Story videok - *SPOILER*

Doma":115s2el3 mondta:
Vagy van 1 még jobb ötlet.Menj el igazából. :D Tényleg vajon mennyibe kerülhet. (pénz nem egy életbe meg sugárzásba :roll: :D )
nincs már ott akkor sugárzás, egy napot simán ki lehet bírni a vároban (azt nemtom h a szarkofág közelében el lehet-e :) ). a játékot fejlesztő csapat 4 tagja is elment egyszer, még 2002ben. ez komoly.

Story Videók topikban (ami ez csak csipás a szemem) le van írva mitől függenek az egyes befejezések.
Hamarosan lesz magyarosítás (de azért páran tudnak angolul is :) )

Igen már dolgoznak. Annak is van külön topikja.

(írjátok már bele a szabályzatba, hogy aki olyat kérdez amit már 100x leírtak azt odavetjük a pseudodogoknak...)

krumpli":3j7qfe0k mondta:
Üdv.

Mitöl alakul h meik szálon fogm végig vinni a játékot ( a nehézségi szinttöl?:D:D)Ti tudtok angolul? én hiányosan és alig értem a játékot:(
Ja és még valami ha lesz végig játszás felrakjátok a honlapra ? :) köszi!

Kicsit letekersz az oldalon és már látod is. Használd a keresőt mielőtt kérdeznél. :arrow:

Sziasztok!

Én is végignyomtam a TRUE ENDING-el, de a reaktor körül a bónusz pályán nem sok bejárható terep van, mert egy bizonyos határon túl nagy fehérség és elkezd sebezni a sugárzás. Zöld ruha,plusz egy csomó radióaktivitást csökkentő artifact ellenére. Tudtok rá valami megoldást, vagy ki lehet ezeket a helyeket valahogy kerülni, vagy ez igy van és ennyi az egész bejárható terep. :(

Köszi!

Nincs ellene megoldás, mivel valahova meg kell húzni a láthatatlan vonalat, hogy ne tudj kimászkálni a mapról.
Onnét tudod, hogy jó az irány ha nem sebez a sugárzás.

Igen, plusz többnyire magaslatokon kell mászkálni.

OFF: amúgy godmode-ban beugrottam az erőműbe a tetőn lévő lyukon (ha kint vagy akkor egész más maopt tölt be és úgy tiltották meg a bejutást, hogy ha közelmész a lyukakhoz a tetőn egyből meghalsz sugárfertőzésbe) Na szóval beugrottam és szerintem a reaktor belsejének egy korábbi vázlatát rakták be. Wishgranter természetesen sehol... :)

Crayon":1rj0jz1s mondta:
OFF: amúgy godmode-ban beugrottam az erőműbe a tetőn lévő lyukon (ha kint vagy akkor egész más maopt tölt be és úgy tiltották meg a bejutást, hogy ha közelmész a lyukakhoz a tetőn egyből meghalsz sugárfertőzésbe) Na szóval beugrottam és szerintem a reaktor belsejének egy korábbi vázlatát rakták be. Wishgranter természetesen sehol... :)
Szép... :D
Gondolom ott mentél be amikor már mászkálsz az erőmű hátsóudvarában... :P
Képeket nem tudnálm mutatni, vagy priviben küldeni pár csalást, mert én is meg akarom nézni :oops: (amúgy a tetőre csalás nélkül mentél fel? mert nem emlékszem hogy ott jártam volna...)

Crayon":1y7jzf4n mondta:

Más mapot tölt be?? :o

Ne idézz előzőt mer a modi keze utolér... ;-)

A tetőre fel kell menni a létrán ha nem akarsz megpusztulni lenn... (később majd át kell ugrani a csövekre a tetőről és ott van az első teleporttölcsér)

pYura:
naná, hogy mást. Mi a fenének töltse be a kidolgozottat, ha oda úgysem juthatsz be elvileg :)

Csinálj már pár screenshotot vagy youtube videot taps1

Oda fugunk beesni a lyukakon:
ss_bunzybuddy_04-04-07_22-06-08_(l12_stancia_2).jpg

Itt már majdnem meghalunk a sugárzástól, de mégse mer godmode...
ss_bunzybuddy_04-04-07_22-06-59_(l12_stancia_2).jpg

Ez itt a kidolgozatlan belsőrész:
ss_bunzybuddy_04-04-07_22-07-28_(l12_stancia_2).jpg

Vigyázni kell hová lépünk, mert nem minden clip ami annak látszik és hamar alulról szagolhatjuk a reaktort...
ss_bunzybuddy_04-04-07_22-07-38_(l12_stancia_2).jpg

Figyelem! A képek NEM bugshotok. A hibák a játék logikájának kijáttszásából adódnak!

Hát én mindenféle csít nélkül be tudtam mászni, és a szélén már nem is rádióaktív...gagyi a ruhád vagy nemtom de nekem nem ír ki semmit(Protection require to pass stb...)
Pl.: Itt nincs sugárzás...
ss_ricsi_reaktor3.jpg

Itt sincs...
ss_ricsi_reaktor2.jpg

Jó...itt már van de ez maga a reaktor... :D
ss_ricsi_reaktor.jpg

Jah és én is lepotyogtam egy prszor a pályáról... :D

Ez randa BUG lehet, mert a lyukak körül direkt van óriási sugárzás. Mégegszer mondom azért, hogy ne ugorhass be.
Vadi új SEVA-ban meg Kruglovpizsiben is próbáltam artifactokkal, de ugyanúgy critical radiation. Nem is véletlenül. Mindenesetre kösz a képeket, így jobban látni a lényeget, mint durva sugárzásban.

Vissza
Top Alul