Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
RUSSIANBOY":2dft1xui mondta:
Hi all.HISPAN szeretnék kérdezni valamit.A STALKER The Calm Trailer-t átkonvertáltam mp3 formátumba igy másoknak is meglehetne a zenéje akinek tetszett.Csak gondoltam előbb megkérdezlek téged hogy egy linket elhelyezhetnék e ide.A linkre kattintva le lehetne tölteni az oldalrol a zenét akinek kell csak gondoltam előbb engedélyt kérek/megkérdezlek téged.Még pár STALKER videot is átkonvertáltam mp3-ba de azokat még nem töltöttem fel.Belinkelhetem ide ahonnan le lehet tölteni?:)

Mivel a videok szabadon letölthetők és vágásuk sem tíltott, nyugodtan belinkelheted a zenéjüket.

Bloody Fox":1pf4shql mondta:
Most voltam Háros-szigeten (XXII. ker) a Hunyadi laktanyán. Persze már régen nem használják. Elején lebombázott gyár, később a katasztrófavédelem felhalmozott járművei, végül elszórt épületeken atomsugárzás jel. Tisztára, mint Csernobilban...
RUSSIANBOY":1pf4shql mondta:
Én Ujpalotáűn tudok valami régen nem használt kórház féle épületet.Tökre olyan mint Pripjat.Multkor haverommal ott mentünk el mellette és megkérdeztem tőle:te nem lógunk be?Elvégre is ez egy csipet Pripjat.:):)Nagyon birom az ilyen helyeket.

Mi tavaly fedeztünk fel egy ilyen Stalkerhez hasonló helyet a suliban, csak ez belsőtér (mondjuk X18 lab :D ) . Nem is tudtunk róla, hogy az egyik lomso helységből egy lépcsősor vezet le, onnan pedig egy jó 20 méteres alagsor, itt-ott ajtókkal. Többször is lejártuk oda, egyszer a legutolsó ajótban belülről volt egy kulcs, erre benyomtam a kulcsott elkezdett bentről csörömpölni. Vártunk egy kicsit, kulcs vissza a zárba, karbantartó hangja, sprintelés vissza a földszintre :D :D . Mint ahogy kiderült, oda nem a tanárok gyűjtik a diákok holttestét akik nem volt nekik szimpatikusak ( :lol: ), hanem a pince egy másik része nyílott oda :D :D . Jó buli volt... zseblámpával a tök sötétben :twisted: .

Kanyhalos":1x3zlgj1 mondta:
Van valakinek képe az erőműről robbanás előtti állapotban?
Cserébe tudok adni csomó csernobilos képet, mutáns emberekről is.

http://www.nortonknatchbull.com/robin/w ... legacy.jpg

Nekem kéne 1986 előtti erőműves kép, ahogyan akkor kinézett.

Légyszives 1 kérdést csak 1 topikba tegyél fel. Nem kell mindenhova beírni ugyanazt. - pYura

Hát nekem sajna nincs de azért ajánlom az oldalaimat nézz körül hátha mégis van csak én nem emlékszem már rá>> www.gportal.hu/russianboy vagy www.gportal.hu/russianboy2 www.gportal.hu/russianboy3 Az oldalaimon nem csak CSERNOBIL képeket találni hanem STALKER valamint orosz autok kamionok képeit meg erőművek stb...Szal nézz/nézzetek körül bátran:):)

Na SKACOK itt a link a STALKER video zenéje(ugy középtájon lesz egy kis ugrálo piros nyil és ott van a fájl arra katt és már szedhetitek is)>>

http://www.sendspace.com/file/tj02si

Csepelen van rengeteg elhagyott gyárépület, oda is érdemes elmenni egy fotó-masinával, pár üveg sörrel meg nagy adag jó kedvvel!

OO köszönöm szépen persze még fogom finomitgatni meg még vagy 20 kép bele fog kerülni és egyéb nyalánkságok :)

OFF: te márklánba vagy mert ha nem akkor az énklánomba van még hely ilyen király embereknek :)

A youtube-on eszméletlenül sok STALKER-es, Chernobyl-os, és Pripjat-os videó van, mindefajta témát kimerítően.

FreedomF":20iafwfl mondta:
Hát igen én is láttam :) Nem semmi ami ott van :)

A múltkor írtam neked hogy szeretném megkérdezni mi értelme van a klán alapításnak, nem választoltál. Légyszives....

Válaszolok én :) : A lényeg, hogy pár ember egy csoportba, avagy klánba tömörül, és más csoportok ellen multizik. És így lehet a csoportoknak egymás ellen multizni (vagyis warozni). Itt pedig ha van legalább 3 embered, csinálhatsz saját klánt és te döntöd el, hogy kit veszel be, vagy megbeszélheted a csapattal is meg ilyenek.

Mondjuk ezt sosem értettem, hogy miért klánnak és miért nem csapatnak hívják. :oops:

Főleg azért szerintem, mert fordítás nélkül is érthető :D Meg a klánok hiarerchikusabbak is :roll:

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul