Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
akarki":2ztavql4 mondta:Jah, igen a legutóbbi hozzászólásomban elég rosszul fogalmaztam... Nem gondoltam én CoD szintű "fegyverszimulátorra" csak a védőruhák túlzott védelmi bónuszainak a csökkentésére.
Elég zavaróak azok a külömbségek, mint pl. egy banditának elég mondjuk 6 golyó, egy
elitkatonának meg egy tár se. Így aztán a banditákat szimplán ledurrantom, a "terminátorok"
felé pedig azzal a tudattal közelítek, hogy muszály fejre lőnöm,mert a védőruhák
tulajdonságait elszúrták. A zóna feeling-jével eltetlve ezzel szembesülni... elég illúzió romboló.
Másrészt a védőeszközök eredeti szerepe, hogy a zóna ártalmaitól védjenek háttérbeszorul.
Inkább felveszek egy exoskeletont ha 5x több találatot bírok benne ki, mint egy kutatók
által használt szkafandert, bárhogy is védjen az a radioaktivitástól.
Külön a fegyverekkel kapcsolatban csak annyi, hogy egy Gp 37-esnek azért még sem kellene
mondjuk 2x annyit sebezni mint egy AK 74-esnek. Gondolom itt nem arról van szó hogy hát nem
sikerült egészen pontosan modellezni a fegyverek tulajdonságait. Hanem kikiáltották gsc tagjai
az egyik legjobbnak, oszt legyen meg az öröme a játékosnak ha talál egy ilyet:nem csak egy
nagyon pontos gépfegyvert kapott, hanem darálni is lehet vele.
dezodor":2oipxkvs mondta:hogy kint maradsz, hisz' npc-k elhullanak, te meg meg sem érzed, akkor ez most nem fog menni![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.