Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
Ájjjáj!
Abból borzasztóan nagy "TUCH" lehet még.Szerintem ne tartsd bent,jobb tőle megszabadulni!

Persze,meg még van benne sárgarépa is...."Minden ákádíkban vagyon ama mátériából!"
(Pfújj,beh undorító voltam.)

Ja,azt elfelejtettem volt mondani,hogy a megoldás ilyenkor egy NAGY,ZSÍROS LÁNGOS!!!! :D

Igen,érdekes ez.Néha megéhezünk,néha pedig émelygünk a gondolatától is.Fura.

Nem csatlakozom..A kazánom tápszivattyúja árammal működik,éjszaka még hideg van,fűtenem kell.Ez van.

sajna engem sem érdekel majd vali más leakcsolja helyettem is a cuccost

Dédinek én se kapcsolom le a lélegeztetőgépét :D,de amúgy mindent ami nélkülözhető(hamár a lányom beregisztrált a WWF-nél)

Ezt a szöveget az elenafilatova.com-on olvastam.Nem ismerős ez a jelenet nektek?

Vannak boldog pillanataid, amikor ott vagy? Mi volt a legrosszabb dolog, ami ott történt veled?

Nehéz boldog pillanatot felidézni, mert Csernobilnak nem sok köze van a boldogsághoz.

Nem tudom, mi volt a legrosszabb dolog, de a legfurcsább az volt, amikor az egyik utam alkalmával eltévedtem a vadonban. Mielőtt elmesélem ezt a történetet, hadd mondjam el, hogy nem szoktam dolgokat elvinni onnét; bármit is találok, sosem viszek haza semmit. Ezen az utazáson megérkeztem egy kihalt városba, a hely félelmetes volt, de nem volt erős a sugárzás, így aztán továbbmentem befelé a holt területre. Úgy gondoltam, ez egy megfelelő hely lesz arra, hogy megálljak harapni valamit, és benéztem néhány házba, hogy keressek sót, mivel azt elfelejtettem vinni magammal. Az egyik házban könyveket láttam, és az ott heverő orosz klasszikusok közül egyet magammal vittem. Ettem, azután elkezdtem olvasni a könyvet, amit nagyon érdekesnek találtam. Így hát úgy határoztam, ezúttal kivételt teszek, és ezt a könyvet hazaviszem. Mikor távolodtam a helytől, furcsa dolog történt: bármelyik utat is választottam, mindig ugyanebbe a félelmetes városba jutottam vissza. Kezdtem azt gondolni, hogy valami nem enged el innét. Csak körbe-körbe haladtam, mintha valami gonosz kör tartana fogva. Végül rádió hangját hallottam egy házból, odaszaladtam, hogy megkérdezzem, melyik úton tudok kijutni, de senki nem volt benn, csak hallucináció volt az egész. Ezután pihentem egy keveset, majd visszamentem ahhoz a házhoz, ahol a könyvet találtam, és pár órát olvasással és a szovjet időkből való folyóiratok böngészésével töltöttem. A könyvet, amit elvittem, visszatettem a helyére, majd elindultam. Ezúttal könnyen megtaláltam a kifelé vezető utat, és rádiót sem hallottam.

Ez egy ilyen hardweres kérdés lesz, hátha valaki tudja a választ: van egy elég régi laptop merevlemez. Tényleg régi, 30 gigás, de gond nincs vele. Megy rajta szépen a windows. Egy probléma mégis jelentkezett: időről időre vannak olyan fájlok, többnyire nagyobb, 30-60 megás vagy több gigás dolgok, amik egyszer csak CRC hibásak lesznek. Nem lehet őket másolni semmilyen programmal, mert vagy CRC-t ír vagy csak közli, hogy nem olvasható. Mikor az ilyen fájlokkal akar dolgozni a gép, akkor a merevlemez csak kattog egy helyben egy ritmusos hangot adva pár percig, aztán feladja. A töredezettségmentesítő ezeket a bizonyos fájlokat nem képes töredezettség-mentesíteni (tehát mozgatni).

A chkdsk-t lefuttatva az nem talál problémát, Everest szerint is kifogástalan a HDD állapota. Mit lehetne tenni? Hogy lehetne elkerülni, hogy ne kerüljenek fájlok olyan helyre a lemezen, ahol aztán később adathibásak lesznek. (Windows reinstall volt, a merevlemeznek mindenféle beállítási lehetőségével próbálkoztam már, semmi sem segített)

UPDATE: HD Tune-al sajnos kibukott a szög a zsákból: bad sectors... Kuka?

hdd_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Norton Partition Magic nem tudta megoldani, XP formázó sem... BartPE sem... Mindegy, mivel, hogyan formázom, vagy hogy mire, az a 16 rossz szektor mindig ugyanott van... Tehát ez nem logikai, hanem fizikai hiba :(

inkább ne vesződj vele hajítsd ki a kukába és vegyél egy újjat jobban fogsz vele járni , az is lehet most sikerülne megoldani a problémákat aztán pár hónapos működés utána felmondaná a szolgálatot

Vissza
Top Alul