Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
hispan: Te próbáltad desztilált vízzel és sikerült? mert szerintem abban nincsenek meg a kristályosodási gócok (amelyek az ásványvízben megvannak) így nem lehet normálisan megcsinálni a kísérletet.

De annyi szennyeződés van benne, hogy megindul a kristályosádás. A csapvízzel épp az a baj, hogy túl sok benne a kosz.

aaa nem haltam meg, csak az új rendszert telepítem, tesztelem.... remélem estére már kész leszek :wink:

Én még nem láttam őket...
Ez az artefact hunter kicsit olyan, mint a san-andreas-ban a lóverseny: válassz színt és reménykedj :)

én már megnéztem őket ,de egy menet után kidobáltam, mert valahogyan nem jöttek be :roll:

Nekem az röntgenezős (átvilágítós) tetszik. Legjobban a Bush, mint Terminator, utána a stalkeres :D
Azt nem tudja valaki, hogy hol lehet leszedni? Az artefact Hunter meg még egy-kettő az oldalon is fennt van, de ezekről még nem hallottam :)

Bloody Fox":1j79wz77 mondta:
hispan: Te próbáltad desztilált vízzel és sikerült? mert szerintem abban nincsenek meg a kristályosodási gócok (amelyek az ásványvízben megvannak) így nem lehet normálisan megcsinálni a kísérletet.
Nagyon régen hallottam, hogy élesztő + ecet + víz keverék is kristályossá válik sok idő után. Bár pontosan nem tudom, hogy miből kell készíteni és hogy hogyan, de nagyon régen nekem sikerült.

Ha kristályokat akarsz, akkor csak cukros vízbe kell cárnát lógatni és ahogy párolog a víz, a cukor kristályokban kicspódik. De ez nem jár hőmérsékleti faktorral és nem olyan látványos a folyamat, csak a végeredmény.

hispan1":swimsrbv mondta:
Ha kristályokat akarsz, akkor csak cukros vízbe kell cárnát lógatni és ahogy párolog a víz, a cukor kristályokban kicspódik. De ez nem jár hőmérsékleti faktorral és nem olyan látványos a folyamat, csak a végeredmény.
cukorral nagyon nehéz megcsinálni. sóval 100szor könnyebb és az gyorsabban is kész van.

A cukorba viszont keverhetsz vízfestéket, amit a kristályok felvesznek és akkor még színes is lehet.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul