Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
Az se nem rossz,főleg,ha valami igazi,olyan "történelmies-lovagos-haditornás" verzióját csinálod,esetleg a japános stílust kezded el.
Na,a panaszkodás pedig a következő!
NE VEGYETEK SOHA MICROSOFT FLIGHT SIMULATOR X-ET!NEM ÉRI MEG,MERT EGY RAKÁS FEKÁLIA AZ EGÉSZ! A 2004-ES SZUPERÜL SIKERÜLT,DE EZ EGY TRÁGYADOMB!

Azt is elmondom,miért!Ha hiszitek,ha nem,a korábbi változat a dél-magyarországi területet is többé kevésbé pontosan képezte le,ott volt a szép szőke Tisza,a Maros,a Körös,de ezen semmi!Kirepültök Szegedről,és nincs meg a TISZA!!!
Aztán meg lehet próbálkozni Budapest felett repkedni,s amikor megnézitek a hídakat,azok csak vonalak a vízben!
Kár volt érte pénzt adnom,tényleg egy semmi program.Persze az is lehet,hogy az észak-amerikai területek kimunkáltabbak,de akkor is.Ez egy óriási igénytelenség!Én nem ezt vártam volna!

Végül,de nem utolsó sorban,Hispan köszi a jótanácsot,de hadd kérdezzek még egy dolgot a kesztyűvel kapcsolatban!Lehet,hogy idióta a kérdés,de a minőségi munkavédelmi kesztyű is jó erre a célra?Tudod,nem a tescos szar,hanem a normális kialakítású,strapabíró marhabőr,vagy sertésbőr kéztyű!

Az király.és mostanság hasznos is lehet,főleg setítedés után!
Ja,bocsesz,mostan látom,hogy nyitottál egy szobát a vívásnak,s ezek szerént te a vívótörről,és nem a recézett élű rohamkésről beszélsz!Most már csipázom!

2 topicot is nyitottam. Sötétedés után? Mi? Vívókardot hordok majd magamnál? Nah jó... Értettem hogy érted. Fejleszti a testvédelmet és a reflexeket. :D

Szekercével való küzdelem?Esetleg fokossal-ha már magyar emberek vagyunk ugye...-merthogy azt el is rehet rejteni,viszont szét lehet valakinek hasítani a tetves fejét,ha arra kerül a sor,meg úgy bele lehet vágni a végtagjaiba,hogy le kell amputálni őket később!

De most komolyan!És nézd meg,mert kettős hsz-volt!Gyorsan törölj!

pallos a kedvencem vannak hozzá nagyon profi tehnikák, de 2 kezes csatabárd sem rossz csak k****va nehéz, amit még nagyon szeretek az a kelevéz és a dobókereszt hajigálás meg a hosszú bot, nagyon profi bemutatókat lehet készíteni, de az improvizálás sem uccsó csak nem éri meg mert könnyen búcsút vehet az ember a kezétől lábától még a fejétől is habás a kardok miegyéb nagyonb topa szillánkosra tud törni az ember keze tőle. nem játék :D

Nagy kár,hogy a valóságban nincsen lézerkard.Vagy hasznavehetően kicsiny méretű halálos lézersugarat kilövő marokfegyver,amivel likat lehetne égetni az ellen szívébe!

Hú,én akkor bizony szívesen beszereznék egyet.Tényleg,mennyire közeli ez véleményed szerint?Persze tudom,ilyen hiperteknókütyüt úgysem árulnának a Cserepes-sori piacon,meg azt is,hogy csak az elitek bírnának vele,de mégis.

nem tudom azt tudom hogy van már gyilkolásra alkalmas lézer de az nagyon nagy egy 5-10 év és elképzelhető hogy a katonaság használ majd ijet, de nem tudom sacc/ kb 10 év
:D

Korábban-még a nyolcvanas évek elején-kaptam egy könyvet,ami az akkori tendenciákat taglalta.Valahol ott lapul most is a csomó kötet közt,s így hirtelen nem tudok rákeresni,szóval volt egy fotó benne,ami egy brit harcost ábrázolt,akinek a hátizsákjában volt kialakítva az energiaellátást bitzosító egység,a kezében pedig egy meglehetősen vastag,csőszerű,távcsöves irányzékkal ellátott puska(?)szerű készség,ami ez előzővel egy kábellel volt összekötve.
Valami olyasmit írtak volt róla,hogy ezzel a fegyverrel pár lövést le lehet adni,amivel az ellenséges "puha" célokat lehet eliminálni,meggyújtani,levakítani véglegesen.
Egyébiránt ott már írták,hogy repülőgépekbe,meg önjáró eszközökbe is telepíthető lesz,valamint fix földi állomásokon rakettagyilok céljából.No, ez mintegy idestova harminc éve volt,s azóta biztos kiagyaltak valami fejlettebbet.... lol2

fogalmam sincs, nem igazán vagyok informálva ijen téren, csak tippeltem, még soha nem nyertem a lottót:D

Szívesen beszerkeszteném ide az a képet,merthogy nagyon megdöbbentő,hogy már akkor képesek voltak ilyent produkálni,csak nem tudom,hogyan kell.Na,mindegy,majd a gyerek megoldja. :wink:

Vissza
Top Alul