Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
Ja értem. SHOC MOS-os topikjaiban kérdezősködj, hátha valaki tud neked képet adni. Egyébként én is emlékszem a hölgyre...

miért nem nekik való a zóna, miért nem lehetne női stalker, én mondjuk hiányolom, a bárban a pultosnő meg olyan lenne mint a törpöknél a törpilla.:D XD

Az erőszakos játékokhoz általában nem mennek a női karakterek, mert azokat senki sem szereti halomra lőni... Ez genetikai/szociológiai adottság.

Egyszer olvastam valahol, hogy a GTA-kban is sokkal kevesebb nőt ölnek meg a játékosok, mint férfit, holott ugyanannyi van belőlük az utcán... Ez tudat alatti dolog.

A wolfensteinben viszont őrájuk haragudtam a leginkább!Bőrösnynanyák voltak,össze meg vissza szaltóztak,és az átalakított Sten géppityukból orvul osztották a halált!
leginkább késsel végeztem be a munkát #B

Jaj,még ez a csajszi!Gyanúsan világítanak a szép kék szemei!Nem egy vérszívó a kis aranyos,ha leveszi a gázmaszkját?
ja,igen,Hispan,hallottad,hogy a Wolfenstein 2 hamarosan kijön?Azon a helyen olvastam róla egy rövid ismertetőt,ahonnan a 1935-ös alapverziót is ajánlották.Várj,mindjárt megkeresem!
No,ihol : www.cybergen.hu
Nem tudtam most valamiért megnyitni a lapot,mert hibát jelzett a gép,de a lényeg,hogy ottan megtalálod!

Ha jól emlékszem,akkor egy városban fog játszódni leginkább.Játék közben támogató AI-t is kapsz,nem is keveset!Ja,és ami a lényeges,egy párhuzamos dimenzió is bekavar majd időnként,ahonnan a hermannék az energiát,meg az ötletek nagy részét nyerik!
Azért remélem,hogy a tűzzombik,a zombilovagok,a mesterségesen létrehozott cyberharcosok is benne lesznek,bár tudom,hogy I.Henrik bácsi a király és hobby-mészáros igencsak megpusztula a végére,amikor -szerintem dühében leginkább-ezer apró húsgigombócra esett széjjel,felajánlva testét a McDonalds étteremláncnak! :D
A misztikum ezen sötét,ógermán alapokon nyugvó,és nagyon nordikus vonulatát óriási kár vón kihagyni!
(Félek azonban,hogy nem ezen alapul majd a játék!)
De ha viszont lesznek benne Hannebu-ufók,Foo-fighterek,náci-holdkomp,piszkos bomba, meg egyebek,annak örülnék.

Hát igen, az RTCW-ben nagyon jól eltalálták az I. Henrik-es sztorival a dolgot. Remélem most is valami hasonlóval rukkolnak majd elő. Annak meg kifejezetten örülök hogy itt már nem egyedül kell majd megnyerni egy háborút :) . Jah és a lángszórós katonákat meg a minigun-os árja népséget ki ne hagyják :D

Szegény madarász Henrik!Én utánaolvastam,hát mit mondjak,jól befeketítették szegényt!Annyit azonban megtudtam,hogy azért kerül bele,mert Himmler-a tyúkember-úgy gondolta,valójában ő a neves király reinkarnációja.csak itten jön egy kis zavar,ami leginkább a végén domborodik ki kellőképpen,amikor is Himmlerbácsi és az első vh.-ból átregnált adjutánsa megnézi a párbajt,majd ez utóbbi sürgeti a főnökét,hogy indulniok kellene,mert Berlinben rapport lesz a szőnyegrágóval!ha feltámadt,akkor hogyan lehet a reinkarnációja???? lol2

van meg egy jatek ami par dologban hasonlit a Wolf-ra az pedig az ÜberSoldier. a nemetek embereken kiserletezgettek h noveljek a testi erejuket plusz ien tipikus nemet orvosi dolgok. es az lett a vege h jol iranyithato "zombik" lettek eleg sokan, es a foszereplo is egy ien "zombi" csak mi a szovetsegesek oldalan allunk mert a mutet utan egy amerikai tisztet lattunk meg eloszor ezert neki engedelmeskedunk. kicsit erdekes de szorakoztato jatek aszt hiszem 2006os

Vissza
Top Alul