Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
igen amikor ranyomtam a konzervnyitot es felrobbant, es nagy valoszinuseggel enis az lettem. a fertotlenitest pedig inkabb szajon at vegeznem :D :D

de a sebre kell önteni lol2
annyiban más ha sebre öntöd hogy egy kicsit csípni fog :wink:

Márpedig az a biztos,ami fix,ergo a belső hatás nagyságrendileg felülmúlja a külsőt,ezért azt javasolnám,BELÜLRÖL KELL HASZNÁLNI!!!!
Orális bevitel,és a hatás nem marad el! :D :D

bizony minél többet öntünk annál jobban érezhetőbb lesz a hatás :D :D

KönigsTiger":tu3j5j00 mondta:
igen amikor ranyomtam a konzervnyitot es felrobbant, es nagy valoszinuseggel enis az lettem. a fertotlenitest pedig inkabb szajon at vegeznem :D :D

lehet egyzserűbb lett volna ha elfáradtál volna egy orvoshoz , legközelebb ne nyomd olyan erőssen azt a konzervnyitót :D

vagy ha fel akarod robbantani tedd be a mikróba :D :D
bár akkor lehet hogy inkább szétolvadna :D

úgytűnik hogy a hétvégén megint megfugunk sülni :S

416378495kep_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

az nem jó lol2
melegben a gépem megfő mútkó is kockulás után 46 fokos vót lol2 lol2

Ezután a sok eső meg felhő után már épp ideje volt. Júniushoz illő idő lesz 8) .

gabber 9511: Nekem a VGA alapból 48 fok igényesebb játékoknál 60 :lol: .

az a vicces hogy hétfőn megint 26 körül lessz , és előtte megint jégeső.... villámlás , de sokan azt mondják hogy idén nem lessz olyan meleg :D

nekem 9600gt , de nemsokára kilessz vágva aztán veszek 9800gtx-et vagy gts250-et

azt hittem hogy csak a HD4800-as széria forr így amúgy a HD4870-ről azt hallottam hogy akár 80 fokig is felmegy lol2

jha a 4850-en álltalában az alap hűtés elég gagyi , haver tuningolgatta kicst a karit , és megsültek rajta a dolgok a garancia meg ugrott :lol: , én kb 1 éve néztem everest-el akkor alapjáraton olyan 34 fok körül volt

azt tudom hogy gagyi a hűtése lol2
amúgy vga hűtő csere mennyire macerás :?:

Vissza
Top Alul