S.T.A.L.K.E.R. - The Lost Alpha (wip)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
dezodor":15ik5qye mondta:
Nem játszottam az általad említett moddal, sőt egyikkel sem amik csak grafikai tuning néven futnak, szal nem tudom összemérni, de azt már többször elmondtuk, hogy nem lesz tonányi elcseszett, és többszörösére nagyított textúra mellékelve, a gépigény ennek ellenére magasabb sokkal mint a SoC esetében, hiszen itt minden 2x nagyobb, vagy többször, és itt ismét nem a grafikai beállításokra értem, hanem a terepek nagyságára, és az objektumok mennyiségére. Nem hiába nem láttál a SoC-ban, sőt még nagyon a CoP-ban sem erdőt, mivel megzakkantja a motort elég rendesen, főleg ha mellé sűrű fű párosul, szerencsére a fű sűrűsége a menüben állítható, szal akinek nem bírja a szeme, vagy a gépe, az lentébb veheti, de az erdők maradnak :) Annyit tudok mondani, mint régebben is: ne várja senki, hogy az a gépe elbír vele majd, amin már a SoC is remegve futott, vagy pedig épp neccesen. 2007 óta eltelt néhány év, az igények is nőttek picit. Én azt mondanám, ha a CS vagy CoP jól ment, akkor itt sem lesz nagyon gond, de sosem lehet tudni, minden gépen más, és nincs annyi teszterünk, hogy az összes variációt ki tudnánk próbálni.

Köszönöm a választ! Ez esetben reménykedni tudok csak. SHoC statikus megvilágítással futott max grafikán 1280x800 felbontásban. Majd kiderül. Maximum kiéheztetem magam ezzel is egy jobb vas beszerzéséig (mint a Miseryvel). :)

statikus megvilágítással futott max grafikán ? Az akkor inkább a min fele lesz.

Dinamikussal (de nem full dinamikussal) is játszható volt, csak látszódott, hogy nem fut simán, így inkább nem akartam erőltetni. Akkor nincs más hátra, mint várólistára rakni. :( Life is hard. :D

Majd beszélek Jimmel, aztán az 576shopban Szegeden tolunk 1 kipróbálós napot vmelyik héten. Persze gondolom nem sok szegedi van közületek, de ha van rá igény, akkor miért ne :)

holnap lebeszélem az atya úristennel, hogy meglehessen oldani a dolgot. Akad azért 1-2 szegedi kolega is :)

zombimorzsi":2ytcp4ar mondta:
Dezo,Jim! Ezt most tényleg komolyan összehoznátok?

Megoldható, sajan a főnökkel nem tudtam beszélni mer Londonban van, a héten tudok majd vele beszélni kicsit később, De ja megfogjuk oldani , így vagy úgy :)

Hetek kérdése, és aki kíváncsi, az ki is próbálhatja, persze haza nem viheti még :) Reménykedjünk, hogy összejön a szervezés az 576osokkal :) További infó majd itt!

Ez a próba engem is érdekelhet. Kisbusz is jó lehet ha összejön egy létszám.

Dezo, Pesten nem akarsz ilyet szervezni? :)

A Lost Alphában változni fog a multi?Milyen ujjitások lesznek?

nem lesz újítás, egyelőre nincs affinitásunk új pályákat csinálni, a régiek meg unalmasok, továbbá nem megy a lost alpha a sima stalkerrel 1ütt multiban, szal csak az tudna azokon a pályákon játszani, akinek lost alphája van. az is benne van a pakliban, hogy simán kivágjuk a multit, ugyan minek, senki nem játszik vele, arról ne is beszéljünk, hogy a soc engine 10 éves, és a multija elég bugos volt. a CS meg CoP már sokkal jobb e téren.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul