Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
akkor gondolom rendelted (és igen szerintem is jobb mint a mocskos cod széria )

Még márciusban megadtam az email címem a Pólus 576kbyte boltban, vették a fáradtságot és értesítettek,hogy egyet elraktak nekem.Elballagtam és megvettem.
Nem bántam meg.

akkor jó áttbaxták a fejed , ha a cdgalaxisban vetted volna meg ennyiért ki is hozták volna

vanak benne extra dolgok , talán ost is van benne

Régebben csak az első 3-al játszottam,a többi nekem új lesz.
Mi az az ost?

jha igen ezt az interaktív micsodát el is felejtettem :d , viszont az airbrone-t hagyd legutoljára az a legfinomabb :D

Sőt,annak idején még az egykori X-800-asom sem volt támogatott ,a demo is bemondá az unalmasot....

X-700-asa kinek volt? nekem volt de szinte mindent vitt csak lekellett venni 1024-768ra es minimumra a beallitasokat. :D :D :D :D

shardell modell 3.0 kell hozzá , 9600xt -m nekem is volt meg sem próbáltam , viszont egy 6600gt-vel már elindul , ez az egy dolog az unreal engine hátránya , de egyébként ha megvan hozzá a gép akkor szépen skálázható , az az érdekes hogy megvolt letöltve , aztán megvettem és a dobozos verzió meg érezhetően lasabb mint a letöltött , de lehet az is közrejátszott hogy akkor már physx volt és nem az ageia ,jha és a doboz verziónál olyan volt hogy nemtudtam feltenni , addig amíg nem töröltem az nvidia driver-t és raktam fel egy régebbi verziót ami nem támogatta a physx-et , szal érdekes dejó game az .

KönigsTiger":hnxuxlta mondta:
X-700-asa kinek volt? nekem volt de szinte mindent vitt csak lekellett venni 1024-768ra es minimumra a beallitasokat. :D :D :D :D

Nekem volt. Arra viszont nem emlékszem, hogy játszottam-e rajta stalker-t... szerintem az már az X1600-as volt...

de mit sírtok már annyira nem volt az a kari olyan rossz , és akkor én mitmondja a 9600xt-el , nha azzal tudodd szaggatni a shoc , de főleg a dj crysis minimum garafikán 800*600 on :D

Annak idején a Doom-t 486 SX 25mHz-esprocival és fél Mb-os vga-val,valamint 8Mb rammal nyomtam :D

mi suliban játszottunk vele de pentium 1-es gépeken , miután lemtneünk a suliból kicserélték az egész gépparokt :D

Nem most volt :D
Erről jut eszembe,mindig leakartam tölteni a Pentium4 reklámokat,nem tudsz valami linket?

Vissza
Top Alul