S.T.A.L.K.E.R. - The Lost Alpha (wip)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Kiszivárogtatok egy részletet belőle, és mivel nagy felbontású műholdkép,ezért látható rajta a főszereplő is :)

topszikrit.jpg

Nabukodonozor":3085qiok mondta:
Tegyetek bele sok csúzlit ! Már alig várom ! :)
Jókis zónás hangulat !

sok csúzli nem lessz , minden marad , és az kerül bele ami tervezve volt , meg egy két ilyen olyan fegyó. Később viszont lessz armory mod .

Tetszik a főszereplő textúrája, de a modellt szerintem kevesebb poligonból kellene felépítenetek fogatlan

a pad map az oda fog baszni , legalábbis álleresés lessz :D

Olyan nagy, vagy olyan részletes hogy keresnem kell majd az állam?

egyszerűen a minősége , meg stb , de nem mondok többet , mert megölnek :D

Bizony, már küldtem a fekete ügynök autót :D

"a pad map az oda fog baszni , legalábbis álleresés lessz " \o/ :D Örülök, h tetszik :)

"Olyan nagy, vagy olyan részletes hogy keresnem kell majd az állam?" - "Az állam én vagyok" (XIV. Lajos ) :D

"Tetszik a főszereplő textúrája, de a modellt szerintem kevesebb poligonból kellene felépítenetek " - ez már a modellerek dolga :D

Igen én láttam a beta-s mapot , de majd leszédültem a székről , szóval szép munka csak így tovább , a és jobb mint a shoc-os map :d

:) lesz még szebb is. Remélem...
Több meló, mint gondoltam. Már 2 hete csinálom, és lehet, hogy még ennyi van hátra.
Mondjuk nem napi 8 órában csinálom az tény :D

csudaszépek a képek főleg az nnp-s mostmár tényleg olyan mint amit a vidón láttunk anno , viszont az élsímítás hiányzott :)

Ebben a mod-ban lesznek uj fegyverek is?? Ilyen arsenal mod szintűek és mennyiségűek?? És ruhák??
Amugy már tűkön ülök nagyon. Alig várom, hogy kipróbálhassam. Ennyire rég vártam már vmit mint ezt a mod-ot.

le volt írva valahol , hogy új fegyverekből nem lesz sok és nem oblivion mod szintű értelmetlen sokaság még egyzser EZ NEM fegyverszimulátor , meg minek bele 455645765 db xarság

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul