Story videok - *SPOILER*

Crayon":78k4y76r mondta:
Szerintem mindenkit megszivat, mégis csak ő a nag ykő nehogymá packázzanak veel.
(Ezért is érdemes elkerülni)
Pontosabban szét kell lőni az irányító teremben :D

Tibi":1qu6b8v5 mondta:
:lol: Akkor a nem akarom xxx-t hallani kívánságnál meg süketté válna? lol :D

Hát nem azt kívántam múltkor hogy nem akarok mostani hülye picsás dalokat hallani többé, erre nem megjelenet az ABBA ? :P

Hello!

Nekem olyan kérdésem van, hogy hogy kell a False ending-eket elérni? Nekem csak a kettő True sikerült eddig. Hol válik el a többi szál?

Kösz
Spooky

Amikor már az erőműben vagy van egy körfolyosó, az lejáróban a kódolt ajtó felé mész, a másikon pedig a Monolith felé.

True Ending - I made it
Ez az igazi és egyetlen jó befejezés. Követni kell a Strelok storyvonalat és megsemmisíteni a C-Consciousnesst. Ez a befejezést adj az extra pályát a reaktor körül.

True Ending - C-Consciousness
Szintén követned kell a Strelok storyvonalat, de ebben a verzióban csatlakozol a C-Consciousnesshez.

False Endingek mind a Moloith kristályhoz taroznak.

False Ending - Money
Sok pénzzel fejezed be a játékot (kb>70.000)

False Ending - Corrupted Humanity
Követed a Strelok Storyvonalat. (Szerintem az a lényeg, hogy tudj az igazságról, azaz, hogy a Monolith át fog verni), de ennek ellenére mégis odamész. Ne legyen nálad sok pénz.

False Ending - Blind
Azok kapják ezt a befejezést, akik csak végigrohannak a játékon. Ne menj el a Stashhez másodszor, illetve ne legyen nálad sok pénz.

False Ending - Ruler
Válogatás nélkül nyírj ki mindenkit :D

False Ending - Immortality
Erre még nem jöttem rá :roll:

Nemigazán ide vág, de true ending után lehet még mászkálni a területen?
Vagy jön a kredit ott is?
Erőmű területére kíváncsi lennék offkorz nem kitörés közben helikopterrel a nyakamon....

sztem nem lehet, mivel vagy kimossák az agyad (c-consuissness) vagy eltűnik a zóna (i made it)

Csak egy kicsit kéne lentebb olvasni fal1
pYura":2ivbnb4v mondta:
True Ending - I made it
Ez az igazi és egyetlen jó befejezés. Követni kell a Strelok storyvonalat és megsemmisíteni a C-Consciousnesst. Ez a befejezést adj az extra pályát a reaktor körül.

vagy ideges leszel és inkább elmész gépelől mert sugárzik a rohadt reaktor backyardja és már nincs szérumod

Vagy van 1 még jobb ötlet.Menj el igazából. :D Tényleg vajon mennyibe kerülhet. (pénz nem egy életbe meg sugárzásba :roll: :D )

Üdv.

Mitöl alakul h meik szálon fogm végig vinni a játékot ( a nehézségi szinttöl?:D:D)Ti tudtok angolul? én hiányosan és alig értem a játékot:(
Ja és még valami ha lesz végig játszás felrakjátok a honlapra ? :) köszi!

Vissza
Top Alul