Stalker Camp 2010

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Ja, akkor nem család.Nekem nagyszüleimnél van évente 3-4 szer.Igazából nálunk az helyettesíti a családi összejöveteleket, ilyenkor összegyűlik az egész rokonság, dolgozunk és közben megtárgyaljuk , hogy kinek hogy megy a sora.Régebben még mi szúrtuk, de mostanában már böllér van. :(
A feldolgozás aktusa után pedig a friss forró tepertőt(aminek mostmár én vagyok a készítője) és egyéb disznóságokat eszegetve folyik a társalgás a múltról, a jövőről és a jelenről.Sajnos gyakran politikai vitába torkollik, mert a család nagyobb része sajnos a másik vonalat képviseli.Dehát ezeken a legtöbbször csak röhögünk és megvan a jó hangulat.Bocsánat a szófosásért, de unakoztam.

Emberek a disznóvágás szuper társasági esemény, és akkor a legfinomabb mindenfajta hús, meg a
rántott máj.
kiscsillag: tõlem annyit dohányzol elõttem, amennyit akarsz.
König: Mindenkinek meg kell tanulnia mi az alkohol, mennyit bír, és mi történik, ha valaki részegre issza
magát, annak minden következményével együtt. Jobb az ilyenen 17-18 évesen átesni, mint 25 évesen
esetleg már családdal a hát mögött elindulni a kocsma felé. És ne higgy el mindent a svéd iskolának se.

"Igyál, mert a részegség enyhítő körülmény!"
Rejtô Jenô - Piszkos Fred közbelép
:D

zsilin":1rfeu20c mondta:
Emberek a disznóvágás szuper társasági esemény, és akkor a legfinomabb mindenfajta hús, meg a
rántott máj.
kiscsillag: tőlem annyit dohányzol előttem, amennyit akarsz.
König: Mindenkinek meg kell tanulnia mi az alkohol, mennyit bír, és mi történik, ha valaki részegre issza
magát, annak minden következményével együtt. Jobb az ilyenen 17-18 évesen átesni, mint 25 évesen
esetleg már családdal a hát mögött elindulni a kocsma felé. És ne higgy el mindent a svéd iskolának se.

megijednel h mik tortennek az iskolaba :D es a hasonlo koru emberekkel.
elozo iroknak meg:
inni kon az oke, de nem a 14 eves kis f*szoknak akik poenbol meg cigiznek is h mennyire felvagjanak a nep elott. 16 evesen daniaban, nemeteknel fogyaszthatsz alkoholt, akarmiet. majd ha kicsit beno a fejetek lagya rajottok h nem oan jo dolog inni. hatarokrol meg tapasztaljak meg. persze az kell ugyanugy mint az elso kufirc :D :D de nem nagyzolni kell vele. bizonyitani? kinek? sok mas f*sznak aki kuvakemenynek hiszi magat es osszevissza hazudozik h kemenynek tunjon? ezert? ha most jonnetek elmondom h nem vicces dolog am annyit inni h utana rokazza. alkoholmergezesrol hallottatok mar? lattal oan embert akivel megtortent??? ott voltal mellette? nem egy szep latvany foleg akkor nem ha az illeto volt mindossze 15, meghozza egy anorexiasnak lacco 40 kilos lannyal? az ember akkor rajon h bazz ez akar veled is megtortenhetett volna.

Csiga! tobb rejto jenot is olvastal? mertha igen akkor rohoghetunk egyutt :D :D piszkos fred a kapitany kezdodik a keses jelenettel:

Uram! A késemért jöttem!
– Hol hagyta?
– Valami matrózban.
– Milyen kés volt?
– Acél. Keskeny penge, kissé hajlott. Nem látta?
– Várjunk… Csak lassan, kérem… Milyen volt a nyele?
– Kagyló.
– Hány részből?
– Egy darabból készült.
– Akkor nincs baj. Megvan a kés!
– Hol?
– A hátamban.

Ezeket a sorokat én is ismertem!Sokat olvastam Rejtőtől,nagyon szeretem a humorát.
-Hány éves?
-20
-Vakarcs
-A családja

és a disznóvágás topic 2010-et merre találom :D ?

Csiga07":3fcogx7f mondta:
Ezeket a sorokat én is ismertem!Sokat olvastam Rejtőtől,nagyon szeretem a humorát.
-Hány éves?
-20
-Vakarcs
-A családja

enis komalom nagyon :D oan parbeszedek vannak benne h az csak na :D de a legjobb iras sztem az Fulig Jimmy naploja :D

Lassan megérik egy Rejõ topic. :)

Azért, mert magába szúrtak egy kést, még nincs joga hozzá, hogy megtartsa.
Ez önbíráskodás!
Szerencsére van még jog a világon.

"Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. Mer az egész világ olyan mint egy nagy tolongás: hol elől van az ember, hol hátul." Fülig Jimmy

Aki itt erős akar lenni, az úgy jár, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Megkérnék mindenkit hogy ne csak arról legyen szó hogy ki mennyit iszik, vagy Rejtõ Jenõ fan klub topic vagy disznóvágás pro 2010. Bár tudom hogy tényeket még nem nagyon fogok felrakni. De lehet nyugodtan kérdezni. Bármit. Azt elõre közlöm hogy már finomulnak dolgok amik még jobban adják a feelinget.

És még annyit hogy vodka természetesen lesz, de nem kap 18 év alatti és nem kell disznótvágni mert lesz kaja dögivel meg nem kell könyvet hozni mert senki sem fog unatkozni.

És még valami topiktól eltérő van lehet?
Ha hoz azt felhasználhatja saját fogyasztásra?

kiscsillag: "És még valami topiktól eltérõ van lehet? " <- micsoda?

+ Ide vonatkozik : Mindenki hozhat amit akar. Amit elbír. Hozhat kaját illetve bármilyen italt.Bármi személyeset (pl.: barátnõ képe, plüs maci, kedvenc HK polót). DE semmi olyan tudat módosító szert amitõl bárkinek bármilyen baja is származhat.
Ami legfontosabb az Stalker ruha vagy bármi olyan jellegû. Csak tippként mondom hogy minél élethûbba ruha annál jobban jön vissza a feeling. És ez tapasztalat.
Ruha ötletket , tippeket és képeket fogok még berakni.
Egyenlõre csak 2 kép:

stalkerdsa.jpg

05221053ds.jpg

Mostmár semmi, mert csak a hozott piáról volt szó.
Ruhának jó az ilyen hosszú barna bőrkabát?

Csiga07 : Köszönöm.

kiscsillag : Tegyél be képet róla nyugodtan. ;)

+Ide tartozik: Akinek van ötlete a ruhájával kapcsoaltosan és tudna képet is rakni róla akkor nyugodtan.

Hát a képet azt nem tudom megoldani, ugyanis nincs fényképezőm. :(
Ilyen rohadt régi, dzsuvázásra használt, velúrbőr kabát, aminek le vannak szaladva a gombjai és lóg a bélése.De övvel összelehet fogni, és növeli a feelinget.Nem túl vastag, nem rohad rám, de a golyókat azért felfogja.Ja és ilyen régi surranó jöhet mellé, meg valami szakadt farmer, vagy melegítő?

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul