Stalker Camp 2010

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Én szoktam szívni de ez csak rám tartozik azt hiszem. Annyi eszem pedig már van, hogy el tudjam dönteni, hogy mikor jó és "helyénvaló" és hova nem tartozik a dolog. Betépve lövöldözni meg el se kezdenék. Lehet, hogy tépek de nem vagyok felelőtlen. Egyébként meg se fordult a fejembe, hogy vigyek. Az otthonra való egy jó pizza és sör mellé a haverokkal. :)
Szerintem is mindenki oldja meg magának a dohány témát mert nem mindneki doháynzik és ki tudja, hogy aki igen az mennyit szív el egy nap alatt.
Kajának én konzervekre gondoltam és száraz árura.
De gondolom vodkázás lesz azért módjával. Szerintem jó lenne, persze nem csont részegre mert annak nincs sok értelme de azért egyedül sem szeretnék inni. :D

Ha szívás témát rövidre zártuk, haverom kérdezte (bár viccből) ha beöltözik mutánsnak mehet játszani mint ellenfél? :D

Eléggé sápadt kocka a gyerek, meg ő is majdnem 2 méter mint én, szerintem kiválóan alakítja majd a Vérszívót! :D

:D Fázzon kicsit meg vagy rakjon csipeszt az orrára, hogy amikor a száján veszi a levegőt jó hangosan szuszogjon, talán még egy kis hörgés is belefér ha szereti a metált. :D

Mutánsok egyenek meg, amikor éppen leadtam a mesterlövésemet? Izgi. És hány találatnál kell a
mutáns kollegának "meghallnia".
A tépés részemrõl erõsen nem támogatott, semmi kedvem mások hülyesége miatt játék helyett a rendõrségen ülni, amig felveszik a jegyzõkönyvet.
Ám a vodkázást támogatom, tábortûz, gitárzene, és mutánsok vonítanak a sötétbõl. :)

Nos:

Pr0D1G7 : Jöhet nyugodtan.

+ide tartozik : Nos igen elsz egy ilyen külön frakció. De ha nem jön hozzá elég ember akkor majd szelektív módon a "táborozókból" kerülnek majd ki az "élõlények". Számszerint: Lesz 1 vérszopó , 2 snork , és zombi. Utóbbi majd ténylegesen a táborozókból fog kikerülni, haláluk után. Õk majd 2-2 élettel rendelkeznek. Ami ha elfgogyott visszamennek a bárba és csatlakoznak az egységeikhez , vagy új küdletést kapnak a csapostól. Az élõlények dolga nem csask az ilyeszgetés lesz. Ezt így elõre el árulhatom. De majd több info késõbb.

Tépés : Tessék már ezt hanyagolni. Kérem. Köszönöm.

Tépés túltárgyalva! Aki mégis hoz azt seggbe rugdossuk én elveszem tőle és itthon elszívom. pattog1
Más: Még valszeg nem tudni hányan leszünk de eddig kb hányan vagyunk és menniyre lehet számítani? Érdekelne, hogy 20an leszünk vagy 70en nem mindegy. Persze minél többen annál jobb. :D

Engem az is érdekelne, hogy a szállás milyen lesz? Sátor és hálózsák avagy fedél és matrac?
Tisztálkodás: lesz meleg víz, ivóvíz vagy mindent vinni kell?
Nem félek a "nomád" körülményektõl sem, de jó tudni elõre, mire számíthatunk.

The Ras : Elõzetes felmérések szerint 30-35 fõ. Eddig.

Tibibá : Jah vagy Clear Sky-osba megoldjuk.Így:
ssy3ti050410111037garba.jpg

zsilin: Szállás: Régi kaszárnyákban. Jó ha hozol egy felfújható matracot meg egy hálózsákot.
De ivóvíz lesz (szállítás módján) , meleg víz nem lesz. De közelben van Kiskunhalas. Ott lehet majd tisztálkodni.

Ha gondolod (és van felesleges teáskannád) megcsinálgatom...

Felhívás : Nos ez inkább mellékes. DE akit érdekelne van egy eladó Cyma Ak47-es. 18.000Ft-ért. Akit érdekelne az hívja a 06-30-481-7242-es számon.

Tibibá
Elmagyaráznád, hogy hogy lehet megcsinálni a vp-t teáskannából?

Nekem van vizipipszim. :D 2csövű 60cm-es. Aki igényt tart rá az szóljon és elviszem.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul