S.T.A.L.K.E.R. - The Lost Alpha (wip)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
a legfontosabb személyek eleve óvóhelyen táboroznak, és nekik is be kell majd menni, kivéve azoknak akik már eleve óvóhelyen vannak (pl a tréderek)

viszont ezek a fontosabb személyek immunisak lesznek a bumbummra. senkinek nem jó az, ha megpurcannak :)

valami csavart belevihetnétek ebbe a blowout conceptbe, mert annyi, hogy el kell bújni egy percre a játékba, és ott várni a semmit, szerintem nem túl izgalmas. Mondjuk lehetne valami szerkó vagy artifakt ami egy kicsit lecsökkenti ezt az időt, és akkor lehetne bejutni/garázdálkodni olyan helyeken, amit elhagynak az azt őrző NPC-k, pl mondjuk a dutyis főhadiszállásnál az őrök lemenekülnek a föld alá, és akkor be lehetne menni arra a részre ahol a Petrenko szokott lenni kirabolni egy raktárat mondjuk, vagy megszerezni valami térképet/doksit mondjuk 40 mp alatt, mert pl addig véd a kavics vagy a ruha vagy a szuri. És akkor ez egy jó kis time management task, és nem egy annak látszó valami, ami leállítja a játékot egy percre.

nem hangzik rosszul, megnézzük hogy mit lehet tenni ezügyben. a pályák mások, de bázisok lesznek most is, szal az nem lesz gond.

Hali! Ez a mod kb mikorra várható? Bocs ha hülyeséget kérdezek, tudom még fejlesztés alatt van , de elég tájékozatlan vok még.

dezodor
Gondolom,világszerte nagyon várják,hogy elkészüljön a mod.
A kommentekből(vagy másból) van valami képed,hogy mely országok azok,ahol a legnagyobb az érdeklődés?
Mi a helyzet az Egyesült Államokkal?

az usa oszinten szolva ahogy irtak vmeik oldalon fel a stalkertol mert tulsagosan sotet es felelmetes nekik eza jatek. nem erdekli oket h mi tortent itten. vhonnan akkor oroszoktol ukranoktol van sztem erdeklodes.

hát ja , le lett húzva a gém a tengeren túl , mer hogy sötét , meg a fegyverek nem pontosak , ilyen ign , meg gametrailers oldalakon . Olvassátok el a faq-t is a modd-ben mert érdekes , és van benne pár kép .

Csiga07,

Az orosz-ukrán fórumokon várják nagyon a LA-t. Az amcsi meg angol fórumokon kb nem is tudnak róla, bár a moddb oldalunk ott van, de a moddb inkább halflife, counterstrike meg cod, ut modokra szakosodott, a stalker cuccok nem rég kezdtek el megjelenni.

Az, hogy megismerjék az angol fórumokon is, csak annyin múlik, hogy szét kéne spamelnem mindet, de ez nem az én világom, majd lehet keresünk vkit hozzá. (az orosz fórumokon nem kellett keresni, ott 1ből ráharaptak)

ó hát deés!

bemutatom nektek a Tzupit. ő a gui és pda map gyártónk, szal ha csúnya lesz vmi, akkor tessék őt ütni nem engem :D

Ha meg majd véletlen valahol egy falon éktelenkedő elrejtett nagy magenta szinű kukival találkoztok, az a Dez által okozott frusztrációk kövezketménye :D:D
Najónem :F Rózsaszin lesz :F:F :D

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul