Stalker Camp 2010

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Berkut : Jó de mikor ûlünk össze? Mert már a társaság azon tagjai akik ott voltak most is a 2011-esre már készülnének (szabadidõ/pénz/felszerelés/).
Öhm MSN-t meg írtam neked is hogy megfõtt a Win7 csak a livet támogatja, és más szóba sem jöhet nála.

Yeti: LOL! Amúgy nem kaptam levelet tőled.
Najó, térjünk a tárgyra. Tudom én hogy készülnének a népek, és nem is akarom húzni sokáig a dolgot. Tőlem mehet az MSN konferencia is, Rapitól, hozzám meg átjön a Fira. Ha négyen össze tudunk beszélni, már az jó. Viktor érdemileg nem szól bele a szervezésbe, részéről csak az időpont számít. Ugyanis nagy szükségem van a szállítási kapacitására.

Egyébként meg, ott a dropbox, már feltettem az előzetes játéktervet. Ha ráadjátok az áldásotokat mind a négyen, akár mehet is előzetes játékkiírásnak. Azt meg, hogy honlap, regisztrációs modul, szervezési keretek, pálya papírforma szerinti bérlése, stb ráér elrendezni. Illetve nem ér rá, de hát azok lassabb folyamatok. Ezekről kéne megegyeznünk végre.

Ha személyesen akarunk találkozni, akkor attól tartok, hogy januárig várni kell. Kb annyi dolgom van most ebben a félévben, mint tavaly egész évben. Viccen kívül, kétszer annyi órám van, és vizsga lesz mindből. Ettől függetlenül persze van időm hegesztgetni a dolgot, de egy 2 napos pesti út az nagy érvágás lenne. Hajdúszoboszlóról nem is beszélve.

OFF: Mi a fene van a honlapotokkal? Elkészült már?

Yeti: "Öhm MSN-t meg írtam neked is" - azt hittem hogy levelet írtál. Vagy valamit. Tökmindegy, semmit nem kaptam.

Viszont kapsz tőlem egy levelet, abban vannak okosságok, dropboxról, meg a szervezésről.

Hát nem mintha lenne érdemleges beleszólásom de annyiban jobb a Szeptember első 2 hete, hogy akkor nincs olyan rohadás meleg és talán kevesebb szúnyog mert azoktól megőrültem éccaka! :D Mjad javaslatokat várok a veterán pajtásoktól Berkut Yeti, hogy milyen fegyvert ajánlotok így első puskának nekem. max 50.000 szánok rá. Többet nem tudok mert csóró geci vagyok. :D

The Ras":35sxlowl mondta:
milyen fegyvert ajánlotok

Én tudnám javasolni a Dboys AK74S-t (nekem ilyen van), illetve a Cyma AK74-et (két ismerősömnek is ez van évek óta, és nagyon jól muzsikának). Ezek viszonylag olcsóbbak, de kérlek vedd figyelembe, hogy én egész életemben ezzel a két fegyverrel ismerkedtem meg behatóbban.

Játékról: nem lesz házban csövezés. Minden frakció a saját maga sátortáborában fog lakni*, ami DMZ. Így elkerülve azokat a problémákat, amik felmerültek idén: pl az elvileg DMZ Bár lemészárlása. :D Poén volt, de irtó veszélyes. A Bár épületben lesz, és nem DMZ. Jövőre megpróbálunk kicsit több cókmókot megmozgatni, hogy épkézláb kocsmánk legyen: asztalok, székek, normális rádió, normális pult, polc és fegyvertároló, stb.

Időpont: szeptember első két hetére gondoltam, mivel nekem csak akkor jó. Figyelembe véve, hogy egyesek elfoglaltak, a következőt találtam ki:
Péntek délután - érkezés, bejelentkezés, táborverés, kronózás
Szombaton - kelés 7kor, reggeli, felszerelés, eligazítás. Játék 9től 23ig.
Vasárnap - kelés 7kor, felszerelés, játék 8tól 16ig. Utána meleg étel és eredményhirdetés. Táborbontás, hazautazás

Ez a tavalyi zanzásított verziója. Játékidőt nézve ugyanannyi, üresjáratok lettek levágva. Fürdés kimarad, mert vicces lenne ha 40en vonulnánk le, megbontaná az egészet. Szerintem ez a menetrend tartható, Magyarországon mindenhová el lehet jutni 6 óra alatt, pláne egy ilyen központi helyről. Hozzátenném, hogy amiket írok azok még nem véglegesek.

*Tőlem az alszik az épületekben éjjel, aki akar, de ha védőfelszerelés nélkül teszi, akkor baj lesz, illetve ne problémázzon, ha egy sznork lenyúlja a szüzességét. :D

Tudtam, hogy Ak lesz belőle de nem baj én is afelé húzok bár a G36 nagyon mozgatja a fantáziám. Véleméyn G36ról? Csak mert mikor Tajtinak meg Tenkesnek mondtam, hogy egy L85A2-t szeretnék venni azt tanácsolták inkább ne mert airsoftnak az nem megbízható. Ezért van eme kérdésem.

Ras: Ismerek olyat, akinek van. Szlovéniában baromi nagy hasznát vettük, akár támadtunk, akár védekeztünk. De nem tudom a gyártót.

Yeti: Na, akkor öröm bódottá. WÖ!

Na még egy kis infó a játékról, készülődéshez:
Lőszerlimit lesz. A stalkerek a keményen megkeresett pénzecskéjüketért tudnak vásárolni, a hadsereg és a monolit pedig az ellátmány részeként kapja. Találni is lehet majd, ha ügyesek vagytok, de ne nagyon számítsatok rá, hogy sok lesz belőle. :D

Elsődleges és másodlagos fegyverrel készüljenek a stalkerek. Elsődlegesnek minősül: shotgun, pisztoly. Másodlagosnak a nagyobb ágyúk: AK, M4, G36, SWD, RPK, stb. Ez azért fontos, mert a stalkerek kezdetben mind amatőrök, és csak minimális a fegyverzetük. Majd ha megcsinálnak pár küldetést, akkor megvehetik a másodlagos fegyver használati jogát, vagyis elmehetnek a Bárba és felvehetik a saját replikájukat (amihez addig a kutya se nyúl).

Tipp: akinek elég vér van a pucájában, az elsődleges fegyver nélkül kezdi! ;)

Hát valami hasonló. Mivel a banditák szinte semmiben nem különböznek a stalkerektől, ezért ideiglenesen kivesszük, és bejön a monolit.

És akkor a stalkerek nem lesznek egységesek, tehát 4-5 emberes csoportok lesznek, és azok ölhetik egymást?

kiscsillag":3p8ai3ch mondta:
És akkor a stalkerek nem lesznek egységesek, tehát 4-5 emberes csoportok lesznek, és azok ölhetik egymást?
Lényegében igen. A stalker szakaszok egymástól függetlenek és semlegesek. Szabadon öldökölhetik egymást, ha jól esik, de szövetségre is léphetnek, hogy könnyebben elérjék céljaikat. A szövetkezésnél azonban szabály, hogy egyszerre egy szakasz csak egy másik szakasszal léphet szövetségre, és csupán 1 küldetés erejéig. Ha a következő küldetést is bimbódzó egyetértésben kívánják végrehajtani, akkor azt már egy másik szakasszal tehetik csak meg. De hogy a zsákmányt hogyan osztjátok el, az már a ti dolgotok. :D

LARP: Szerintem is érdemes több LARP elem. Hisz csak úgy élvezhetõ.

Berkut : Ez is tetszik (amit leírtál kis morzsa).
De csak egy kérdés: Stalker szakasznak lehet valamilyen neve?

Y3ti":2j6bz8qz mondta:
De csak egy kérdés: Stalker szakasznak lehet valamilyen neve?
De ugye tudod, hogy akkor a te szakaszod neve "Banditák" lesz, és kötelező a bandita szerkó? :D
Komolyra fordítva a szót: gondoltam rá, de nem akarok senkire ráerőltetni semmit, úgyhogy a nevet majd a raj tagjai közösen megválasztják.

Jó ötlet ez a különálló szakaszos "magánzós" dolog. Így pörgősebb lesz szerintem. csak akkor minden magánzó szakasznak kell legalább egy pár rádió. És azt maguknak kell biztosítani és ha nem lesz mindenkinél -márpedig az eddigiekből kiindulva nem hinném- akkor a rádió tulajdonosoknak minimum egy-egy szakaszban egynek kell lennie. Ez igen megoszthatja a csapatokat. De durván egy évünk van még mindent alaposan kitalálnunk vagyis lesz elég idő mindenre gondolni, éppen ezért is van ez a kis topic.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul