Hú,Jim,az esemény nekem is nagyon ismerős!
Még 2003 nyarán vásároltam egy mp-3-as,de még cd-vel működő lejátszót,ami ráadásul még a leírása szerint valami video file-t is képes volt leolvasni.
A lényeg,hogy másnap utaztunk Korfura,és ott derült ki,hogy a kis édes kizárólag a gyári cd-ket hajlandó lejátszani.Megjegyzem,előtte otthon semmi baja nem volt.
A hazaérkezésünk után a MM áruház röhögve küldött el,mondván letelt a három nap.Hiába erősködtem,nagyon kötötték az ebet a karóhoz,hogy vigyem szervízbe.
No,el is mentem a megjelölt helyre,ott bevételezték,majd négy heti szorgalmas munka után-mikor már többször érdeklődtem-azt mondták,oké,kést,mehetek érte.Hozzáteszem,ehhez hatvan km-t kell utaznom a megyeközpontba.
El is mentem,de voltam oly alávaló,hogy vittem különböző gépek által írt cd-ket,teli mp-3-mal.
Kiderült,hogy nem működik,mire a szerelő elkezdett üvölteni,hogy biztosan rosszul vannak írva,és más gépeken más a formátum,ez nem is mp-3,meg hasonló badarság,de mindezt ÜVÖLTVE!
Én erre közöltem vele,hogy adjon egy olyan lemezt,amivel állítólag szól,s erre berakott egy gyári,legális zenei cd-t.Mondom,ez rendben van,ezt eddig én is tudtam,meg rendes zenei cd-vel ment is a dolog,én nem ezért hoztam ide,hanem mert a mp-3 formátumot nem olvassa be.
Erre tovább üvöltött,akkor már a főnöke is,hogy mit képzelek ,ez működik és kész.
Én erre közöltem velük,jó,akkor megyek a fogyasztóvédelemhez-három utcányira van onnét-s,így is tettem.
Ők is nagyon "kedvesek voltak",csak éppen a gyávaságuk nem nőtt ki a fejükön.Az előadónő csak mórikált,én meg akkor már tiszta ideg voltam.Annyit azonban sikerült végül is elérnem,hogy két hét múlva megengedték nagy kegyesen,hogy ugyanott levásároljam az akkor 19000Ft-ot,ami nem kevés pénz volt.Én meg vettem egy másik lejátszót,egy Samsungot,ami azóta is kiválóan működik.Hát ban ilyen.Ne csodálkozz.De a fogyasztóvédelemről azért nem gondoltam volna ezt.... :? Szomorú