Stalker Camp 2010

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Az van, de nem tudom, hogy merre van az adapter, amivel rá lehetne csatlakoztatni a gépre.

kiscsillag : Remek. Erre tökéletes.

+Ide tartozik : Majd a következõ hónap elején rakokbe ötlet képeket. Illetve frakciónkénti ruha javaslatokat.

Apropó az + Ide tartozik majd össze lesz szedve egy csomóba. Lesz egy honlap is ahol lesz a regelés illetve egyéb fontos tudni valók.

Yetikém drága barátom:)

Én nemtudom biztosra mondani hogy idén megyek mivel állásom most jelenleg junius 8ig él a szerződés.Hogy utána meghosszabbitják ujrakötik vagy nézhetek más melo után nemtudom.Mindenesetre tervezem hogy a fizubol kb 10-15 000et mint tavaly félrerakok (egy tank benzin meg kaja pia) de nem igérem.Majd meglátjuk.Most mindenesetre érdeklődök egy másik személynél is aki lány és LEHET hogy jönne velem de ez még annyira se biztos mint hogy én megyek-nem megyek mivel nem eme országban lakik de augusztusban jön és megkérdeztem érdekelné e.Arra gondoltam hogy akkor nekem megint kéne fegyver meg lehet neki is.Védőszemüveg neki mindenképpen - ha jön - én meg majd hordom a gázmaszkot:):)Mindenesetre engem nagyon érdekelne a helyszin - mert bár kordinátákat adtál - de továbbra is lila ködben tapogatózom mi vagy hol lehet az a helyszin.
Mindenesetre nekem SzKSz (SzentKirálySzabadja) nagyon bejött és hogyha esetleg utba esik vagy nagyjábol abba az irányba van akkor megint benéznék fényképezni párat:):)Ugyhogy majd még meglátjuk a dolgok alakulását.

Amugy akit érdekelnek a SzKSz-jai képek azok látogassanak fel a http://stalker-story.hupont.hu oldalamra nyomom fel a képeket időnként.

RUSSIANBOY : Semmi gond. Még ráér. Vagyis majd leadni a jelentkezést úgy is agusztusig kell. Addig még van idõ. Fegyvert megint csak tudok adni, kölcsönözni. Úgyszintén szemüveget is.

Y3ti, lehet fegyverkölcsönzésre jelentkezni?

Hát az az igazság, hogy sajátom nekem sincs.Néha az unokatesóm kölcsönadja az övét, de nyáron az is folgalt lenne, tehát csatlakoznék zsilinhez, ha lehet.

Ú nagyon jó! Végre! Vártam már! :D Én megyek csak szabadnapot kell kérnem . Akkor az Aug. 5-6-7-8 ez biztos időpont nem fog változni? Mert akkor kiveszek szabadnapot oda. Kérdés: Airsoft fegyvert lehet vinni? Ismét csak a feeling kedvéért. :D Lövedék kilövésér e nem alkalmas, el lett rontva egy józan állapotban lévő cimborámnak köszönhetően. **** És még annyi, hogy gondolom áram nincs ott ahova mi megyünk? Csak azért mert ha vinnénk valami zene lejátszó eszközt adna egy kis pluszt ha éjszaka mondjuk a Yantar map zenéje menne. :D

Nah hogy minden kérdésre válaszoljak:
Fegyver bérlés van : Errõl majd adok listát mit tudok intézni és mit nem.

Lõszer : Majd mindenki helyben kap.

The Ras : Igen ez lesz az idõpont. És lehet olyan fegyver is hozni , de lehet bérelni is. Amúgy egy aksit elhozol és arról mehet a zene. :D

+Ide tartozik: A, Minimális közösköltség, úgymond beugró majd lesz. De nem saját nyerészkedésre hanem a lõszer és egyéb fontos dolgokra (állandó víz, enni és innivaló stb.). Nem egy nagy összegre kell gondolni. Majd errõl késõbb.

B, Lehet hozni gitárt. Jönnek olyanok is akik ismeris a Stalker gitár témáját és el is tudják játszani. Nah úgy lesz feelinges. ;)

Frankó, jól hangzik. Én viszem magammal a kis játékomat :) De ez a fegyverbérlés is mozgatja a fantáziám. A közös költség meg szerintem teljesen egyértelmű, mindegyikünk javát szolgálja. Amire még kíváncsi vagyok az a fürdés, hol tudunk majd egy jót zuhanyozni? (Meleg víz nem kritérium) :D

no mert a stalkerek annyit furdenek, jo szagunak kell lenned h a vakkutyak ne erezzek meg h jossz es a husik eleg budosnek erezzenek ahhoz h kozelebb jojjenek, es akkor lesz vacsi.

Y3ti!
Pár kérdésem lenne a programmal kapcsolatban:
1.:Hány éves kortól lehet jelentkezni? (13 vok)
2.:Jövőre esetleg lesz? (Mert 2010-ben azért még nem teljesen biztos, hogy tudnék menni.)
3.:A ruha lehet házilag készített (mondjuk egy bőrkabát, amit kibélelek valami ütésálló anyaggal)?
4.:Hol lesz, és mikor?
5.:Mennyibe kerül?
6.:És a programban milyen két "frakció" lesz? (Mert az oroszoknál láttam olyat, hogy néhányan mutánsnak öltöztek be.)
A válaszokat előre is köszönöm!
(Ja, és ha nem baj, lehet, hogy majd bejelöllek MSN-en, mert már régóta kerestem Stalker témájú airsoft játékokat és lehet, hogy még eszembe jut néhány kérdés. pattog1 )

szDani:

Majd Yeti kollega megválaszolja kérdéseidet de szerintem 1-2re én is tudok válaszolni.

Ha minden igaz csak 18éves kortol lehet jönni vagy pedig jöhetsz de szülőli beleegyezéssel.Itt elvégre is - amig nem vagy 18 - Ők a felelősek érted még ha már teljesen ugyis érzed tudsz önállo felelősségteljes döntést hozni.

Szerintem jövőre is lesz mivel én 2009bn voltam Yetiékkel és ugy látom most idén is szerveztek igy szerintem jövőre is elképzelhető.Mondjuk én azt se bánnám ha ujra SzKSz-ján lenne mivel nagyon bejött a helyszin.Bevallom visszavágyok oda.

A ruha szerintem mindegy milyen a lényeg hogy kényelmes legyen és aránylag fedjen mert gazos helyek vannak az ilyen helyszineken.

Mennyibe kerül ezt nem lehet tudni.Lesz valami közös költség ha jol olvastam viszont mindenkinek annyi amennyit szán rá (közös költségen kivül).Én pl tavaly vettem kaját piát valamint a közeli tesco-ba is elugrottunk vásárolni.Ugyhogy nekem kb egy 20as biztos elment (kocsival mentem) igy egy tank benzint szántam rá ami kb 10 000 plusz a kaja pia stb.....

Egy vagy két váltás ruhát mindenképpen érdemes vinni.Nem csak a fürdés miatt ha van - hanem mert sose lehet tudni annyira pl összebaszod közben hogy átöltöznél......vagy ilyesmi.

Hogy milyen frakciok lesznek vagy lesznek e egyáltalán ezt nemtudom By Yeti megválaszolja majd....

Nos akkor szépen sorban válaszólva akérdésekre:

The Ras: Nos ez az amit teljesen kivitelezhetetlen. Ugyanis a vizet így is egy közeli településrõl kell majd hordani kanniszterekben. Szóval a mosdás minimál szintû lesz. DE Kiskunhalason van egy nagyon remek tavacska. Ott majd lehet. De csak annyit hogy mi tavaly Szentkirályon csak szombaton mentünk fürdeni. Addig elvoltunk koszosan. :D

+Ide tartozik : WC az van. :)

szdani91 :
Ahogy RUSSIANBOY megfogalmazott néhány választ, de azért mondom az én verrzióm szerintit.

1, A korhatár 17. Az alatt még szülõi engedélyel SEM lehet részt venni. Lentebb le írtam mit miért. És bõl vitát sem szeretnék csinálni.

2, Igen szeretnénk. De az idei is csak-csask kezd beidnulni. Jövõre sok dolog fog válatozni és ki tudja? Habár én szeretném megcsinálni.

3,Természetesen lehet házikészítésû. Igazából ha vissza olvastál volna , akkor láthattad hogy modntam hogy majd teszek be képeket a ruha ötletekrõl. Más felõl nem tudom miért akarod kibélelni?

4,Nos ezt is leírtam már lejjebb de azért mondom 2010.Agusztus 5-6-7-8 és Tázlár

5, Hmm. Még nem volt eldöntve. De majd idõvel adom a pontos költséget.

6,Frakció nem CSAK kettõ lesz. Több. Errõl csak annyit modnhatok el hogy ami asima Stalkerben van abbõl jó pár. Összesen : 5

+: Rendben. De ritkán vagyok fent.

Hát akkor nekem felejtős, de majd idővel...
De amúgy nagyon jó ötlet, van benne fantázia, remélem majd azért a többiek jól érzik majd magukat.
Én majd csak pár év múlva.

Mondjuk a közös költséget én annyibol korrektnek tartom hogy lőszer vagy ilyesmi tekintetében de szerintem kajárol meg piárol mindenki maga gondoskodjék.Elvégre is gondolom mindenki tisztában van döntésének sulyával és következményeivel ha elmegy egy ilyen táborra.Nem elijeszteni akarok senkit csak tavaly is mikor voltunk Yeti Berkut és Gizmoék és önmaguk oldották meg a kaját ahogy én is.

Köszönöm, akkor várok még 4 évet. A többieknek pedig jó szórakozást kívánok!

Köszönjük :) Persze nem svédasztalozunk kaja pia mindenkinek a saját reszortja. Olyanokra gondoltam amit esetleg együtt közösen csinálnánk valami féle program mint pl a fegyverekbe a lőszer.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul