S.T.A.L.K.E.R. - The Lost Alpha (wip)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Legyetek szívesek,adjatok ki hozzá magyarítást ! Annyira kafa ! :D
Nem lenne happy ,ha magyar fejlesztőktől csak angol mód jönne ! :roll: :oops:

az már párszor le lett írva hogy a fejlesztőgárda tagjai közül csak 2 magyar először biztos angolul fog megjelenni , később biztos lessz hozzá magyarítás is :wink:

Erre szoktam azt mondani, hogy semmi nem biztos, csak a halál:D

meg az adó :D

szépek a képek eljen már nagyon várom :twisted:

a mod kb mikorra várható:?:

Scorpius,

kb év végére, de lehet csúszik jövő év elejére. a pályák hamarosan kész vannak, de a sztorit rádobálni kb fél év, meg még tesztelni is kell :)

A megölt ellenségnek a kajáját,fegyverét,töltényét,relikviáját lehet elvenni,a ruháját meg nem.Nem csináljátok meg,hogy a ruháját is el lehessen venni? Életszerű lenne.Sok seva meg ekso,rakás pénz :D

csak az vele a gond, hogy akkor kb 10perc alatt lesz 30 mellényed, azt meg eladod és már nincs is értelme semminek... szal nem lesz ilyen.

Oksa.De a sérült ruha értéke kb,mint a sérült fegyver.Sérült fegyverből meg van dögivel.

ugyertem h mondjuk egy exonak a satyijat fejbe lovod ettol tonkrevagodik a sisak legzorendszere, ejjelaltoja stbi.....

dezodor !
Légyszi rejts el ,egy katonai ruhát ! :) Azt a tisztit ,ami van a kordonnál álló muksónál,a leszakadt hídnál ! :)
Az tök király ! :D

pár kép :)

4.jpg

3.jpg

2.jpg

1.jpg

jó képek
amúgy területek hogy állnak, készen vannak :?:
és a történetet kitaláltátok már :?:

* Dead City (rework process 95%)
* Darkscape (terrain rework 40%)
* Rostok Factory (completed)
* Darkvalley (completed)
* Pripyat (50%)

ez volt május 8-án , story ha jól sejtem akkor még nem nagyon állsehol ,a megjenenésig majd fél év van hátra :wink:

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul