Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Így van. Csapatot bármeik utcasarkon össze lehet hozni... nade klánt... :)

Amúgy szerintem az érti meg igazán a klánosdit akinek volt benne része.
Akinek nem az vagy hülyeségnek tartja, vagy nem érzi szükségét, vagy kisebbségi komplexusa van, hogy "olyan béna vagyok, úgysem vennének be"

Pedig az egész a haverokról, piálásról, bulikról, közös élményekről kellene, hogy szóljon...

Egy klán szerintem arról szólj, hogy a tagok mindegyike nagyon ért valamihez és együtt mindenkit meg tudnak verni. Az egész szerintem a versenyre épül. "Haverkodni" lehet úgy is, hogy 1 szerverre jártok valakikkel, de nem vagyok klántagok. Egy igazi klán edzéseket tart, taktikákat fejleszt, rendszeresen versenyez. A többi az csak látszatklán :P

egy klán lanpartyz részegen hőbörögve. egy klán versenyez, de csak amíg jólesik (pénzremenő profiliga gusztustalan. Ahol pénz van ott vannak bundázott meccsek is)

pYura":m1enn2or mondta:
Egy klán szerintem arról szólj, hogy a tagok mindegyike nagyon ért valamihez és együtt mindenkit meg tudnak verni. Az egész szerintem a versenyre épül. "Haverkodni" lehet úgy is, hogy 1 szerverre jártok valakikkel, de nem vagyok klántagok. Egy igazi klán edzéseket tart, taktikákat fejleszt, rendszeresen versenyez. A többi az csak látszatklán :P
Hát igen, csak ehhez megfelelő háttér is kell: saját szerver, jó szervezőképesség meg ilyen apróságok...

Crayon":17rtc4l7 mondta:
egy klán lanpartyz részegen hőbörögve. egy klán versenyez, de csak amíg jólesik (pénzremenő profiliga gusztustalan. Ahol pénz van ott vannak bundázott meccsek is)

10000 dolláros fődíjat megbundázzák 20000-el? :D

Sok komoly verseny van, ami nem pénzre megy. Ha már pénzre megy az megint külön kategória... progamer.

Crayon":32py8i8w mondta:
Így van. Csapatot bármeik utcasarkon össze lehet hozni... nade klánt... :)

Amúgy szerintem az érti meg igazán a klánosdit akinek volt benne része.
Akinek nem az vagy hülyeségnek tartja, vagy nem érzi szükségét, vagy kisebbségi komplexusa van, hogy "olyan béna vagyok, úgysem vennének be"

Pedig az egész a haverokról, piálásról, bulikról, közös élményekről kellene, hogy szóljon...

Nekem még volt anno 2005ben "rendes" klánom :) Call of Duty:United Offensive-ben,Magyarországon TOP3ban voltunk,EU Clanbase-n 3vs3 ban 4. hely,5vs5-ben 9. szóval én vágom mi az a taktikolás,gyakorlás,de természetesen mindezek közben muszáj volt hülyülni is, hiszen az állandó komolyságtól begyepesedett volna az agyunk....

Axel Foley":3ezq8oru mondta:
82%nál tart a magyarosítás :D :D

Remélem vagy feliratoznak, vagy szinkronizálnak is, mert aki pont azért tölti le, hogy értse a történetet az a végén nagyot fog csalódi az egészben. Ugyanis a játék végén már csak hang van, text nincs.

Lehet, hogy én vagyok balf*sz, de csak nekem van az, hogy a játék indításnál kéri a DVD-t??Természetesen eredeti a játék,ha berakom a DVD-t el is indul csak idegesítő, hogy mindig rakosgatni kell....van erre valami megoldás?

FreedomF":297d1y74 mondta:
Igen CRACK a neve :) Pontosabban NODVD CRACK :P Sajnos ez azért van mert a SECUROM leellenöriz mindent :) Hogy eredeti :P

És ezt a NODVD Cracket el tudná nekem küldeni valaki?Illetve elég egy link is ha valahol fennt van^^

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul