Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
nalunk is voltak az iskolaba karaj kis p1es gepek dossal hat ment rajta a doom, meg par regi de igazan jo jatek, mk2 peldaul. aztan amikor 9edikes lettem akkor az osszes osztalyba bekerult egy ien p1es mert a szamtechj terembe vettek uj gepeket :D :D :D . a mi osztalyunkba levot elneveztuk belanak de nem volt hosszu eletu :cry: :cry: :cry:kisebb nagyobb problemak utottek fel a fejuket, a monitoron lett egy lyuk(vki belevert egy szoget!!!!!!!) a hangkartyat kivettek stbistbi.

Barbárok :D

Mekkora szám volt nálunk általános suliban, mikor az egyik gépbe került egy CD meghajtó és fel lehetett tenni az AOE2-t... :D Többiek "csak" terep2-t nyomhatták :D

hali ! állítólag van valami silver eedition mindkét stalkerhez csak oroszban lehet kapni és csak oroszul ? http://stalker.wwgpp.hu/stalker/index.php

"Orosz barátainknál meglehet vásárolni a játék egy silver verzióját amiben mindenféle extra van , videók , winap skin-ek , story dialgógusok , képek , panorámaképek ! "
jó lenne magyarul
esetleg valaki nem tud róla többet :?:

itthon nem lessz ne is keresd nem lessz ez csak az oroszoknál van .

ezen sajan nem lehet változtatni , ez van , ha nagyon kell vedd meg onnan (ha nem írtam volna a hírbe a nyálcsórgató dolgokat akkor nem kelett volna :D )

hát akkor ennek annyi terminator1 lehet hogy le lehetne szedni angolul de én egy olyan játékot mint a stalker angolul meg se próbálnám :|

A SoC-t még ángliusul toltam végig párszor és jobban el voltak találva a párbeszédek szerintem mint a "szinkronos" CS-ban...(amúgy sokat lehet tanulni ha angol nyelvű verzióval játszik az ember, és cseppet sem tűnik tanulásnak, úgyhogy tipikus "kellemest a hasznossal" dolog)

ha nemtetszett a szinkron akor mért nem angolul telpítetted ? :wink:

egyébként szerintem sem lett valami kimagasló , de örüljünk hogy szinkronizálva került boltokba .

én má csak abba reménykedek hogy a cop is szinkronos legyen :wink:

inkább aztmondanám ha újra a cdproject lessz a kiadó akkor lessz magyar szinkron is.

rosszúl írtam az előbb mert ugye a kiadó a deep silver , a hazai disztributor a cd project (és nemcsak a hazai hanem lengyel országban is , ugye eredetielg a cdproject legyel disztributor volt de terjeszkedett ) , szal attol függ ,ki veszi meg a játék jogait

Vissza
Top Alul