S.T.A.L.K.E.R. - The Lost Alpha (wip)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
biztos nem lessz magyar mert a team az nemzetközi , de ha nem tetszik akkor készíthetsz hozzá magyarítást majd :wink:

hát majd szivessen készítek hozzá nem azért irtam, annó felajánlottam priboihoz is a segítségem, de most qvra nincs időm, az érettségi miatt xd

a teamben csak kailniris és én vagyunk magyarok, a többiek vagy lengyel vagy olasz vagy orosz vagy angol nemzetiségűek, szóval muszáj 1 közös nyelvet használnunk, amit mindenki megért, és ez az angol.

orosz fordítás is később lesz hozzá, de azt sem mi csináljuk, hanem majd a fórumokon a fanok. gondolom lesz magyar is :) bár az angol manapság olyan szinten elterjedt, hogy szinte furcsának találja az ember, ha vki nem tud 1 szót se angolul :D (minden iskolában kötelező nyelv, és zömében itt iskolások vannak)

nem azt mondtam hogy nem tok angolul középfokú nyelvvizsgám van, de attól még mindig jobban szeretem ha vmi magyar xd szal nekem nem gond az angol. Örülök neki hogy ez a mod egy nemzetközi összefogás eredménye. üdw és jó munkát az egész csapatnak.

Sempai":b4mg2umx mondta:
minden iskolában kötelező nyelv
De vannak akik németül tanulnak[/color] :twisted:

nálunk ez úgy működött középsuliba, hogy angol kötelező volt + mellé volt választható (német, francőzis, olasz, latin ...stb) fogalmam nincs mostanában hogy műxik ez, gondoltam angol mindenhol alap kötelező, és aztán arra jön rá a választható 2. nyelv :) mind1. a lényeg hogy bármi! majd lesz vhogy magyarítás, de egyenlőre még dialógusok sincsenek :D

gimnáziumban és ha jóltudom szakközépben is kötelező a 2 nyelv

Győrbe járok szakközépbe, egy kötelező nyelv van, ez nekem az angol :)

Tibi":2vk1bjmi mondta:
Szakközépbe csak egy választható nyelvet kell tanulni (nekem pl. németet), a gimnázium a két nyelves.

Hát vagy nem, mert én gimis vagyok de csak egy kötelező idegen nyelvem van.

attól még hogy a fórumon nincs, az nem jelenti azt hogy a teamből is kilép.
persze hogy folytatja, hiszen ha ő nincs velünk, akkor nekünk annyi :)

megjöttek a friss képek (stancia , deadcity ) leveleditorban készültek de így is gyönyörűek :D , némelyiknél olyan érzésem van mintha a régi képeket látnám

0-sta2.jpg

0-sta12.jpg

0-sta11.jpg

0-sta1.jpg

0-dead5.jpg

0-dead3.jpg

0-dead1.jpg

0-3.jpg

Gyönyörűek! Már alig várom! Mellesleg GSC nem szólt be hogy túl messzire mentek, vagy ilyesmi?

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul