Rendszerkövetelmények

nagycsupor69":3bdlv7wt mondta:
Kanyhalos":3bdlv7wt mondta:
Most azt olvastam külföldi fórumokon, hogy a Stalker crash-el az x1950Pro-val, mert a hűtése nem elég erős, s az ATI Tray Tools-szal
overclockolni kell a cooler-t, fan speed-et.
Én még sose overclockoltam semmit, nem lehet ebből baj?

Amit PYura mondott nem teljesen igaz ,ugyanis ha túlhúzod a fordulatszámot akkor eléghet a ventiben egy két dolog... de amúgy télleg csak a hang lesz gázos:D

Driver szinten szerinted hol engedi 100% öflé pörgetni a ventit :P Egyébként még 150%-nál sem lenne semmi baja nagy valószínűséggel :roll:

radir":3bdlv7wt mondta:
lol, most szereztem meg a jatekot, egy 2800-as athlon es egy nvidia 7600gs-em van, es a minimumon is az elejen 8 fps ahogy feljovok a lepcson, mentem 30 metert es kileptem, ez tenyleg ennyire nagy a gepigenye? a hl2 siman fut, tudom nem egy mai darab, de vazd ez rohely... :( nagyot csalodtam, pedig a reggebbi versiokba sokkal gyorsabb volt... :*( dobhatom ki a gammat az ablakon

Előbb talán kapcsold ki a dinamikus fényeket...

Eh eh
Configom:
Asus p5b-e
Intel core2 1,,86 (3ghz) fut
250Gb samsung Sata2 winyó
Asus 7600gt órajelek felhúzva! zalman hűtő rajta
500w chieftec táp
Razer diamondback egér
2*512 ddr2 800mhz Kingmax memcsi

ezzel a konfiggal megy max beállításon úgy hogyha a dinamikus fények ki vannak kapcsolva, ha már a med-en vann akkor szarul beakad. ez azért kicsist tree dolog sztm, jah nem beszélve arról hogy nem mind1 melyik directx van fennt

Újra húztam az XP-t, meg felraktam a Catalyst 7.3-at, egyelőre úgy néz ki mindek OK. Bár túl sok időm még nem volt játszani, majd hétvégén.
Full dynamic, 1280x1204, textures detail és object detail 2/3-on,
minden más maxon.
Nem kell itt semmit sem overclockolni meg orrba-szájba installálni meg elméletekez gyártani, össze volt már gyalázva a Windows és kész.

Hy! X1650XT-vel is vannak túlmelegedési gondok???
Mert eddig nem vettem észre, viszont mióta felraktam a peccset, időnként megáll a kép vagy elfehéredik aztán megy tovább... De minimális szaggatással megy a gamma fullon, kicsit lejjeb véve tökéletes, az előbb említett hiba kivételével de ez csak a peccs óta van. Apropó, ma vettem a gépet :lol:

Elfehéredik? Hát ez érdekes. 90-100-nál már kezdhetsz aggódni túlmelegedés miatt.

Grat az új géphez :wink:

pYura":3pla75k5 mondta:
Ettől a géptől ennyi várható. meghajol

Akkor mond meg nekem, hogy milyen erőmű kell ahhoz hogy ez a bughalmaz game full pull beállíttással mennyen.

1. Ha túl bugosnak találod ne játsz vele.
2. Egy újonnan kijött programot szerinted mi tud legjobban kihajtani?? Nagyobb probléma lenne, ha nem használná ki az újabb hardwarek képességiet, nem gondolod? Nem értem miért akar mindenki max grafikán játszani középkategóriás VGA-val. :roll:

Tudtok valami "hőmérős" programot ajánlani? Egyébként gáz van... időről időre lefagy a program és újra kell indítani a gépet. Egy ideig minen szép és jó aztán hirtelen megfagy a kép és leáll az egész... :?

nagycsupor69":3q6snbt1 mondta:
radir":3q6snbt1 mondta:
lol, most szereztem meg a jatekot, egy 2800-as athlon es egy nvidia 7600gs-em van, es a minimumon is az elejen 8 fps ahogy feljovok a lepcson, mentem 30 metert es kileptem, ez tenyleg ennyire nagy a gepigenye? a hl2 siman fut, tudom nem egy mai darab, de vazd ez rohely... :( nagyot csalodtam, pedig a reggebbi versiokba sokkal gyorsabb volt... :*( dobhatom ki a gammat az ablakon
Hello! Ajánlom vedd le a lightingot static-ra úgy menni fog mediumon is nekem 3800+ amd-m van ,és egy 7600gt-m 1280*1024 és mediumon simán megy, 1024*768-ban bírja a highon is ,de elvből nem gémelek 1024*768-on :D

Hali koszi a valaszt, sajna nem tudom hol lehet be allitani, biztos en vok a hulye de tenyleg nem ugrik be :) ha a video kartya drivernel, nekem magyar van lehet a miatt nem talalom :(

Megtalaltam :) csak be kellett irni a googlebe es ki irta :D thx az infot, igy ugy megy ahogy elvarom a gepemtol :) pussza megyek is jaccani

zsombee":2hecxdx3 mondta:
Tudtok valami "hőmérős" programot ajánlani? Egyébként gáz van... időről időre lefagy a program és újra kell indítani a gépet. Egy ideig minen szép és jó aztán hirtelen megfagy a kép és leáll az egész... :?

Everest minent leír a gépedről, RivaTunerrel is tudsz hőmérsékletet mérni (nV kártyákkal), cpu hőmérsékletet coretemp-el érdemes nézni. De alapból is meg lehet nézni a VGA control panelnél a GPU hőmérsékletét.

pYura":1m0e0nl0 mondta:
1. Ha túl bugosnak találod ne játsz vele.
2. Egy újonnan kijött programot szerinted mi tud legjobban kihajtani?? Nagyobb probléma lenne, ha nem használná ki az újabb hardwarek képességiet, nem gondolod? Nem értem miért akar mindenki max grafikán játszani középkategóriás VGA-val. :roll:

Heh félre ne értsd, én nem akarok full maxon játszani, annyira nem vok max grafika hívő pl hogy még a Cod2-t is directx 7 be tolom fps miatt, de attól függetlenül még akkor is furcsa dolog hogy 6 éven keresztül csináltálk és még sem azt kapod érte amit kifizettél, én pl a szoftveres problémákra gondolok. Ami dvd-n található directx van fennt az egy nagy kalap sz**
De attól függetlenül nagyon tetszik a játék csak az ilyen dolgokra jobban odafiegyelhettek volna, ha már ennyi ideig tartott megcsinálni

Ha meg halasztják még pár hetet (hónapot) akkor meg az a baj. Jobb, hogy kiadták, aki szerint túl bugs (szerintem nem az) az várjon patchre. DX-el semmi gond nem volt nálam, prímán megy minden :roll:

Pár screenshot kedvéért felhútam a látótávolságot, az antialiasingot, az objects detailt, a texture detailt és az antiscropig filteringet maxra: így még nem láttam szaggatni játékot a gépemen :D :D . De sreenshotot csinálni megérte :) .

pYura":2goikg33 mondta:
Ha meg halasztják még pár hetet (hónapot) akkor meg az a baj. Jobb, hogy kiadták, aki szerint túl bugs (szerintem nem az) az várjon patchre. DX-el semmi gond nem volt nálam, prímán megy minden :roll:

Háht nem toom én úgy vagyok ezzel a dologgal, hogy nekem tök mind1 mikor adják ki a játékot, mert hisz van a játéknál ezerszel fontosabb dolog számomra az csak a kikapcsolódást jelenti számomra.
Amúgy most láttam olyan bugot életemben először hogy az emberke a két ház között levegőben megy át :D
meg a derékszögő falról fut le :D
De hangsúlyozom attól függetlenül nagyon jó game.

Vissza
Top Alul