy hellóra ugranak be, ez hülyeség elég keményen, de ez egy másik topic-ba tartozik inkább, ha meg nem éritek el a nagyfőnököt minden marad a helyén, nem ?