Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
akár lehet az is az ok , de manapság a cdproject kiadásában lévő játékok mind magyar nyelven jenennek meg (néhány szinkronizálva is van )

a cs-t vagy a soc-ot vették meg többen csak azé kérdem hogy mennyi esély van arra hogy a cop is magyar szinkronnal jön-e vagy nem
szóval melyik volt a sikeresebb :?:

reméljük akkor több esély van hogy a cop magyar szinkronos lesz :D

viszont a shoc-ot nagyobb várakozás előzte meg , nekem jobban tetszett mint a cs

Hát most kövezzetek meg, de ha olyan minőség szinkronja lesz (ha lesz egyáltalán), mint a Cs-nek, akkor köszönöm én nem kérek belőle. Én majdnem sírtam amikor meghallottam hogy "gyereidesztolker"

Sempai":26rxu8gg mondta:
Hát most kövezzetek meg, de ha olyan minőség szinkronja lesz (ha lesz egyáltalán), mint a Cs-nek, akkor köszönöm én nem kérek belőle. Én majdnem sírtam amikor meghallottam hogy "gyereidesztolker"

főleg a clear sky frakciónál , lebegyev szinkronja (pedig Jakab Csaba volt a hangja ) , de olyan sejmes kis aranyos hangja van nem illik a zónába , vizont az erdész vagy a benditák szinkronja nemrossz

Nemrég kipróbáltam a Brothers in Arms - Hell's Highway-t (http://brothersinarmsgame.us.ubi.com/) szinkronnal mindennel, szerintem elég jóra sikerült a szinkron (viszont nem sokkal később le is töröltem... túl sok volt a gépnek :roll: ).
A CS-ben meg amikor meghallottam hogy az egyik Clear Sky katonának valami tizenéves csávó adta a hangját... lol2

Tibi":10qoy21w mondta:
Nemrég kipróbáltam a Brothers in Arms - Hell's Highway-t (http://brothersinarmsgame.us.ubi.com/) szinkronnal mindennel, szerintem elég jóra sikerült a szinkron (viszont nem sokkal később le is töröltem... túl sok volt a gépnek :roll: ).
A CS-ben meg amikor meghallottam hogy az egyik Clear Sky katonának valami tizenéves csávó adta a hangját... lol2

a hangja tizenéves , viszont maga az ember nem , a gs-n lévő videón az egyik jelenteben látszik az egész ürge , szal érdekes

Engem azonban továbbra is érdekelne,miről anekdotáznak a stalkerek a tűz körül. Tudom,hogy ismétleődenek a történetek,mert sokszor hallom ugyanazt,mégis érdekelne. Vagy a PDA-ban megjelenő Zónabéli történetek-című alrészben lennének?

Én csak arra lennék kíváncsi hogy miért nem lehetett egy kicsit többet foglalkozni a szinkronnal? Mert van olyan hogy ordít valaki aki mellettem áll, a másik hangját meg nem lehet hallani. Szinkronhangnak meg inkább a Gesztesi Karcsit meg hasonló morgókat kértem volna fel, mert pl a kísérők hangja elég hülyén hangzik. Egy középkorú borostás pofa egy 18 éves hangjával.

meg mondjuk nem teljesen magyar szal ez is érdekes :|

emberek segitseget kernek! vki meghalt a konyhankba, tiszta ver minden. tud vki vmi jo dolgot h lehet letakaritani a vert??? lol2 lol2 lol2 a viccet felreteve bolognai fozes kozbe felrobbant egy paradicsomkonzerv a kezembe :D :D :D :D :D :D :D

nos ha megvágtad magad akkor valami erős piával fertőtlenítsd :D :D
a takarítás: felmosóronggyal+valami tisztítószerrel felmosod a szószt aztán valami száraz cuccal addig törölgesd a felmosott részt amíg száraz nem lesz :D :D sok sikert eljen

felrobbant a kezedbe? akkor te is paradicsomos voltál? lol2

Vissza
Top Alul