Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Chabi":2e1n80yc mondta:
hispan1":2e1n80yc mondta:
Nem ismerem személyesen, csak egyszer fogtam vele kezet.
Hispan --->
551727989gyurcsany_kezcsok_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ejj Hispan ezt azért nem kellene :roll: :lol: , de szép a szeretetet kimutatni.

lllooolll
Mindjárt rendet vágok :)

Karácsonyi ünnepség van gyerekeknek a minisztériumban minden évben és lehet kapni ingyen mikuláscsomagot szóval én már egy ideje örökös gyerek vagyok :)
Na egy ilyen alkalommal sikerült egyszer, de akkor még nem volt miniszterelnök, csak ha jól emlékszem, sportminiszter.

Chabi: nem volt annak soha osztogatós korszaka :) Na de politika off, vagy nyissatok neki egy külön szobát :)

Tibi: gratulálok.

FELHÍVÁS!

Csak azok a szavazatok érvényesek, akik beírják ide a nevüket. (valasztasi csalas elkerulese vegett :P)

Eddig van 1 érvényes szavazat az A)-ra: pYura

irany midenki a szavazoszoba! :)

Felhívás: aki jót akar, az az eredeti felállásra szavaz :)
Ne reklámozzuk ezt a dolgot ennyire, 2 hét alatt minden eldől majd.
Egyébként meg amúgy sem valószínű, hogy amguk a rangok változnak, esetleg a számok igen. Van, amit most már meg kéne tartani.

Szerintem a mostani alapjaiban hibas minden szempontbol, ha kell felhozom az erveket is. Kivancsi vagyok az en verziomba hol lehet belekotni :roll:

Ott, hogy például nem a stalker áll a hierarchia tetején. Márpedig a játék főszereplőjeként ez nem képezheti vita tárgyát.
Másrészt minél több rang van, valamilyen szinten annál folyamatosabb lehet a fejlődés. Ezért sem akarom csökkenteni a már meglevő 11 rangot.

Az elnevezések közül EGY SEM a játékból van véve, ezért a stalker elnevezés sem szökséges. Aki játszik a játékkal egyébként is stalker, akár kezdő, akár profi.

A te 11 rangodból (legyen 10, mert az olvasó nem számít 0hsz-val, mert úgysem olvassa senki) 6 rang 1000 és ennél több hsz után szerezhető meg, ami a nagytöbbség szempontjából érdektelen. Nálam jobban be van osztva az alsó szegmens, úgyis itt lesznek többen, de aki igazán sokat ír az is kap új rangot.
ps.: 10 rang vs 9 nem érv!

Egyetlen kompromisszumos megoldást látok: a mostani rangokhoz rendelhetünk általad adott számokat (bármekkorákat bármilyen képlet alapján).

Amúgy a moderátorok alapból 11-es, megkülönböztetett színű jelzést kapnak majd. Milyen legyen a színe? (piroson és zöldön kívül, sárgát akartam, de nem akarok vitát ebből is :) )

Nekem van, csak nem szeretek mindig mindent a legeslegelejéről kezdeni. Igazából itt sem a rangokról magukról van szó (ezért nem akarok azokon változtatni), hanem a számozáson (amit viszont mindig át lehet alakítani).

Linkeld ide be nyugodtan a képedet. Legfeljebb csendben kiröhögünk.

Nekem van zsír új gázálracom. :D Csináljunk STALKER-os képeket !!! Majd lemegyek a pincébe és félmesztelenül szakad gatyában négykézláb gázálarccal a fejemen lefényképeztetem magamat. Tisztára úgy fogok kinézni mint egy Snork :lol:

snork.jpg

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul