Story videok - *SPOILER*

Ranger":9gc6w32d mondta:
De még midnig nem írtátok le mi a nyitja a dolognak :) Én arra gondolok, hogy a külömböző questek elfogadása lehet az.
Mármint minek? A True endingre gondolsz? Már többször le lett írva, hogy szigorúan a strelok szálat kell követni és nem szabad elmenni a monolithoz!

valaki írja már le plz hogy pontosan hogy kell a Strelok szálat követni. a bar-ba kikértem minden infot attól az infos tagtól, meg megtaláltam strelok ládáját, de semmi...

vagy az volt a baj hogy elkezdtem mászkálni a laboros küldikre is?

egyébként nekem is i want to be rich, nagyszerű befejezés... :P

vlk: egy laboros küldetést legalább meg kell csinálnod az x16-ban (ráadásul azután vehetsz igazán jó ruhát a dokitól, szóval már csak amiatt is), szóval ezzel nem kerültél vakvágányra a sterlok szálat illetően. De én is még csak itt tartok, szóval nem tudom, hogyan tovább...

az a kutató-harci-páncélruha már megvan, szal nem a sárga hanem a jobb. meg megszereztem Ghost armorját is.

Érdekelne a véleményetek, hogy az "i want the zone to dissapear" endingnél, miért is akad fent a főhősünk szeme.....

hispan1: az x16 labor mélyén, a hullája... vagy az nem ő?

larry: mert megvakul - így tűnik el a zóna :)

Nem tudom, én ott csak zombi stalkereket öltem, meg azért elég nagy az az x16, nem tutod kicsit pontosabban belőni, hol is van az a "mélyén"?

a főellenség (controller, asszem) mellett. ahol le lehet jutni a titkos kijárathoz, ahol be lehet ugrani a csövekbe. nem is a legmélyén van, közbe rájöttem, mert a lemélyéről fel kell mászni ilyen fém lépcsőkön, ahol kikapcsolgatsz valami zárakat, meg időre megy.

Namármost mielőtt megvakulna elkezd "feléledni" a zóna, így nem igazán értem ezt....
Amúgy most már azt sem értem mi a true és mi a false ending :S
Gondoltam, ha megszabadítom a világot a terjeszkedő zónától az azé annyira nem rossz

a true-t meg a false-ot a főszereplő szemszögéből kiindulva értik.

megvakulni, adott esetben meghalni elé false.
míg befeküdni szolizni, vagy hemperegni a tavaszi mezőn már nem olyan rossz :)

Köszi
Így már világosabb úgylátszik csak én vagyok ilyen mártír, de vmelyik küldetés során pont az pofázta valaki, hogy aki eddig kívánt az mind magára gondolt :D
Most már csak azt nem értem miért vakaul meg!!!!

Mert a wishgranter egy tetü és úgy közelíti meg a kívánságot, hogy megszívd.

Azért vakul meg, mert azt kívánta, hogy "tűnjön el a zóna".
A wishgranter meg ezt úgy értelmezte, hogy "Nem akarja látni a zónát. hát vakítsuk meg..."

A zöldövezet csak megvezetés egy pillanatra :)

(Amúgy erről jut eszembe a vicc, hogyha a kissebbségi csöves odaállna eléje ezzel: "Fehér akarok lenni és egész napomat a nők lábai közt akarom eltölteni"
Wishgranter tutira tamponná változtatná :D )

Kicsit ködös ez nekem :D
Még csak az ezen a szálon vittem végig, eddig nem volt világos, hogy a wishgranter átb*sz :D
A többi endingnél is lesz*pat?
Vagy nem következetes a wishgranter, vagy esetleg kívánság típusa alapján dönti el, hogy kit sz*pat le és kit nem?

Amúgy, attól még nem tűník el a zóna, mert nem látom..nagy valószínűséggel vakon botorkálva hazafele egy anomália szétkap...szal ha má illen g*ci a wishgranter akkor lehetne alaposabb is.....elvégre nem azt kívántam, hogy ne lássam a zónát....

http://stalker.hardwired.hu/forum/viewt ... 0813#10813 - ebben a hsz-ben a strelok truth cutscene mindenre választ ad. a monolith nem csoda, nem tündér, akinél kívánhatsz 3-mat, egyszerű összeesküvés :)

azért látod a zónát a videóban, mert azt cask képzeli a tag. a monolith miatt hallucinál egyet a hősünk, nyugodtan lehunyja a szemét, majd mikor kinyitja rájön hogy megvakult. Nézd meg az i want to be rich befejezést, abban is ez történik. hallucinál.

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul