Stalker Camp 2010

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
KönigsTiger : Nos rendben. Majd e-mail-en vagy msn-en értekezünk.

+ Ide tratozik: Mint szervezõ közszemlére teszem az elérhetõségeimet.
E-mail: yetiwebster@gmail.com vagy yetiwebster@freemail.hu
TEL.: 06-30-481-7242
MSN: yetimothman13@hotmail.com
PM: Inkább a fent említett elérhetõségeken tessék keresni.
Ezeken a "csatornákon" lehet hozzám személyes kérdéseket intézni amik érintik a tábort, esetleges személyes vélemények és kritikák is jöhetnek.

Milyen szintû lesz a szállás? Étkezés egyénileg vagy be lehet fizetni snorkpörköltre? :)

zsilin : Nos azt elõre elárulhatom hoy vannak épületek amikben alvóhely frankón kialakítható. Ablak üvegek nincsenek már benne. De szerintem ezt majd megoldjuk. Legutóbb nekünk nagyon jó volt úgy is ahogy volt.
Valamint az étkezés inkább azt mondanám hogy is is alapon mûködik majd. De errõl késõbb.

Majd valami zóna pörit rittyentünk. Legutóbb szöcskés paprikás krumplit csináltam. XD

Remélem ebben a zónában a zónapörkölt mérete a 2x-re duzzad. :)

reggeli: korbenezes h mimaradt tegnap esterol, melle egy kis bab de csak par szemet mert a sugarzastol nagoyk lettek, melle h a sugarzast csokkentsuk VODKA!

ebed: a nap fo fogasa, attol fuggoen h nap kozbe mit lottek ki vaddisznot, patkanyt, estleg varjut mindezt friss zoldfenyolevelekkel amik elegge vorosek szornyen zamatosak, es persze VODKA!!!!

vacsoranal: igen kernek egy oan zolden vilagoti tucskot es egy fel krumplit, desszertnek egy kis snork szemet :D :D nameg persze VODKA!!!

Jövőre talán én is de akkor borsodba legyen már :D Itt annyi elhagyatott gyár van meg ilyen épületek...trafók satöbbi :)

Hát igen, a vodka kérdés távoltartatja a 18 év alattiakat.
Kénytelenek lesznek továbbra is a lakóhelyükön inni. :)

Csak annyit : Direkt azért szóltunk hamarabb hogy lehessen elõre kalkulálni ki mikor ér rá. Persze elõ fordulhat hogy az elõre betervezett másik program nem lesz és akkor marad a tábor.
De aki nem tud jönni arra kíváncsi lennék kinek milyen gátoló tényezõi vannak. Köszönöm.

Amúgy a vodka miatt nekem még jobban is tetszik, de biztos ránk szólnának a nagyobbak, ha meg meglátnák, hogy cigizek akkor szerintem az első vonattal repülnék haza.És ha még anyámnak is akkor már nem is haza repülnék. :D

Én is ittam már vodkát, és tanúsíthatom, hogy a hidegben a legjobb.Egy ilyen táborozáshoz pedig szinte elengethetetlen.Egyrészt a hatása, másrészt a feeling miatt. :)

h is van ez? 18 alatt vagytok de mar alkoholizaltok? szuleitek tudnak rola? tudtatok h az agysejteket ien idos korotokba lehet a legjobban irtani? es ha vmi akkor az alkohol az kuvara tudja irtani oket.

Én nem alkoholizálok, csak megkóstoltam.A disznóvágáson megengedik a szüleim, hogy egy kicsit belekostoljak.A cigit azt nem, de mivel anyám láncdohányos nem érzi meg rajtam a szagot.És az alkoholról még annyit, hogy néha-néha havonta egyszer kb elmegyünk a barátaimmal "bulizni", ami naggyából annyit takar, hogy elmegyünk mondjuk egy rózsaszín pitbull, vagy valami hasonló koncertre, és (mivel engem nem nagyon fog a pia) csak én maradok annyira józan, hogy feltegyem őket arra a buszra, amivel a lakóhelyük közelébe érnek.De ez otthon papíron úgy szerepel, hogy elmegyünk a koncertre szépen végighallgatjuk, nem ugrálunk, nem pattogunk,nem kavirnyálunk az öngyújtóval és hazajövünk.

Ja és lehet, hogy te vagy az egészség netovábbja Königs, de engem nem motivál + - 10-15 év.
És valamiben mindenképpen meg kell halni nem?Én a magam részéről a lusta , kényelmes, káros és számomra boldog életet választottam.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul