Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
hispan: Te próbáltad desztilált vízzel és sikerült? mert szerintem abban nincsenek meg a kristályosodási gócok (amelyek az ásványvízben megvannak) így nem lehet normálisan megcsinálni a kísérletet.
Nekem az röntgenezős (átvilágítós) tetszik. Legjobban a Bush, mint Terminator, utána a stalkeres
Azt nem tudja valaki, hogy hol lehet leszedni? Az artefact Hunter meg még egy-kettő az oldalon is fennt van, de ezekről még nem hallottam
hispan: Te próbáltad desztilált vízzel és sikerült? mert szerintem abban nincsenek meg a kristályosodási gócok (amelyek az ásványvízben megvannak) így nem lehet normálisan megcsinálni a kísérletet.
Nagyon régen hallottam, hogy élesztő + ecet + víz keverék is kristályossá válik sok idő után. Bár pontosan nem tudom, hogy miből kell készíteni és hogy hogyan, de nagyon régen nekem sikerült.
Ha kristályokat akarsz, akkor csak cukros vízbe kell cárnát lógatni és ahogy párolog a víz, a cukor kristályokban kicspódik. De ez nem jár hőmérsékleti faktorral és nem olyan látványos a folyamat, csak a végeredmény.
Ha kristályokat akarsz, akkor csak cukros vízbe kell cárnát lógatni és ahogy párolog a víz, a cukor kristályokban kicspódik. De ez nem jár hőmérsékleti faktorral és nem olyan látványos a folyamat, csak a végeredmény.