Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Man made hell szószerint : Ember alkotta pokol.
Ez mindent megmagyaráz....

CityLife":1v8zkm1r mondta:

Igen. magyarul. Csakhogy az angolban a Man az nem azt az "ember"-t takarja, mint a magyarban. Innen indult az egész.
De végülis mindegy. Nem fogok egy betűn problémázni...

Megint ott tartunk, hogy vannak frappáns angol szövegek én a szép magyarba nem lehet átfordítani. Hogy ez az angol, vagy a magyar hibája-e? Mindenki döntse el.

Crayon":2pwq0dpk mondta:
CityLife":2pwq0dpk mondta:

Igen. magyarul. Csakhogy az angolban a Man az nem azt az "ember"-t takarja, mint a magyarban. Innen indult az egész.
De végülis mindegy. Nem fogok egy betűn problémázni...

Általános alanyként használt "man" szót sosem kell többesszámba rakni. Miért szerinted mi a különbség a magyar "ember" és az angol "man" között (attól függetlenül, hogy az angol férfit is jelent) :?:

Hali!
Én igazából csak egy dolgot szeretnék kérdezni. Még pedig azt hogy van e a S.T.A.L.K.E.R.-nak autórun menülye? Vagy amikor berakom a lemezt akkor egyből a telepítő jön be????

Affene :x
Akkor nekem kell csinálnom :lol: De előtte még befejezem a readme-nek a lefordítását :P :lol:

Szevasz hispan1!

Azt szeretném kérdezni, hogy az oldalon található "Alapíts te is klán-t"-nak
mi az értelme.
Van valami funkciója vagy ez csak úgy van?

Jaj de szörnyű pletykákat hallottam :roll: következő patchben lesz több pálya, esetleg küldetés :roll: :roll: ápr. 1. van, de remélem nem csak vicc.

Ezt honnan hallottad?? Remélem igaz, de mivel április 1. van... :roll: (de utálom ezt a napot).
Amúgy most lesz hírekben, azt írták egy oldalon ( www.vasarnapreggel.hu ), hogy a kőröshegyi viadukt össze fog omlani és eltemet egy falut :lol: . Voltak akik elhitték, erre elkezdtek elmenekülni a faluból, volt aki állítólag még csónakkal is :D :D :D . Mennyi hülyeséget ki tudnak találni...

Más: Valaki tudna nekem adni N, I, O, és B stalker típusú betűt :?:

Hi all.HISPAN szeretnék kérdezni valamit.A STALKER The Calm Trailer-t átkonvertáltam mp3 formátumba igy másoknak is meglehetne a zenéje akinek tetszett.Csak gondoltam előbb megkérdezlek téged hogy egy linket elhelyezhetnék e ide.A linkre kattintva le lehetne tölteni az oldalrol a zenét akinek kell csak gondoltam előbb engedélyt kérek/megkérdezlek téged.Még pár STALKER videot is átkonvertáltam mp3-ba de azokat még nem töltöttem fel.Belinkelhetem ide ahonnan le lehet tölteni?:)

A lendzseleknek is jó kis CE-t állítottak össze :) :
73_1175290049.jpg

Ez tényleg nagyon jó.
---
Most voltam Háros-szigeten (XXII. ker) a Hunyadi laktanyán. Persze már régen nem használják. Elején lebombázott gyár, később a katasztrófavédelem felhalmozott járművei, végül elszórt épületeken atomsugárzás jel. Tisztára, mint Csernobilban...

Én Ujpalotáűn tudok valami régen nem használt kórház féle épületet.Tökre olyan mint Pripjat.Multkor haverommal ott mentünk el mellette és megkérdeztem tőle:te nem lógunk be?Elvégre is ez egy csipet Pripjat.:):)Nagyon birom az ilyen helyeket.Paintballozni is azért akarunk már elmenni hogy lövöüldözzük egymást meg ilyen helyek legyenek romos épületek autoroncsok hasonlok.És akkor már a valoságban is félig meddig STALKERek lennénk azzal a különbséggel hogy festékpatron éles lőszer helyett:):)

Bloody Fox":2lmevnx6 mondta:
Ez tényleg nagyon jó.
---
Most voltam Háros-szigeten (XXII. ker) a Hunyadi laktanyán. Persze már régen nem használják. Elején lebombázott gyár, később a katasztrófavédelem felhalmozott járművei, végül elszórt épületeken atomsugárzás jel. Tisztára, mint Csernobilban...

Hogy lehet oda kijutni?Megy valamilyen busz arra?Elmennék megnézni:):)Képeket nem csináltál?:):)

Campona mögött van. 3-as busszal lehet eljutni oda. nem hiszem, hogy simán be tudsz jutni: csak kutatók mehetnek be. jah és a katonák. :)
amúgy katonaság beülette az egész szigetet egy nem őshonos futó szőlővel és kb úgy néz ki mint egy esőerdő, mivel a fákra is felfutottak ezek a növények. néhány helyen (vak:) kutyák által széttépett őzek maradványai találhatók. úgyhogy tényleg tiszta stalker...

Bloody Fox":1ybnya2r mondta:
Ez tényleg nagyon jó.
---

Nem jössz ki megint?Én haverommal tervezem hogy kinézek kedden délután fele.Ennek a 3 as busznak ott van a végállomása a Campona-nál ugye?Mert ha igen akkor már jártam ott néhány üzleti ügyben csak most ahogy irtad nem esett le mert én ott nem tudtam eddig laktanyárol a Cmapona mögött de akkor haverommal kedden délután kinézünk.Birom az ilyen helyeket:):)

Van valakinek képe az erőműről robbanás előtti állapotban?
Cserébe tudok adni csomó csernobilos képet, mutáns emberekről is.

http://www.nortonknatchbull.com/robin/w ... legacy.jpg

Nekem kéne 1986 előtti erőműves kép, ahogyan akkor kinézett.

Légyszives 1 kérdést csak 1 topikba tegyél fel. Nem kell mindenhova beírni ugyanazt. - pYura

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul