S.T.A.L.K.E.R. - The Lost Alpha (wip)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
még 1x a stalker nem fegyverzsimulátor , ha olyan pontos fejlövéseket akarsz akkor , ott az arma 2 ...

Nem is az hogy fegyverszimulátor-e vagy sem, de én is úgy emlékszem hogy be lett ígérve hogy ilyen valósághű, olyan realisztikus, aztán annyira mégsem

Jah, igen a legutóbbi hozzászólásomban elég rosszul fogalmaztam... Nem gondoltam én CoD szintű "fegyverszimulátorra" csak a védőruhák túlzott védelmi bónuszainak a csökkentésére.

Elég zavaróak azok a külömbségek, mint pl. egy banditának elég mondjuk 6 golyó, egy
elitkatonának meg egy tár se. Így aztán a banditákat szimplán ledurrantom, a "terminátorok"
felé pedig azzal a tudattal közelítek, hogy muszály fejre lőnöm,mert a védőruhák
tulajdonságait elszúrták. A zóna feeling-jével eltetlve ezzel szembesülni... elég illúzió romboló.

Másrészt a védőeszközök eredeti szerepe, hogy a zóna ártalmaitól védjenek háttérbeszorul.
Inkább felveszek egy exoskeletont ha 5x több találatot bírok benne ki, mint egy kutatók
által használt szkafandert, bárhogy is védjen az a radioaktivitástól.

Külön a fegyverekkel kapcsolatban csak annyi, hogy egy Gp 37-esnek azért még sem kellene
mondjuk 2x annyit sebezni mint egy AK 74-esnek. Gondolom itt nem arról van szó hogy hát nem
sikerült egészen pontosan modellezni a fegyverek tulajdonságait. Hanem kikiáltották gsc tagjai
az egyik legjobbnak, oszt legyen meg az öröme a játékosnak ha talál egy ilyet:nem csak egy
nagyon pontos gépfegyvert kapott, hanem darálni is lehet vele.

akarki":2ztavql4 mondta:
Jah, igen a legutóbbi hozzászólásomban elég rosszul fogalmaztam... Nem gondoltam én CoD szintű "fegyverszimulátorra" csak a védőruhák túlzott védelmi bónuszainak a csökkentésére.

Elég zavaróak azok a külömbségek, mint pl. egy banditának elég mondjuk 6 golyó, egy
elitkatonának meg egy tár se. Így aztán a banditákat szimplán ledurrantom, a "terminátorok"
felé pedig azzal a tudattal közelítek, hogy muszály fejre lőnöm,mert a védőruhák
tulajdonságait elszúrták. A zóna feeling-jével eltetlve ezzel szembesülni... elég illúzió romboló.

Másrészt a védőeszközök eredeti szerepe, hogy a zóna ártalmaitól védjenek háttérbeszorul.
Inkább felveszek egy exoskeletont ha 5x több találatot bírok benne ki, mint egy kutatók
által használt szkafandert, bárhogy is védjen az a radioaktivitástól.

Külön a fegyverekkel kapcsolatban csak annyi, hogy egy Gp 37-esnek azért még sem kellene
mondjuk 2x annyit sebezni mint egy AK 74-esnek. Gondolom itt nem arról van szó hogy hát nem
sikerült egészen pontosan modellezni a fegyverek tulajdonságait. Hanem kikiáltották gsc tagjai
az egyik legjobbnak, oszt legyen meg az öröme a játékosnak ha talál egy ilyet:nem csak egy
nagyon pontos gépfegyvert kapott, hanem darálni is lehet vele.

de miért szúrták el ? , egy olyan ruhának az a célja , hogy megvédje az embert akármitől , viszont ha a modban csökkentve lenne a ruhák "golyófogó" képessége akkor azt te is megszívnád , én azt ajánlom próbáld ki a nagyszerű oblivion lost mod-ot ott megkapod a fegyverszimulátor hangulatot , és a lecsökkentett "golyófógó" ruhákat is :D .

Ha az ellenség védőruhájának lecsökkentenék a golyóállóságát akkor annak csak úgy lenne értelme ha magának a játékosnak is, úgy meg már a loner szint is felérne egy veteran szinttel (hát akkor milyen lenne a veteran :D )

játékosok 95%-a könnyed szórakozást vár, nem pedig swat vagy counter strike jellegű fegyverszimulációt. ha olyan lenne, akkor az a 95% szépen le is törölné a gamét. épp ezért, a mi célunk az, hogy a játék élvezhető maradjon a legtöbb ember számára, a többinek meg majd lesz addon, amivel kiélhetik hajlamaikat :D

Huh eszembe jutott még jó néhány kérdés:
Még a fejlesztés korai szakaszán ígértek többféle minőségben kapható anomália-detektorokat. Ilyenek lesznek a játékban, vagy marad a láthatatlan pittyegős változat?
Az anomáliák mennyire lesznek láthatóak? (Remélem csavar vagy detektor nélkül semennyire vagy csak alig. Az aztán igazán stalkeres lenne.)
Az éjjellátók javítva lesznek mint az ol lost modban? (Az első generációs változata elég használhatatlan volt az eredeti játékban.) Illetve ezeket a ketyeréket védőruhától függetlenül is meglehet majd vásárolni és a hátizsákba bepakolni?
Az artifact-ok keresgélése a CS-re vagy inkább a Soc-ra hajaz majd?
Remélem nem lesz túl sok kérdés egyszerre. :oops:

detektorok lesznek, mint ahogy a priboiban is voltak. 3 fajta van, és az övre szerelve műxik.

az anomáliák zónákban lesznek mint a cs-ben is volt, ezért látható lesz, viszont a csavardobálás és a detektor kell majd hogy be találj a zóna közepébe, és megleld az artefactot. ezzel szntem az utolsó kérdést is kilőttem.

az éjjellátókkal nekem nincs gondom, majd alakul vhogy.

ketyeréket meg lehet majd venni, főleg a tudósoktól... tök mind1 milyen ruhád lesz.

Had kérdezzem már meg h mikor lessz egy kitörés és neadj Isten véletlen harcba kerülök akkor az npc-k eldobják majd a fegyvert és menekülnek fedezékbe v lőnek tovább még akkor is mikor blowout van mintha mise történne?

ha harc van akkor az prioritást élvez, de rankon is múlik, a gyávább npc-k elszaladnak, aki bátrabb marad, aztán ha a harc véget ér akkor elrohannak a rejtekhelyre. viszont neked is célszerű menni, mivel 1ik blowoutot sem lehet túlélni kint. szal ha azt a taktikát folytatod majd - mint a legtöbb modban lehet most csinálni -, hogy kint maradsz, hisz' npc-k elhullanak, te meg meg sem érzed, akkor ez most nem fog menni :D

Még akkor se,ha megfelelő relikviákkal rendelkezem és a ruhám is szuper?

akármilyen ruhád , relikviád akrmid van meg fogsz halni , hacsak nem lessz benne a modban az ami a copban is bennevan , az a gyógyszer ha beveszed akkor túlélted a blowout-ot :D .

jó túlélem de azért elég sok gyógyszer kellett a copban is szval inkább jobb ha a rejtek helyre mész vagy gyorsan ölsz :D

Halihó
Noshát elnézve ezt a sokmindent amit Dezoék véghezvisznek, én mint a Stalker egyik legnagyobb rajongója (sztem) csak gratulálni tudok nekik.
Kitartást srácok, és jó munkát kívánok.
Ez naggyon jó lesz, köszönet érte!!! :D

dezodor":2oipxkvs mondta:
hogy kint maradsz, hisz' npc-k elhullanak, te meg meg sem érzed, akkor ez most nem fog menni :D

Még eddig sem mertem kinn maradni...félek a sötétben :D .
Akkor ha kis gyáva rookie katonákat fogok ki és én nem adom könnyan magam akkor zsebreteszik a kezüket előredőlnek és hanyatt-homlok szaladnak?
De gondolom ha menekülés közben kapja el őket a blow akkor meg is halnak...Igaz lessz ez a kiemelt fontosságú személyekre is (akik fontos szerepet játszanak a gameban) v. ha nem jutnak be egy menedékbe, azért túlélik és megmenhetők? (mondjuk külön feladatként...)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul