Stalker Camp 2010

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
nekem továbbra is ott az álláspontom hogy Augusztusban kellene megtartani... szúnyogok... jah hát istenem... aki fél tőlük ne jöjjön...
de augusztus az úgy a nyár vége a diákmunkások megkeresték a maguk kis összegét( mint én:D) és felszerelést is megvette már addigra... és augusztusban vágyik egy kis nyaralásra kikapcsolódásra az ember itt jönne jól a tábor... szerintem...

Srácok : Még ugye meglátjuk mit lehet tenni. De 60%-ék hogy megyek. Abba a 40%-ékban benne van elég sok dolog sajnos. De megoldjuk. De mostani kedvesem is jönne...ha még addig együtt leszünk. :)

Scare: nem vitaképpen, csak azért, hogy meggyőzzelek. :D Egy augusztusi hétvége semmitől sem különb mint a szeptemberi hétvége. Hétvége-hétvége, pénteken délután 6ig mindenki hazaér a melóból, hogy aztán időben leérjen Tázlárra. Ezért van pénteken csak a gyülekező. Nem olyan nagy ez az ország, hogy ne lehessen odaérni. Két hét alatt meg nem vered el a pénzedet. Azért szeptember, mert logikusabb és kellemesebb.

A szúnyog meg nem kompetens ebből a szempontból, azt hiszem én elég sárban és koszban megfetrengtem az elmúlt 3 év alatt, úgyhogy ez nem oszt nem szoroz. :D

Ha engem kérdeztek a szeptember a legtökéletesebb, mert a kezdődő ősz adja talán leginkább vissza a játék hangulatát! :wink:

csak a bajom az hogy egy szeptemberi hét után mi erőm marad nekem még táborra?
meg ez végül is hely függvény... ha fix és marad Tázlár akkor asszem nem lesz gond, de fene tudja...
augra viszont 100%ig vagyok benne ott tök 8 lenne nekem hogy hétvége hétköznap mert akkor pihenek meg minden... meg ne vegyél rá mérget hogy 2 hét alatt nem verem el a pénzem... a rekordom fél óra/82000:D
nem utcalány ne azt értsd :D hanem PC-t rakattam össze és megrendeltem...

Y3ti":3aop60uy mondta:
De mostani kedvesem is jönne...ha még addig együtt leszünk. :)
Sok Boldogságot! :D Hozzad kellene tudósnak :D
Én a Szeptemberre voksolnék a nagy meleg nincs és ahogy Pr0D1G7 mondta mivel ősszel játszódik a játék is így jobban visszaadná a feelinget. Scare: ugyan már 2-3 hét ide vagy oda? Oly mindegy jösz és kész! Vita lezárva. :D

szúnyog : Ejj ejj..hát elfelejtettétek hogy a szúnyogot meg ette a medveölõlepke. Szal az már nincs. :)

Berkut : Akkor face to face tali mikor? Hol?

Y3ti":3c3q7eae mondta:
Utóbbi időben vannak vizuális elképzeléseim.
Mármint látomásaid? Le kéne állni a cuccról.... :D

Komolyan véve a dolgot, vevő vagyok mindenre, amire van vállalkozó játékos, kivitelezhető, és eléggé biztonságos ahhoz, hogy szem/fog ne maradjon ott.

Berkut : Még van egy lityó haluvíz...abból néha néha csepegtetek a nyelvemre. XD

másfelõl : Majd személyesen már konkrét terveket, prototípusokat tudok adni izé mutatni...

szerk.: : Ütõs a cucc..azt haluzom hogy kerektéglákat dobálnak spaklival..katonák vagy mi a f**zom.. X)

berkut beszélt álmában :D mi meg szakadtunk a röhögéstől lehet akkor te már aludtál a túlsó sarokban :D

Jééézi! Na, ha már emlékezünk: Ras! Mi volt az a szó, amit mondtál és rajtad kívül senki nem értette? Asszem valami olyasmit jelentett hogy "jó", vagy hogy "f@sza", de nem vagyok benne biztos.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul