Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
Igen,hallottam róla,csak sajnos nem vettem meg!
A wolfnak meg volt valami orosz továbbfejlesztése is,ami viszont már nélkülözte a miszticizmust,és kizárólag a harci elemekre koncentrált.állati nehéz volt játszani vele,modják az okosok,mert úgy volt megoldva a sebzés,hogy a legkissebb találatnál is meg vot az esélyed a lassú kimúláshoz.

Ja,és az előbb nagyon megijedtem!komolyan,nem akarok senkit idegesíteni,de a következő történt:bekapcsoltam a webkamerámat a sötétben.és mögöttem a szobában-közvetlenül a fejem mögötti térben-fénycsíkok mozogtak,mintha nagyon gyorsan mozgó pici lámpák lennének.
ijesztő,komolyan mondom.
Hozzáteszem,a szobában tök sötét volt!!!! :?: Mi volt ez véleményetek szerint?

Most tényleg ne nevess,de ez nekem nem annak tünt.Halálosan komolyan írtam le,amit láttam.
ma éjszaka megpróbálom felvenni őket! :x

támadnak az idegenek :D
kül volt már velem is hasonló, nálam az volt hogy a monitor fénye valahogy visszaverődött az egyik polakátról mikozben azt meg mindent fújt a ventillátor és az mozgott ezért tünt ugy mintha támadnénak az idegenek.

Na,mindegy,majd bepróbálom újra,és ha sikerül lekapni azt a valamit ,felteszem ide.

Ezt a haikut pedig nektek írtam,fogadjátok szeretettel:

"Hulló pelyhek,
nézem kavargó táncuk.
Oly értelmetlen."

És még megtoldom egy újabbal,gondoljon mindenki arra,amire gondolnia kell,s ím:

"Ötszáz év eltelt.
Az agónia nincs már.
Ez már a halál."

Nekem nagyon megtetszett ez a versforma.Hiába,a japánokat nagyon nehéz überelni!

Köszönöm!

És itt a mai haikum is,szintén kizárólag nektek,az itt levő stalkereknek dedikálva.
A címe: "Blowout"

"Bíborszín égbolt,
a halál dala szól már.
Lábaim bénák."

wow nagyon teccik ezekm nagyon királyak nyitni kellene zombimorzsi napi haikut a népnek topikot :D

Á,szerintem ezek a kis háromsorosok-napi egyet vegyél be,és jól leszel tőle-elférnek itten!Ezért ne nyissunk szerintem új topicot,úgyis egyenlőre magam vagyok ily módon,és különben is,kizárólag a ti szórakoztatásotokért csinálom.
Remélem,ezért nem fognak megbüntetni,mert akkor kénytelen leszek szeppukut csinálni magamon,mert akkor elvesztem arcomat! :D

Na,itten van a mai is! Afféle harcra buzdító kis haiku-most kissé "ágrésszív vónék mamánna"!!!-melynek címe: Vagy ő,vagy te!

Vérszívó a rém,
lelked elvenni ő kész.
Öld meg gyorsan hát!

Vissza
Top Alul