Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
kell a kép linkje:
http://www.vmh59.hu/forum/images/smiles/lolhit.gif
elé meg mögé beírod, hogy:

így fog kinézni:
lolhit.gif

Aki most nézte a TV2-őn az Aktiv-ot az hallhatta hogy mondta az a képviselő csávó hogy gömbvillámot látott. Az egy Poltergeist volt! :|

úgy néz ki hosszú hajjal mint 1 rosssz buzi :lol:

Bármilyen videót akarok megnézni a gépen, olyan sötétek hogy alig látszik belőlük valami. Felraktam AC3-at, DivX-et, XviD-et, és az ffdshow-t de semmi se változott :( . Mit lehet ezzel kezdeni :? ?

fényerőt feljebbrakni vagy új windows telepítés (jah hogy az nemrég volt neked )

MEGVAAAN! :D Videókártya beállításai között találtam meg a megoldást: valamiért el volt állítva (pedig nem nyúltam hozzá :) ), visszaállítottam alapbeállításokra és mostmár rendes színük van gurul1 végre. Kodekek nem is kellenek akkor elég az AC3 újratelepítés előtt is csak az volt és elég volt :D .

Kedves Fórumozók!

A szerkesztőség (vagyis én) úgy döntött, hogy több mint 9 hónapos fennálás után, 2007. augusztus 7-én megszünteti a stalker-fan.extra.hu oldalt. Köszönjük állandó látogatóinknak a türelmet és a bizalmat, és további kellemes böngészést kívánunk a S.T.A.L.K.E.R.es oldalon!

Hali mindenkinek...újra itt vok...:D
Lenne egy olyan kérdésem hogy a játékban elhangzott gitár szólókat honnan lehetne megszerezni?? mert nekem régen megvoltak, csak sajnos már nem találom... és nagyon jó lenne...
ui.: előre is kösz...

http://firelakeband.narod.ru/sost_e.html -ezekre gondolsz?

amúgy bennevannak a játékba :) ott a legegyszerűbb kivenni...

vagy ha gondolod belinkelem a gsc-től:

ftp://files.gsc-game.com/misc/stk-soundtrack.zip

nem tudom menni fog-e így :)

ha nem megy akkor tcm-be új ftp kapcsolat:

szerver: files.gsc-game.com
név: anonymous
jelszó : üresen hagyod
passzív módot beixeled, aztán a misc mappába ottlesz

asszem így jó, bár ez a stalker ost, lehet ebbe nincs benne az amit keresel

Hát ez nem jött ösze...a bandánál csak két szám van és azok se azok..
a másik link nem megy... az ftp tcm-ben meg annyit ír hogy no response... pedig csináltam már párszor ftp kapcsolatot benne... hányas port amúgy??

a játékból hogy szedjem ki vag melyik mappában van és mien formátumban?..

jah én mondjuk azokra a gitár szólókra gondoltam amiket a Stalkerek játszanak a játék közben a tűz mellet üldögélve..

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul