S.T.A.L.K.E.R. Film !

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Russianboy : Köszi a linkeket meg a zenét.

Köv hét : Egész héten már az elõzõekben említett videókat fogom csinálni. Már csak 1 helyrõl várom a képeket / videókat. Majd köv hét folyamán lehet belefogunk a Stalker Camp oldal szerkesztésébe is. 8)

NOS örömmel értesítem a kedves szervezőket , hogy ezentúl a stalkerfansite hivatalosan is támogatja a tábort , mind reklámfelület , mint saját külön szekció , sőt fórumtopic a hamarosan induló új fórumon , részleteket majd Widrával beszéljétek meg ( stalkerfansite@gmail.com ) , vagy küldhettek nekem is mailt ( marcell_horvath@invitel.hu ) , természetesen a videó letöltő linkjei is hamarosan ki fognak kerülni eljen

Azért ezzel nem kis munka volt de megérte megcsinálniuk :D Nekem nagyon tetszik

Y3ti":2irqr646 mondta:
Jim : Uhhh...megtiszteltetés....De honnét jött vagy hogyan jött a támogatás?

Lentebb Dezodor vetette fel , én azt hittem , hogy írtatok Widrának , de ha nem akkor én voltam a cinkos mert feldobtam a kérdést Widrának aztán , végülis neki is tetesztt , apropo , megy kifele alink :wink:

Jim : Ohh..hát nem baj. Én még nem jutottam el odáig. Pedig madja készülõ lappal kapcsolatosan is fel venném egy két modival majd a kapcsolatot izonyos kérdések miatt. De mindent szépen idejében. :wink:

gs-en találtam , hát ez igen ez promo

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/PPtpP7v9_64&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/PPtpP7v9_64&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

no de akkor is dúrva , nektek is a mostani anaygból lehetne csinálni valami ilyent :wink:

Ja most jut eszembe azért Yeti stalkeres ébresztője se volt semmi....Még mindenki alszik egyszercsak telefonbol előjön.Stalkers....Comt to the BAAAR....hirtelen mindenki felriad Yeti meg még alszik legalább 2 percen át:D:DNa az is komoly volt:D:D

Gratula, amugy a hangokat mivel vetted fel?

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul