Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
nem olyan nehéz az , de könnyne tönkre lehet vágni a karit , nekem anno 9600xt-vel voltak problémák , de ugye 4 év működés után ez nem vitatható , én ezt inkább szervízre bíztem ha jól emlékszem akkor 6 ropit kértek el érte

Én csak annyit mondok: 16 db hűtőventillátor! Van is zaj rendesen. Még szerncse,hogy ott senki nem akar aludni,ahol a gép van. Szélvihar!

te jó ég azért az kicsit dúrva lehet de minek 16 venit ?

a zajról jut eszembe hallottam hogy valaki HD4870-nel nyomul és felhúzta a hűtést de annyira hogy a zajtól fülhallgatóval játszik (olyan hangos a ventilátor)

zombimorzsi, fagyasztónak is használod a géped? :D
Szerintem ott még a jég sem olvad fel :D

Nem tudom,miért lett bele ennyi rakva,mert igazából nem én állítottam össze a gépemet,de azt tudom,hogy a hőmérséklet még a legdurvább nyáron sem volt problémaforrás.
Viszont ennek fejében nagyon zajos.
A haverom-aki rettenetes nagy gamer-esküdött rá,hogy ez a tuti,neki is pont ez a konfigja van,egy kicsivel több memóriával a fedélzeten.
Ő szerelte,ő tarja karban,gyakorlatilag ő a gép házi rendszergazdája.(Ő is szaladgált utána,jegyzem meg...)
Megbízom az ítélőképességében,még soha nem vezetett meg,sem árban,sem minőségben.

erre az a megoldás hogy vízhűtést kell venni igaz az kicst költségesebb , lehet abbol a pénből komplett kofigot is összelehet rakni :D

Nekem annyira taszító a gondolat: vízhűtés és nagyfeszültség!
Meg ott van a proci,vga,alaplap brrr... :D
Lehet,ez egy fóbia :D

pedgi aztmondják hogy nem rossz , de énsem tudnám elképzelni , a másik meg az hogy a vezetéket valahogy a géphez kell hozni :|

Ha meg beburkolnánk egy klímaberendezésbe,akkor a kondenzációs cseppek miatt volna rövidzár.
Szerintem nem lehetne kivédeni,mert olyat meg nemigen lehet elképzelni,hogy a levegő páratartalmát nullára lehessen redukálni....

nem draga dolog a vizhutes kerem szepen, veszel mondjuk 4 meter slagot, egy regi skodanak a hutobordajat, egy egyszeru kis pumpat, blokkokat es meg par lefogatot es keszen van. en jovore tervezek egy iennek a beruhazasara

és pl a vga- ra vagy a procira hogy rakod fel a hűtőbordákat lol2 ?

KönigsTiger":13xp9oif mondta:
nem draga dolog a vizhutes kerem szepen, veszel mondjuk 4 meter slagot, egy regi skodanak a hutobordajat, egy egyszeru kis pumpat, blokkokat es meg par lefogatot es keszen van. en jovore tervezek egy iennek a beruhazasara

Azért előtte életbiztosítást kössél! :koszoru:

géphez én azt nem ajánlom :D , viszont működő légkondit már láttam olyan elven amit KönigsTiger mondott ,igaz ahhoz szivattyú is kelett , hogy keringjen a víz .

ja képzeljétek el hogy játszotok és közbe eldurran egy cső a gépetekben lol2
azaz spontán lehűtés :D :D

KönigsTiger":3e156a1q mondta:

Pont múltkor mondtam havernak ugyanezt:D Teljesen ez volt a tervem!

most nézem a pcgörényhez faltout 2 lessz a teljes game (azért kicsit ez ciki mert megjlenéskor 2 ropi volt szal így a fél országnak megvan :D )

Vissza
Top Alul