Rendszerkövetelmények

Köszi szépn, most már jó.
De mi a biztosíték arra, hogy ez nem csinál kárt?
Én még sose hallottam külön csak AGP VGA driverről,
csak common alaplapi setup-ot ismerek.
Ez külön csak a VGA-hoz van?

Nem teszi fel a drivert, azt írja hogy fájlok hiányoznak, a setup most kilép.
Segítsetek már legyetek szivesek.

Azt írja sajátgép/eszközkezelőben ezt kell:

3a. Double click "Video Controller (VGA Compatible)". (Go To STEP 4)

3b. Select "Display adapters" then Double click on the graphics controller
shown.

Nekem ilyenek nincsenek! Vagy csak nem tudom lefordítani helyesen.
Lehet nincs is semmilyen ilyen driverem?

Most azt próbáltam ki, hogy játék előtt letiltom a net kapcsolatot,
és kilépek a NOD32-ből. Azóta nem fagyott le, bár nem is játszottam sokat, csak egy 20 percet, de direkt sokat futottam meg nézelődtem.
Valószínűleg hogy a vinyó swappelt a Stalker miatt és a NOD32 miatt is pörögnie kellett, ez lehetett a gond. /remélem/
Lehet hogy IRQ-DMA ütközés volt vincseszter-használat prioritás miatt a Stalker és a NOD32 között, s az XP nem tudta eldönteni hogy melyiket szolgálja ki, mert mindkettőt egyformán fontosan kellett.
De ez csak egy tipp, de azért várom a véleményeket. :D [/img]

Valaki szerint a swapp-olás és lefagyást befolyásolja a rezidens víruskereső? Nekem NOD32 van.
Egyszerre több műveletet végez a vinyó ha vírust keres és swappol, nem?

nem töröltem a hozzászólásaidat ^^
megtalálod 2vel régebbi hozzászólásodban.
1. és ezúttal megkérek mindenkit, hogy ne írjon egymás után több hozzászólást, hanem szerkessze az előzőeket
2. ne idézzen előző hozzászólást, hanem olvasgassa a Szabályzatot ;)

Kanyhalos":2tepy01w mondta:
Valaki szerint a swapp-olás és lefagyást befolyásolja a rezidens víruskereső? Nekem NOD32 van.
Egyszerre több műveletet végez a vinyó ha vírust keres és swappol, nem?

Igen, de elvileg a NOD meg a többi is van olyan okos, hogy tudja mikor terhelt a HDD és olyankor nem nyúl hozzá.

Az alaplapokhoz való AGP drivernek semmi köze a videokártya típusához, az azért kell, hogy a rendszer hozzá tudjon férni a porthoz(és a porton keresztül a videokártyához)
Éppen ezért ha nincs fenn a normális (hanem a kommersz Windowsos ami elvileg uni, mert az AGP szabványra épít) akkor előfordulhatnak érdekességek egyes játékoknál.
Újabb lapokhoz mindenképpen érdemes feltenni.
Alaplapgyártód honlapján tudsz nézni a pontos típushoz való drivert.
(ahogy pYura lejjebb tette)
Kanyhalos":2tepy01w mondta:
Azt írja sajátgép/eszközkezelőben ezt kell:

3a. Double click "Video Controller (VGA Compatible)". (Go To STEP 4)

3b. Select "Display adapters" then Double click on the graphics controller
shown.
3a, Duplaklikk a "Videovezérlő (VGA kompatibilis)" -re (ha megvan ugorj a 4. lépésre)

3b, (ha a 3a, nem sikerült) Válaszd ki a "Kijelző vezérlők"-et majd kattints duplán az ott kijelzett vezérlőre

Ez az egész csak akkor igaz ha nincs fenn a Videokártyadriver (ha fennvan nem "Videovezérlő (VGA kompatibilis)" -ként fog szerepelni, hanem a kártya rendes típusát írja oda)

Biztos nem melegszik túl a kártyád? :roll:

7. Soft crashes on Radeon x1600, x1700, x1900 etc.

Cause: The game overloads the graphic card. If the manufacturer of the graphic card hasn’t supplied it with sufficient cooler and radiator, the game will freeze when the graphic card runs hot.

Symptoms:
- the game or PC freezes with different frequency

Solutions:
- Set Static Lightning in Video options
- Remove all PC accelerations
- Install the latest drivers from ATi web-site
- Turn on ATi Recover in graphic card’s properties
- Turn off ATI Overdrive
- Turn off Catalist A.I.
- Check the workability of all graphic card’s coolers and the presence of all radiators.

Most úgy néz ki hogy lehet hogy a Windowsommal van a baj,
mert most már a Far Cry-al is bajok vannak,
nem tölti be a pályát, a csík végén lefagy és szóközre kilép a desktopra
hibaüzenet nélkül.
Ma megpróbálom újrahúzni az XP-t.

Aki DX8 modban futattja a játékot és nincs zseblámpája (L) az írja be a konzolba: r1_dlights on

Most azt olvastam külföldi fórumokon, hogy a Stalker crash-el az x1950Pro-val, mert a hűtése nem elég erős, s az ATI Tray Tools-szal
overclockolni kell a cooler-t, fan speed-et.
Én még sose overclockoltam semmit, nem lehet ebből baj?

Ha megemeled a venti fordulatszámát nem lesz tőle baja, max füldugót kell használnod :lol:

na gyerekek ujabb problema. :( harom napnyi jatek utan (ami alatt alig fagyott) most megint valami baja van. egyik pillanatrol a masikra, egyszeruen nem indul el. elinditanam, homokozik egy kicsit, aztan semmi. ujraraktam 3x, de ugyanazt csinalja. semmi nem valtozott a gepen (driver, stb...) 5let? nem akarok ujabwindows reinstallt :S

Kanyhalos":3bsftdbl mondta:
Most azt olvastam külföldi fórumokon, hogy a Stalker crash-el az x1950Pro-val, mert a hűtése nem elég erős, s az ATI Tray Tools-szal
overclockolni kell a cooler-t, fan speed-et.
Én még sose overclockoltam semmit, nem lehet ebből baj?

Amit PYura mondott nem teljesen igaz ,ugyanis ha túlhúzod a fordulatszámot akkor eléghet a ventiben egy két dolog... de amúgy télleg csak a hang lesz gázos:D

lol, most szereztem meg a jatekot, egy 2800-as athlon es egy nvidia 7600gs-em van, es a minimumon is az elejen 8 fps ahogy feljovok a lepcson, mentem 30 metert es kileptem, ez tenyleg ennyire nagy a gepigenye? a hl2 siman fut, tudom nem egy mai darab, de vazd ez rohely... :( nagyot csalodtam, pedig a reggebbi versiokba sokkal gyorsabb volt... :*( dobhatom ki a gammat az ablakon

Nem mondjátok, hogy x1950pro-val gázos a játék?! Mondhattátok volna, mielőtt megrendelem a gépem ilyen kártyával.:-D
Szóval akkor megelőzendő a bajt:
Mit kell majd tennem, hogy kiküszöböljem a hibákat?

radir":13tedwau mondta:
lol, most szereztem meg a jatekot, egy 2800-as athlon es egy nvidia 7600gs-em van, es a minimumon is az elejen 8 fps ahogy feljovok a lepcson, mentem 30 metert es kileptem, ez tenyleg ennyire nagy a gepigenye? a hl2 siman fut, tudom nem egy mai darab, de vazd ez rohely... :( nagyot csalodtam, pedig a reggebbi versiokba sokkal gyorsabb volt... :*( dobhatom ki a gammat az ablakon
Hello! Ajánlom vedd le a lightingot static-ra úgy menni fog mediumon is nekem 3800+ amd-m van ,és egy 7600gt-m 1280*1024 és mediumon simán megy, 1024*768-ban bírja a highon is ,de elvből nem gémelek 1024*768-on :D

phoenikshun":2ozjt3sh mondta:
Nem mondjátok, hogy x1950pro-val gázos a játék?! Mondhattátok volna, mielőtt megrendelem a gépem ilyen kártyával.:-D
Szóval akkor megelőzendő a bajt:
Mit kell majd tennem, hogy kiküszöböljem a hibákat?
Legfrisseb driver ,izom hűtés ,friss oprendszer!

Vissza
Top Alul