Stalker Camp 2010

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Költésg : Nos igen. Mint ahogy írtam lesz majd. Még nem döntöttük el mi mennyi hány méter. Majd össze lessz azért írva mire kell befizetni xy költésget amit mint írtam NEM saját zsebre, hanem a közös dolgok vételére. Ilyenekre gondolok hogy lõszer, energia ital, esetleg dohányárú, vagy ászványvíz.
Az ételt tényleg azért nem írom ide mert az megoldható mindenki részérõl. Ha meg nem elsz elég , vagy szûkös lesz számára majd a sajátköltséégn tud majd magának rendezni ételt. De mint írtam lesz majd víz hozva. Ivó víz. De ez utóbbi inkább fõzésre , vagy tisztálkodásra menne vagy esetleg kávéhoz. De a folyadék utánpótlást majd ásványvízzel próbáljuk majd kompenzálni. Ebbõl sem a legdrágábbra gondolok, hanem a "közép mezõnyben" szereplõkre.

Apropó: Nem sokára majd össze ültetjük a szervezõi brigádot egy közös beszélgetéshez.Aztán majd jönnek fokról-fokra a dolgok.

Elõvigyázatosság : Habár a Tázlári laktanyában nem elsznek 4 emelet magas épületek, és veszélyes zugok, lépcsõházak , valamint üveg törmelék, de számolnunk kell a sérülések kockázatára. ennek érdekében kell majd vennünk elsõsegély ládákat. Természetesen ez is benne lesz a közösköltségben.
Valamint az alergiás dolgok miatt majd veszünk kálciumot. Biztos ami ziher.

szdani91 és kiscsillag : Sajnálom, de ez van. Muszály volt korhatárt fel állítani. Nem azt mondom hogy nem tudnátok magatokra vigyázni, csak mivel nagyon is el tudom képzelni hogy esetleges baleset érne titeket sajnos felelõséget senki nem tudna utánna vállalni. Nos röviden. ezzel a témával nem szeretnék továbbiakban foglakozni. De azért nyugodtan nézzetek be a topicba , amjd idõvel képek és egyéb finomságok is lesznek.

jim67: majd megnézzük a Rozmaring asszonykórust ha már ott járunk? :DD

LOL!!!!!!!!! lol2 lol2 lol2 lol2 nos igen este megyunk vadaszni mondja az egyik, erre a masik felteszi a kerdest: mire? hat rozmaringos ragos husra.

Pr0D1G7":ls4ne486 mondta:
Jim67: majd megnézzük a Rozmaring asszonykórust ha már ott járunk? :DD

[color=#655536de előtte betérünk a templomba , aztán iszunk a miseborból :D ][/color]

Dohányárú közösköltségbõl? Kollektív szívás?

1 Vicc volt.
2 Ne mondd, hogy addig nem röhögnél, amíg valakinek valami baja nem lesz.

alapbol tudom h baj tortenhet ien dolgokbol. nem hiaba vannak a figyelmeztetesek mindenen rajta. mert komoan baj tortenhet belole.

Azt most szögezzük le, szóljatok ha valakinek ilyen betépős ambíciói vannak, mert akkor tuti nem megyek...

jojjon csak majd betepjuk :D vagy ha igen akkor megnezzuk mien vicces az ha lelogatjatok vmeik emeletrol fejjel lefele amig kijon belole a cucc :D

Én amúgy sem megyek, még kicsi vagyok hozzá, és megjegyzem mlg sohasem téptem...

Tépés téma : Nos mint lejebb írtam NEM lehet semmilyen ilyen. Akinél ilyen vagy hasonló tudat módosító szert találunk azt autómatikusan kizárjuk. Röviden. Szóval ezen felesleges folytatni a beszélgetést.

Zsilin : Csak egy lehetõség. Szerintem úgy is lesznek akik dohányosok. De ez valószínûleg úgy sem lesz benne a kötlségben. Mert végülis oldja meg mindenki magának. Én pl dohányzok de viszek magammal dohányt + hüvelyt és csinálom helyben magamnak. Röviden.

joeetm : Google Earth is esetleg segít neked.

KönigsTiger: Miért? Te jössz?

Így mindjárt más, mert ha elmegyek esetleg (mert tetszik a dolog) és valaki olyasmit hoz el is verem! :D

sem a google earth, sem más fajta microsoftos termék nem működik valamiért nálam, se msn, se semmi szval max google maps, de nem Tázlárt nem találom hanem a laktanyát :D

hat van ra esely :D rokon jon nemetorszagbol oda aztan mi is megyunk es nagy csaladi talalkozas. ki tudja talan lesz erre is ido.

Pr0D1G7 : Mint mondtam nem lesz ilyen.

joeetm : Lentebb raktam be koordinátákat. Majd képet rakok be.

KönigsTiger : Ha már nagyobb esély van rá akkor majd szólj.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul