Stalker Camp 2010

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Ras: Tudtommal az összes játékban nem volt egységes stalker frakció, hanem csak emberek tömege, akik nem tartoznak sehová. (Kivéve CS, de ott meg kétféle stalker volt: bandázós és magányos). Éppen ezért nem hiszem hogy szükség lenne arra, mint idén hogy legyen stalker vezér. Inkább 3-4 fős "társaságok" alkotnák ezt a frakciót, akik egymástól függetlenül dolgoznak. Nyilván más kérdés, hogy az idei a küldetés vonalat kellett folytatni, és ezért máshogy nem lehetett megoldani. De emlékezz csak vissza, én is felbéreltem pár stalkert, fizetségért, hogy segítsenek konvolyt alkotni. Amit te mondasz azt néhány jól játszó stalker is tökéletesen ellátja (á lá tenkes) :) De ezt majd megvitatom Yetivel meg a többiekkel.

Szigorúbb bb limit és pénz.

Mindenkinek játszania kell, amúgy se bírnátok ki. :D Én szívem szerint ismét a Stalker frakció soraiban tevékenykednék.

The Ras":22dgpke2 mondta:
Mindenkinek játszania kell, amúgy se bírnátok ki.
Szervező nem játszik, ez alap. Yetinek könnyű dolga volt, mert 18an voltunk, és mert a társaságban nem sok ismeretlen arc volt, ezért meg is bízunk egymásban. :)
40-50 főnél már sokkal árnyaltabb a helyzet.

Jó stalker voltál, számodra előmelegített hely van. :wink:

Sziasztok ... ő a szervezés.... szívesen segítenék a reklámban (fotók intro videók blabla ha érdekelne akkor szóljatok) és még annyit hogy minél hamarabb reklámozzátok. Nem elég 1 hónappal előtte mert valakinek lehet pont 2 hónap kell arra hogy elrendezze a programját és lefoglalja magán az időpontot ...
Már most szóljatok hogy lesz (gondolom ez már elvan döntve) nyissatok topicot AS forumon ilynek... szerveztünk már bicikliversenyt nálunk az első ugy volt megrendezve mint ez eljöttek 3-man abbol 2 ismerősvolt... a másik évben meg nyomtuk a reklámot oldalakon és 50-en voltak... remélem segítettem valamit

:)

Ez a része már ki van találva a dolognak. Az igazat megvallva a játék részén is erősen agyalok már. A térkép és a frakciók már megvannak. De hiába dübörög, hogyha úgyis csak 40 a létszámlimit, mert nem férünk el többen. (6-7 fő NPC)

Én pontossabban weboldalra gondoltam... reklám videók (pl. 1-2 perceseket minden frakciónak) fényképek ,,plakát'' (ismerőseim kiszokták rakni army shoppokba stb.stb.)

Mert csoda ha 30-an jelentkeznek és csoda ha annak a fele el is tud menni vagy el is megy. Szerintem. :D

Amit mondasz : Itt nem a marketingen volt hangsúly. A korhatár szabály sokan nem is jelentkeztek. Aki meg jelentkezett azok 98%-ékát vissza utasítottam. HA nem tettem volna akkor lettünk volna 50-en de akkor biztos történt volna komolyabb baleset és egyéb fennforgások. Másfelõl aki jelentkezett is volt cirka 15 ember aki le mondta vagy vissza sem jelzett , és azt a fáradtságot sem vette hogy felhívjon. :P

Hali!

Létszám az mindig egy érdekes dolog az airsoftban. Csak hogy egy példát mondjak: szerveztem már játékot, ahol 100 fő volt a limit, és nyolcvanakárhányan jöttek el. Vagyis 85-90%os részvétel volt. Nyáron alapvetően kevesebben airsoftoznak, bár fogalmam sincs hogy miért.
A másik. Azért 40 a létszámlimit, mivel a terület nem túl nagy, és a játék jellegét tekintve (LARP) nem az állandó kontakt a cél. Ha darálni akarnánk, akkor lehetne akár 80 ember is ekkora területen, de jelen esetben a fegyvertelen küldetések, a felderítés, a kereskedelem, stb. legalább akkora szerepet kap mint a harc. De csak hogy ne legyetek szomorúak: 40 fő az tisztán a játékosok száma, tehát ebben nincsenek benne az NPC karakterek, vagyis az olyan pozíciók, ahová nincs lehetőség regisztrálni. :)
Marketingről csak annyit, hogy újra le kell tisztázni a dolgokat a tulajjal. Tehát új játék, új egyezség, és csak ha már minden biztos (pl: időpont), akkor lehet meghirdetni a játékot.

Üdv!
Berkut

Yeti: gearbox mondja: "duh-duh-vííííí!" F@szán szétdaráltam a fogaskereket! XD

Nah akkor...

Játék ideje : pár gondolat a nyár mellett érvelve.
- Augusztus utolsó hete szentem elég hûvös és az emberek zöme ráérne, igazából nyáron is csak meg kell õket mozgatni
- Õsz sokaknak már suli és meló (többek közt nekem is 2011 szept1-tõl teljes állásban fogok dolgozni [ha minden jól megy]) .
- Akik most voltak meg lehet kérdezni de a zömük is a nyár mellett voksolna.
- Nyárra számít sok emberke akik így tudnak a Stalker Camp-rõl
- Elég sok embernek akkor van elég szabadsága

..ez csak néhány dolog. Most ez nem ellen propaganda csak meglátások.

Berkut : Püspököt még nem értem el. De folyamatban van a dolog. + dropbox-ba i need some help! :oops:

Szeptember első két hete mellett érvelnék, de ezt nem itt fogjuk eldönteni, hanem majd ha a többiekkel sikerül összeülni, és tíz szem közt megvitatni ezeket a dolgokat. A Viktorra mindenképpen szükségem lesz.
Püspökkel próbálkozz továbbra is!
Dropboxban segítek, a hétvégén legyél fenn MSN-en.

szeptember első 2 hete bocsika én akkor éppen tanulok, én meg mindenképpen el akarok menni a következőre, de csak akkor tudom ezt megtenni ha szabadidőm van pl a nyár vagy annak vége Agusztus se elötte se utána nem érek rá....
de pont szeptember első 2 hetére rakjátok akkor jól kicsesztek a még suliba járó egyénekkel...

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul