Pontosabban szét kell lőni az irányító terembenCrayon":78k4y76r mondta:Szerintem mindenkit megszivat, mégis csak ő a nag ykő nehogymá packázzanak veel.
(Ezért is érdemes elkerülni)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Pontosabban szét kell lőni az irányító terembenCrayon":78k4y76r mondta:Szerintem mindenkit megszivat, mégis csak ő a nag ykő nehogymá packázzanak veel.
(Ezért is érdemes elkerülni)
Tibi":1qu6b8v5 mondta::lol: Akkor a nem akarom xxx-t hallani kívánságnál meg süketté válna? lol![]()
Ehhh...pont amire gondoltam! Szoborrá változtatja...talán gyémánt? :?Morphie":3br0efi5 mondta:nos, fentvan youtube-on a "False Ending - Immortality", csak szar a hangja (rossz quality+orosz): http://youtube.com/watch?v=h_MFnc1Hm_0
pYura":ga3jfa5i mondta:Ja beszéltem a gyerekkel, még várok egy válaszra...
pYura":2ivbnb4v mondta:True Ending - I made it
Ez az igazi és egyetlen jó befejezés. Követni kell a Strelok storyvonalat és megsemmisíteni a C-Consciousnesst. Ez a befejezést adj az extra pályát a reaktor körül.
Lehet, nyomsz egyet a new gamere és megy is.larry":7qri5bq7 mondta:Nemigazán ide vág, de true ending után lehet még mászkálni a területen?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.