The Ras":35sxlowl mondta:
milyen fegyvert ajánlotok
Én tudnám javasolni a Dboys AK74S-t (nekem ilyen van), illetve a Cyma AK74-et (két ismerősömnek is ez van évek óta, és nagyon jól muzsikának). Ezek viszonylag olcsóbbak, de kérlek vedd figyelembe, hogy én egész életemben ezzel a két fegyverrel ismerkedtem meg behatóbban.
Játékról: nem lesz házban csövezés. Minden frakció a saját maga sátortáborában fog lakni*, ami DMZ. Így elkerülve azokat a problémákat, amik felmerültek idén: pl az elvileg DMZ Bár lemészárlása.

Poén volt, de irtó veszélyes. A Bár épületben lesz, és nem DMZ. Jövőre megpróbálunk kicsit több cókmókot megmozgatni, hogy épkézláb kocsmánk legyen: asztalok, székek, normális rádió, normális pult, polc és fegyvertároló, stb.
Időpont: szeptember első két hetére gondoltam, mivel nekem csak akkor jó. Figyelembe véve, hogy egyesek elfoglaltak, a következőt találtam ki:
Péntek délután - érkezés, bejelentkezés, táborverés, kronózás
Szombaton - kelés 7kor, reggeli, felszerelés, eligazítás. Játék 9től 23ig.
Vasárnap - kelés 7kor, felszerelés, játék 8tól 16ig. Utána meleg étel és eredményhirdetés. Táborbontás, hazautazás
Ez a tavalyi zanzásított verziója. Játékidőt nézve ugyanannyi, üresjáratok lettek levágva. Fürdés kimarad, mert vicces lenne ha 40en vonulnánk le, megbontaná az egészet. Szerintem ez a menetrend tartható, Magyarországon mindenhová el lehet jutni 6 óra alatt, pláne egy ilyen központi helyről. Hozzátenném, hogy amiket írok azok még nem véglegesek.
*Tőlem az alszik az épületekben éjjel, aki akar, de ha védőfelszerelés nélkül teszi, akkor baj lesz, illetve ne problémázzon, ha egy sznork lenyúlja a szüzességét.