Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Már ugyebár kész a S.T.A.L.K.E.R. akkor mér arról beszélnek hogy beta kulcs meg beta verzió??? Ha kész a játék akkor mér beta???

Én már elképzeltem mit fogok csinálni amikor meglesz a S.T.A.L.K.E.R.. :D Először is felteszem :D aztán elindítom aztán New Game aztán rányomok egy ormál gémet (szóval nem nehéz fokozaton jáccok), megnézem az intrót és jáccok.Először megpróbálok majd elmenni a reaktorhoz :D hátha sikerül legalább meglátni mer nem nagyon hiszem hogy egyből el lehet oda menni. :( Meg amik vannak képek ilyen házakról azokat meg fogom keresni :D és az milyen élmény lesz amikor megtalálom :lol: Na de ez még csak a jövő. :cry:

Hát igen, ez még csak "jövő" :( . De ha egyszer valamikor (egy meszi meszi galaxisban :D ) meg jelenik a S.T.A.L.K.E.R nagyon nagyot fogunk a haverokkal bulizni :D

kocka: klánba jelentkezést az adott klán vezetője mérlegeli.

Azért beta, mert ami publikus, az még beta. Akkor lesz végleges, ha kész lesz az aranylemeze.

Rögtön a játék végére... na igen ilyen volt a Falloutban az egyik legkeményebben védett város, ahova egy kis szerencsével be lehetett lógni és ellopni az egyik legdúrvább erőpáncélt... Kiváncsi vagyok ezt a problémát hogyan védik majd ki a STALKER-ben.

Sugárzással. Hisz írva volt a legfisebb cikkben is, hogy a sugárzás ellen védő dolgokat lehet felszedni. No de ha ezek az elején nem állnak rendelkezésre, akkor esélye sincs az embernek. Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen "pályaszéle-erőmű" távolság elég nagy lehet, így a többi nehezítő körülménnyel egybevetve kizártnak tartom, hogy az ember első útja sikeres lenne az erőműhöz. Arról nem is beszélve, hogy nyilván az erőműben lesznek a legnehezebb küldetések/legértékesebb dolgok, így különösen fontos hely lesz a játékmenet szempontjából.

Kétszer rá kell klikkelni :D

hispan kiváncsi vagyok mennyi idő lesz a quickdone :D

Az igaz, hogy a "snork" nevű szörnyikét, nem a fejlesztők találták ki? hanem egy versenyen lett első helyezés, és igy került be a játékba?

Quickdone: amikor valaki elmebeteg módon a legnehezebb fokozaton végigviszi a game-t a legrövidebb idő alatt és videót készít róla. (pl. Half-Life 40 perc / HL2 3óra stb) :lol: nagyon dúrva!! :twisted:

Arról nem is beszélve, hogy nyilván az erőműben lesznek a legnehezebb küldetések/legértékesebb dolgok, így különösen fontos hely lesz a játékmenet szempontjából.

Hát nem egészen vagyok biztos benne hogy ott lesznek a legértékesebb dolgok.Mert azt írták hogy nem az erőmű robbant hanem egy másik hely.Valszeg ott lesznek a legjobb cuccok.De ez csak az én véleményem. :wink:

pYura":1kkcyd6v mondta:
Az erőmű robbant fel másodszor is.

A sztori szerint a '86-os első balesetet egy újabb követte, 2006-ban, ami ha lehet még durvább volt, mint az előző, és igen súlyos következményei voltak. Csakhogy, az utóbbi robbanás epicentruma már nem az atomerőmű volt, hanem néhány kilóméterrel odébb, egy labor, ahol állítólag mindenféle teszteket folytattak, s az egyik ilyen balul ütött ki.

Forrás: S.T.A.L.K.E.R. FanSite.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul