Stalker Camp 2010

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Scarecrow":1qdybp84 mondta:
az viszont igaz hogy elég kevesen voltunk, és ez majdnem mindegyik frakcióra igaz volt, nem csak a katonákra...
Persze, de ezt mondom. A katonai frakció alapból ellenség mindenkivel, mert az összes frakció valamilyen szinten megsérti az ukrán állam törvényeit is. A PC játékban is ezért ellenségek (illetve ha nem, akkor az azért mert korrupt). Nekünk csak minimális szinten sikerült az alapvető doktrínáinkat megtartani. Ezért nagyon hamar oda jutottunk, ami a többi frakciónak alapvető jellemzője: szövetkezni másokkal, mások ellen, a cél érdekében.

Az a baj, hogy hipp hopp nem tudjuk változtatni a létszámot és ez lényegében ettől függ. Mondta Yeti, hogy sokan visszamondták ami kár volt. De lényegesen fokozná a hangulatot a nagyobb lélekszám. Majd tolunjk spawn modot :D :D Nekem egyébként mindegy mikor és hol lesz, nekem idén az időpont is és a helyszín is tökéletesen megfelelt szóval nekem mindegy, megyek! ;)

Szasztok.

Van egy kis hirem de mindenki döntse el hogy jo vagy inkább rossz hir.

Most augusztus 21.-én (szinte pontosan egy évre rá) megint kiugrottam anyámmal Szentkirályszabadjára (immáron NEGYEDIK alkalommal) és meg kell mondjam hogy én biza semmilyen fegyveres őrőkkel nem találkoztam.Ugyanis Yeti kollega korábban emlitette hogy ott már nem lesz több Camp mert azóta őrzik.Én persze nem feltélezek rola ilyesmit hogy nem mondott igazat vagy hasonlo Isten ments....csak furcsálltam.Mondom megprobálok benézni.De senkivel se találkoztam.Igaz csak a panelekig mentem be és ott lőttem megint egy pár képet.Csak furcsálltam hogy "állitolag" fegyveres őrők védik én meg ugy bemegyek a kocsimmal mint anno sehol egy bódé,sorompó,őr(ök) ugyhogy mindenesetre furcsa volt de a szivem azota is visszahuz oda:D:D.Amugy egy jo nagy program keretében látogattam ki oda megint mivel eleve Zamárdiba ugrottunk le megnézni a Harckocsi muzeumot (azokrol mostanság rakom fel a képeket az oldalamra a videok meg már felkerült a "JUTYUB"-ra).Utána GO Almádiba ugyanis ott vannak rokonok kiknek a strandon van standjuk.El voltunk ott egy kicsit majd irány Mezőfalvára át pont ugy ahogy egy éve mikor is - mivel néztem pont egy éve aug.21-én voltam kint anyummal SzKSz-n és még az egyik kereszteződésben is szintén rossz irányba fordultam ahogy tavaly.Szóval DEZSÁVŰ:D:D
Persze onnantol a mezőfalvi átruccanás megkérdőjeleződőtt ugyanis a 2,5km-es földuton (ami a Magyar Pripyatba vezet:D:D) visszafelé szerintem beékelődött egy kis kavics a fékdob és a betét közé igy kissé megijedtem mondom beszarik a kocsim?Mert munkaeszköz....De végülis később kijött belőle igy onnantol már nyugodt szivvel folytathattam utamat.

A most készült képek majd valamikor dátum szerint mennek fel az oldalra de azt majd ugyis kiirom ha a mostaniak kerülnek fel. mert még a régiekből is akad feltölteni való.
BenzinCSŐ.

The Ras":27785sje mondta:
Az a baj, hogy hipp hopp nem tudjuk változtatni a létszámot

Én épp ezért erőltettem, hogy a következő játék, amit szervezek (Hajmáskér), az 1 hónappal előbb legyen meghirdetve. Meg is lett, 80 főre és 50 fő már fel is regisztrált és még többen ígérik hogy jönnek. És még van 2 hét a játékig.

Csak nehogy az legyen belőle mint anno a riport.Annál is azt mondták hu jön ez jön az aztán csak ketten voltunk Marcellal.Tény hogy a játék biztosan jobban érdekli a kollegákat de ott is igérgették hogy jönnek aztán ki-ki iskolára, kirándulásra nyaralásra hivatkozva lemondta.

Y3ti mondta nekem is hogy hát elég sok ember vissza vissza mondogatta a szavát mert xy ok miatt nem ért rá.
megvallom én sokat tűnődtem rajta elmenjek ne menjek mi lesz ott hogy lesz ott, aztán nézem a tábori videót, meg hogy Tázláron van ami viszonylagos közelségben van hozzám stb stb... és ott volt az hogy ha törik ha szakad lemegyek... leveszekedtem 1 kört anyámmal is még, aztán csak elengedett, pedig az utolsó napig hadakozott az ellen hogy elmenjek...
De igazság szerint nekem ez az Augusztusban való táborozás fekszik a legjobban, mert tavasszal biztosan nem tudnék menni mert nincs pénzem... nyár közepén meg még nem tudok menni mert akkor keresem meg a pénzt :D
de augusztus már úgymond pihenő hónap... de igazából nekem a játék helyszíne is elég fontos merre van, mert hát tudja fene hogy mennék el xy pályára ami nincs az 50-60kmes körzetembe...

Berkut : Lassan lassan beszélni kéne a 2011-es táborról. Vagyis mondanék 1-2 dolgot. Majd kereslek. MSN-em megfõtt úgyhogy mondj egy helyet ahol tudunk beszélni (nekem face to face is fekszik :) )

Domesz az a felszereléstől függ. Dress code volt asszem az ez évin is.
Én is szeretnék menni és mivel a legegyszerűbb terepmintás felszerelést szerezni és kendőt felkötni ezért valószínű hogy katonák közé sorolnak + AK az megint csak a hadsereg alap fegyvere. De én szívesen lennék akár Szabadságos is.:D Mondjuk a zöldközi henger most kimaradna a szabadság életéből fogatlan

Yeti: én is a face to face megbeszéléseket támogatom. Sajnos úgy alakul az egyetem, ebben a félévben, hogy csak hétvégén érek rá, ezért egy hétvégi pesti találkozó lenne a legjobb. Szoboszló valszeg kimarad ebben a félévben, max karácsonykor.

Többiek: igen, dresscode volt és lesz is. Amit javaslok: Szerezzetek valamilyen mazskot, vagy arcvédő rácsot, ugyanis a 2010es MASZ szerint ez "mindenkinek javasolt!". Részletek itt: http://web.axelero.hu/szlejer2/MASZ-2010.pdf

Frakciók: alakulófélben

Ha lenne egy 4-5 fős Zsoldos frakció szerintem jó lenne. Ők mindenkinek dolgoznának, jelenlétük így mindig okozna egy kis feszültséged ami sgít az éberségben és tudnák kuszálni a szálakat is és információt szolgáltatni igazit vagy hamisat és a jobban fizető frakciónak dolgoznának. Pl.: hadsereg felkéri őket, hogy helyettük rohanják le a Stalkereket de mikor odaérnek a Stalkerek alkut ajánlanak x összeggel vagy mint idén BB-vel többet ajánlanak és már is fordulnak vissza a Zsoldosok és a mit sem sejtő katonák sorait zúzzák szét. :D (Szerintem) Csak hangosan gondolkozok.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul