Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Meg sem kérdeztétek, mi az a lépregény :)
Amúgy gondolom, hogy beindul majd a buli, komolyan gondoltam, amiket mondtam.
Viszont annak örülnék, hogy ha az eredeti példányokhoz a szokásos dolgokon (pószter, stb) adnának valami extrát (ha jól emlékszem, BF2-höz adtak jó kis fülhallgató-mikrofon-szettet).

hispan1":6eiu2w7m mondta:
Meg sem kérdeztétek, mi az a lépregény :)
Amúgy gondolom, hogy beindul majd a buli, komolyan gondoltam, amiket mondtam.
Viszont annak örülnék, hogy ha az eredeti példányokhoz a szokásos dolgokon (pószter, stb) adnának valami extrát (ha jól emlékszem, BF2-höz adtak jó kis fülhallgató-mikrofon-szettet).

Lesz Collector's Edition ez biztos. Elvileg a munkálatokról készült film lesz az extra lemezen és még némi extra.

BF2-höz tényleg adtak ilyet? :D Még jó hogy nem azt a verziót vettem meg... nem szeretem az ilyen ingyen-gagyi dolgokat.

Az az érdekes, hogy nem volt gagyi!
Én is azt hittem, de egyszer betévedtem az 576-ba és tök jól nézett ki a cucc: terepszínű (sivatagi), meg ami kell. És mondták is, hogy jó.
... persze, végülis gép előtt mindek terepszín? ...

Az mondjuk nem rossz megoldás, ha hangszórókból jön a hang, fél-fejhallgatóból meg a VOIP :wink:

Magam még nem használtam ilyet, nem tudom megítélni.
Nálam a multis kommunikáció annyiba merül ki, hogy bocsánatot kérek a saját csapatomban lévő szerver admintól, mert fejbelőttem, mert azt hittem, hogy egy beöltözött mesterlövész. Ez az előtt szokott lenni, hogy kitesznek egy pár órára lenyugodni :)

Én is próbáltam néha mikrofonnal de nem nagyon jött be... csökken olyankor a teljesítményem ^^

Valamiért mindig összemennek apró méretre egy csomó oldalon a betűk. Olyan egy-két hónap múlva megint visszaáll normálisra. Szinte már el se tudom olvasni. :roll:

Használj FireFoxot és nyomkodd a ctrl++ -t felnagyíccsa ...

Ha IE-t használasz, akkor View/Text size. Én egyszer állítottam el véletlenül, és mire rájöttem, hogy mi a rossz...

hát ja most a foxi megy a legjobban, de az IE7 sem lett annyira gagyi, de most mr nem térek vissza, minden jau cuccot tölthetek hozzá és karaj.... :wink:

Az IE7-ben most az a legjobb, hogy félelmetesen gyors. Hát még ha méltó helyén, a vista-ba ingetrálva fog menni...

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul