Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
hispan1":o9fgy8sh mondta:
Bocs a hosszú kihagyásért, de netszolgáltatót váltok és ez manapság nem egyszerű. Egy vagy maximum két héten belül megint lesz netem és visszatérhetek, addig türelmeteket kérem.

Nekem is hó végén jár le az egy éves hűségnyilatkozatom (huu de kár volt megkötni...) szóval váltok tonline-ról. Kérdés, hogy mire... van tippetek?

Én most ACTEL-re váltok, de ennek elég korlátozott a fedési területe, mindenesetre telefon nélkül csak a vonalon ADSL internet jön (6M/256) havi nagyságrendileg 12.000 forintért. www.actel.hu

Amúgy elszenvedek velük, mert most kitalálta az actel, hogy nem jó, hogy szolgáltatóváltással mondtuk le a t-online-nál a szolgáltatást (mert ugye ez teljesen logikus lenne), ezért most a t-online-nak módosítania kell az elengedő nyilatkozatot. Vicc az egész és még legalább 2 hét, mire lesz belőle valami...

nekem chello-m van és elég jau nekem feltolták már a classicot 3mbitre szauval megy ez is rendesen változatlan áron... :roll:

Jó neked. Én most (18-án) ugyanott tartok, mint múlt hétfőn, 11-én: azon vitatkozik a tcom és a tonline, hogy kinek kell módsítani a lemondónyilatkozatot úgy, hogy az az actelnek (az új szolgáltatónak is jó legyen (merthogy ugye neki a logikus szolgáltatóváltásos lemondás nem felel meg). Ez azt jelenti, hogy egy hétig semmit sem csináltak. Ha így haladunk, hónap végére sem lesz netem otthon :(

hispan1":363mnklp mondta:
Jó neked. Én most (18-án) ugyanott tartok, mint múlt hétfőn, 11-én: azon vitatkozik a tcom és a tonline, hogy kinek kell módsítani a lemondónyilatkozatot úgy, hogy az az actelnek (az új szolgáltatónak is jó legyen (merthogy ugye neki a logikus szolgáltatóváltásos lemondás nem felel meg). Ez azt jelenti, hogy egy hétig semmit sem csináltak. Ha így haladunk, hónap végére sem lesz netem otthon :(

nekem is volt egy osztálytársam akinek ugyan ezt műveltél a netelőfizetésével, 1 hónapig nem volt netje a srácnak ,de a modemet a 2. nap elvitte a t-com ja és még a hónapot ki kellett fizetnie..viccesek eléggé

Az én esetemben odáig sem terjedt az együttműködés a részükről, hogy a modemet elvigyék. Én hívtam fel őket, hogy az nem kell-e nekik? Erre közölték, hogy persze, az kell, mert addig nem indul el a lemondás értékelése. Ergo ha én nem kérdezem meg még mindig ott lenne az elején az ügy és én meg nem tudnám, hogy miért nem csinálnak semmit.

A dologhoz hozzátartozik, hogy bár a lemondás megszületett, előző hozzászólásomban ismertetett bonyodalmak miatt lassan már a második hét telik el úgy, hogy még mindig nem tudják, ki az illetékes határozat-módosító. Kezdek hihetetkenül ideges lenni.

Szerencsére a naptárképeket ma sikerült kitennem édesapám munkahelyén de így kicsit kényelmetlen és lassú a munka...

hol vannak az emberek nem hiszem el , hogy fősulin nem lehet netezni, hol vannak a stalkerosok? :shock:

Egyetemi gépteremben géphez jutni? Ehh, jó vicc...
Mindegy, most már folyamatosan leszek (van net) bér a tömeg nem rajtam múlik :D

hispan1":35pwu77g mondta:
Egyetemi gépteremben géphez jutni? Ehh, jó vicc...
Mindegy, most már folyamatosan leszek (van net) bér a tömeg nem rajtam múlik :D

Bakker én is fősulira járok, de mindig nálam van a laptopom úgyhogy net nekem i mindig van :D

Na látod, nekem nincs laptopom, de ha lenne, sem hordanám (2 okból: 1: nem metróztatom minden nap fél órát, ez nem tesz neki jót; 2: én semmi pénzért nem hurcolásznék minden nap egy drága gépet, na nem mint ha rossz lenne a környék, de egy soktízezres gép mindenkit kísértésbe ejt; inkább leszek szegény :)). Amúgy a gépterem olyan jól felszerelt, hogy az ott lévő gépekhez sincs mind hálókábel :):):)

hispan1":3tcyhbet mondta:
Na látod, nekem nincs laptopom, de ha lenne, sem hordanám (2 okból: 1: nem metróztatom minden nap fél órát, ez nem tesz neki jót; 2: én semmi pénzért nem hurcolásznék minden nap egy drága gépet, na nem mint ha rossz lenne a környék, de egy soktízezres gép mindenkit kísértésbe ejt; inkább leszek szegény :)). Amúgy a gépterem olyan jól felszerelt, hogy az ott lévő gépekhez sincs mind hálókábel :):):)

Nálunk is jó volt a rendszer múlt évben csak akkor még nem jártam fősulira, de most átalakítják az egészet, így a net kicsit macera , ráadásul 200Km-re van az iskola a szülhőháztól és a PC-t nem akartam magammal költöztetni, mert az egyéni , a laptopot meg szerintem frankó erre az eseter az a környék sem rossz, és ha odafigyel az ember akkor talán nincs semmi gond, persze vannak rossz emberek,de nem mászkálok én sem vele késő este...

A bizalom embertársaink iránt szép dolog. Tartsd meg ezt a jó szokásodat :)
Neked tényleg jó megoldás a laptop de én a weblapos dolgokat így nem tudnám megoldani. Nekem kell egy nagy kapaciátsú rendszer több meghajtóval (a biztonsági másolatok miatt) meg rendes, gyors, hitelesített netkapcsolat szóval nemigen tudtam volna áthidalni ezt az 50 napot. De lényeg, hogy nagyjából megoldódott.

hispan1":3g1s6oca mondta:
A bizalom embertársaink iránt szép dolog. Tartsd meg ezt a jó szokásodat :)
Neked tényleg jó megoldás a laptop de én a weblapos dolgokat így nem tudnám megoldani. Nekem kell egy nagy kapaciátsú rendszer több meghajtóval (a biztonsági másolatok miatt) meg rendes, gyors, hitelesített netkapcsolat szóval nemigen tudtam volna áthidalni ezt az 50 napot. De lényeg, hogy nagyjából megoldódott.

A bizalom bennem addig van meg amíg kell utánna qrva nagy patkány tudok lenni...na mind1 gyors a laptop is,de a lapom frissítését megtudtam oldani locálból suli közben csak a hibákat javítom elküldöm az 'állomásra" felteszik és good.

Szombat esti kötelező olvasmány:

playware.hu":2tgdyfo9 mondta:
Tegnap megszökött egy videó a gyorskocsi utcából, megtekintése után azonnal kiderült, hogy csakis a Crysisről lehetett szó, ugyanis annyira büntetett... Egy DirectX 10 demonstrációs képsort láthatunk, amiután a földet kellett tapogatni leesett állunk után, s captainmmel egyhangúlag a "mikor jelenik már meg vaz'" felkiáltással éltettük a PC-sek új bálványát. Csekkolása erősen ajánlott, de csak nagykorúak jelenlétében.

aaa_forum_crisys_2006_12_02.jpg

http://www.playware.hu/light/index.php?page=download&id=2196

hispan1":gty5azla mondta:
Szombat esti kötelező olvasmány:

playware.hu":gty5azla mondta:
Tegnap megszökött egy videó a gyorskocsi utcából, megtekintése után azonnal kiderült, hogy csakis a Crysisről lehetett szó, ugyanis annyira büntetett... Egy DirectX 10 demonstrációs képsort láthatunk, amiután a földet kellett tapogatni leesett állunk után, s captainmmel egyhangúlag a "mikor jelenik már meg vaz'" felkiáltással éltettük a PC-sek új bálványát. Csekkolása erősen ajánlott, de csak nagykorúak jelenlétében.

aaa_forum_crisys_2006_12_02.jpg

http://www.playware.hu/light/index.php?page=download&id=2196

Huu, szép! :shock: ezzel majd akkor fogok játszani, ha max grafikán elviszi a gépem...

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul