Story videok - *SPOILER*

Helló! Én azt akarom megkérdezni hogy az a legjobb befejezés mikor a főhősünk kifekszik egy mezőre???

Én meg azt, hogy van az a szakállas ember egy pár videóban, na aaz ki? Én nem jöttem rá.

Kösz, akkor ez van agropromban. Ott még nem voltam másodjára.

Üdv! Még jó régen kérdezte vki, hogy mik lehetnek azok a gömbök amikből kék villámok mennek az égbe (visszaolvastam az egészet jee :D ) Na szal szerintem azok az antennák amikről a doki beszélt, hogy azokkal irányítják a nooszférát. De csak szerintem :wink:

pYura":2r5007kd mondta:
pYura":2r5007kd mondta:
True Ending - I made it
Ez az igazi és egyetlen jó befejezés. Követni kell a Strelok storyvonalat és megsemmisíteni a C-Consciousnesst. Ez a befejezést adj az extra pályát a reaktor körül.

True Ending - C-Consciousness
Szintén követned kell a Strelok storyvonalat, de ebben a verzióban csatlakozol a C-Consciousnesshez.

False Endingek mind a Moloith kristályhoz taroznak.

False Ending - Money
Sok pénzzel fejezed be a játékot (kb>70.000)

False Ending - Corrupted Humanity
Követed a Strelok Storyvonalat. (Szerintem az a lényeg, hogy tudj az igazságról, azaz, hogy a Monolith át fog verni), de ennek ellenére mégis odamész. Ne legyen nálad sok pénz.

False Ending - Blind
Azok kapják ezt a befejezést, akik csak végigrohannak a játékon. Ne menj el a Stashhez másodszor, illetve ne legyen nálad sok pénz.

False Ending - Ruler
Válogatás nélkül nyírj ki mindenkit :D

False Ending - Immortality
Erre még nem jöttem rá :roll:

Csak magamat tudom idézni :D

Aki meg szeretné nézni egyben az összes Story videot az most megteheti: http://www.youtube.com/view_play_list?p ... 9E413570AF

Nagyon bika vagy.... szinte mindegyiket te raktad fel. :wink:

SZPOJLER!
A játék végén a kívánságteljesítőnél 1500 a rankom, a pénzem jóval 50.000 alatt van, nem bántottam se a Duty-t se a Freedomot mégis a korrupt humanityt adja be. Miért?

A magas rangod miatt lehetett, majd talán megpróbálok én is annyit elérni. De ahhoz minden mellékküldetést megcsináltál nem?

Mondjuk én mikor először játszottam magyarosítással akkor a monolitnál ha kicsit máshova álltam akkor mást írt ki: gazdag akarok lenni - ki akarom írtani az emberiséget, szóval választhattam kettő közül. Lehet hogy ha több feltételt is teljesítesz randomon beadja valamelyiket.
Én viszont csak egy feltételt teljesítettem (azt olvastam 1000 fölé kell menni) és mégse jó.

Mér, vesszenek el a pontjai ha meghal? Úgy szép az ha valaki posztomusz az első és nem lehet lekörözni:D

Vissza
Top Alul